2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Takımı sabote ediyor renktaş sabote ediyor bilerek kaybettirecek takımı bana forvet almadınız bak ondan oldu diye. Kalıbımı basarım maç sonu toplantısında yönetime sallayacak. Bizimkilerde imparator demeye devam edecek...

Sabote degilde: Hocanin mantigi kazanan ilk11 bozmayim mantigi malesef, ama Sinanda kanat olmaz. Forvet arkasi veya Forvet oynar ama asla kanat oynamaz Sinan.

Donk - Fernando ikilisi bizi Sampiyon yapti. Donk defansa cok büyük katkisi oluyordu.

Donk - Fernando ikilisinden bukadar cabuk vazgecmek olmadi ve hataydi bana göre !!!

Sabote degilde: Hocanin mantigi kazanan ilk11 bozmayim mantigi malesef, ama Sinanda kanat olmaz. Forvet arkasi veya Forvet oynar ama asla kanat oynamaz Sinan.

Kazanan ilk 11 bozulmaz diye bir kural mı var arkadaş sen rakibe göre çıkarırsın kadroyı bir de üstüne deplasmansa daha kontrollü oynarsın. Her papazın pilavı yenmez alanyaya iyi oynadın diye Ts deplasmanında da bu kadroyla iyi oynayacaksın diye bir şey yok

Fatih hoca maalesef egoist tavırları yüzünden asla modern futbola ayak uyduramayacak, ben bildiğimi okurum analiz falan gerekmez bam bam oynarım diyen bir hoca mı olur ya al gösteriyorlar sana bam bamı

Şu Belhanda ile Maicon'u her gördüğümde verilen 18 milyon euro aklıma geliyor ve bu adamların yıllık kazancı 5 milyon Euro dan fazla..
Maicon hıyarının 2. golde Yusuf'u kaçırışı.. 3. golde 6 pasta yediği çalımı...Allah bize sabır versin...

Dökülen Alanyaspor'a 6 gol atınca kendini Manchester City zanneden takıma ve teknik direktöre bu ilk yarı ders olsun.

2. yarıda Terim'den torpille takımda tuttuğu yattığı yerden 4 milyon euro olan maestro Selçuk ve Tarık Çamdal hamleleri bekliyoruz.

Kazanan ilk 11 bozulmaz diye bir kural mı var arkadaş sen rakibe göre çıkarırsın kadroyı bir de üstüne deplasmansa daha kontrollü oynarsın. Her papazın pilavı yenmez alanyaya iyi oynadın diye Ts deplasmanında da bu kadroyla iyi oynayacaksın diye bir şey yok

Fatih hoca maalesef egoist tavırları yüzünden asla modern futbola ayak uyduramayacak, ben bildiğimi okurum analiz falan gerekmez bam bam oynarım diyen bir hoca mı olur ya al gösteriyorlar sana bam bamı

Neyseki erken patladi bu 11. Bundan sonra bu 11 zor cikar. Donka haksizlik ediliyor bence. Adam Besiktas, Basaksehir maclarinda inanilmaz oynamisti ve defansin defolarinda kapatmisti. Feghouli - Mariano diye bi uyum var.

Ben yenildigimize seviniyorum cünkü eger yensek Hoca bu 11le devam ederdi.

Neyseki erken patladi bu 11. Bundan sonra bu 11 zor cikar. Donka haksizlik ediliyor bence. Adam Besiktas, Basaksehir maclarinda inanilmaz oynamisti ve defansin defolarinda kapatmisti. Feghouli - Mariano diye bi uyum var.

Ben yenildigimize seviniyorum cünkü eger yensek Hoca bu 11le devam ederdi.

Bundan sonra olacaklar belli.

Belhandayı takımdan afaroz et sadece uyduruk Ztk maçlarında oynat
Feghouliyi takıma kazandır
Ahmeti yedeğe bile sokma onun yerine Ozan Kabak oynasın daha iyi
Erenin yerine Donku forvet oynat en azından Erenden daha fazla gol atar

İnanmıyım inanmıyım diyorum da bana da sabote konuları geliyor. Muslera 1-0 dan beri her aut vuruşunu 1 dk süre geçirerek kullandı, takım sürekli yan pas yapıyor ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün kötü oynamıyoruz, utanç verici oynuyoruz. Ben izlerken utandım ama dakika 70 oldu onlar oynarken utanmıyorlar. Bu saçmalıktan kim sorumluysa hesabını vermeli, Terim'se Terim. Biraz uğraşırsın gücün yetmez anlarım ama 2. yarıdaki tek amacı maçı 3-0'a bağlamak olan bir takım var sahada. Tudor'un Beşiktaş deplasmanından beri böyle rezil bir Galatasaray izlemedim.

Heyecanla basın toplantısını bekliyorum.

Alanya maçında iyi oynamadık ki? İlk yarı utanç verici bir futbol vardı. Goller göz boyadı maalesef.

Salladiginiz Fatih Terim bu ligin bug'i. Trabzonun komple sampiyonlugundan daha fazla sampiyonlugu var. Bugun sallarsin, bu ay sallarsin, 6 ay sallarsin ama sezon sonu sampiyon olur. Hocayi, oyunculari yipratmayin.

Alinti...ve katiliyorum

Bugün kötü oynamıyoruz, utanç verici oynuyoruz. Ben izlerken utandım ama dakika 70 oldu onlar oynarken utanmıyorlar. Bu saçmalıktan kim sorumluysa hesabını vermeli, Terim'se Terim. Biraz uğraşırsın gücün yetmez anlarım ama 2. yarıdaki tek amacı maçı 3-0'a bağlamak olan bir takım var sahada. Tudor'un Beşiktaş deplasmanından beri böyle rezil bir Galatasaray izlemedim.

30.dk da 10 kişi kalmış bir takım maç 3-0 .İkinci yarı maçı bitirmeye oynaması gayet normal bir durum .

Heyecanla basın toplantısını bekliyorum.

Alanya maçında iyi oynamadık ki? İlk yarı utanç verici bir futbol vardı. Goller göz boyadı maalesef.

Alanya maçında iyi oynadık derken iyi skor aldık anlamında söyledim yoksa ilk yarı duran top golü hariç pozisyonumuz yoktu. İkinci yarı alanya açık oynayınca golleri attık. Ama trabzon gibi ligin iyi takımlarından hem de deplasmanda oynarken böyle bir kadroyla çıkamazsın. Fatih Terim futbolu bilmiyor evet Türkiye için ideal ama İtalya'da falan adamı yaka paça yolladılar. Milli takımda oynattığı topu da görmüştük.

Hocanın en sinir olduğum mevzusu ise sanki birisine mesaj gönderecem diye takımı kaybettirmeye çalıştırması. Her maçı kazanmak için sahaya çıkmak varken hoca birilerine gönderme olsun diye bilerek kaybettiriyor. Çünkü ilk 11 baştan aşağı yanlış, takım hiç hazır değil, yenilen gollerde hoca sinirlenmiyor bile. Belli ki kaybettirmeye gelmiş buraya.

Hatırlayın 13/14 sezonunun ilk maçlarını. Ünal Aysal'a gönderme yapacam diye Bursa, Antalya gibi takımları yenememiştik bir de üstüne Real Madride 6-1 yenilmiştik.

Olay transfer olup olmaması değil. O becerisizlik bizi daha orta vadede vuracaktır. Transferi son 3-4 güne bırakmak bir mesele, yapmamak ayrı bir mesele. Ama biz hocaya söz verilen gibi 1 haftada 2 santrafor da alsak bugün büyük ihtimal Eren sahada olacaktı. Bugünkü oyun başka bir şey, başka bir rezalet. Nagatomo, Ahmet, Onyekuru ve Fernando hariç oyuncuları izlerken onlar adına ben utandım. İnşallah onlar da utanır ve bu büyük hezimetten daha güçlü çıkarlar. Ancak bugün benim gördüğüm Galatasaray 1 santrafordan çok daha fazla eksiğe sahipti, her şeyden önce de mental olarak. 19'unda tam anlamıyla dibi görmemek adına gerekli hamleler ivedilikle yapılmalı. Taraftarın duygularıyla oynanıyor ama sahadaki oyun da bundan farklı bir şey değil. Bu ekibin zırt friday, zört wednesday diye her an destek veren büyük taraftarına böyle bir top izletmeye hakkı yok. Kelle götürmek kolay, önemli olan bu manteliteyi kıt kafalara iyice yerleştirebilmekte.

Allah'tan Trabzon'un kadrosu vasat, yoksa rekora giderdi bu maç. Maç sonu kim hangi yüzle konuşacak bakalım? Bu rezillik sadece santrafor/stoper eksikliği ile de açıklanamaz. Bazıları da hâlâ yönetim ve teknik direktöre tapmakla meşgul. Aferin böyle devam edin.

Gökhan beyin yazdıklarına katılıyorum. Yönetim ve sözde kendini başkan sanan mahlukun beceriksizlikleri bi kenara ben bugün sahada takım falan göremedim. O yüzden kime neye çatacağımı da bilmiyorum, herkesin payı var bugün ki rezillikte. O hamsiler gider haftaya bi Anadolu takımından 5 yer ama biz bu lekeyi bile isteye yemişiz gibi bir takım vardı sahada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hocaya sallamalar baslamis hemen 4ncü haftadadan cidden yazik :)
Galatasaray defansi oyun kuramiyor, Forvet yok
Fatih Terim'in bunu görmemesi mumkun mu? Degil. Hocanin bu oyunculari degistirmeye yetecek kadar transfer butcesi var mi? Yok. O zaman hocaya soylenecek tek söz yok.

Allah'tan Trabzon'un kadrosu vasat, yoksa rekora giderdi bu maç. Maç sonu kim hangi yüzle konuşacak bakalım? Bu rezillik sadece santrafor/stoper eksikliği ile de açıklanamaz. Bazıları da hâlâ yönetim ve teknik direktöre tapmakla meşgul. Aferin böyle devam edin.

Trabzon'un kadrosu bence vasat değil;transfer aklı kimse tebrik etmek lazım tüm transferlerin neredeyse tümü hem bütçe olarak düşük hemde iyi oyuncular adamlarda avrupa da olmamalarına rağmen Rodellega ve Burak varken gidip bir forvet daha alabiliyorlar.