2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Size harcanan zamana yazık, mahalle takımı bu kadar kolay gol yemez kazmalar topluluğu. Hiçbir şey haketmiyor bu takım, bu oyun.
 
Atalay,Abdussamed,Yunus,Celil ve Ali Yavuz bu gençler kenardayken neden Ömer arkadaş arka direkte boş olup ta kaçırdığı kaçıncı gol bu Fatih hoca Yiğit ve Sercan dan sonra yerli transferinde yine boşa atıyor şu Ömeri'in alt yapıda sol bek yok muydu? Mariano ile orta sahaya çekmek nedir.Yapacakları Onyekuru'yu çıkarıp yerine Atalayı koymak yeri gelincede altyapı diyorlar.
 
Eğer Başak maçında Selçuk, Muğdat, Ömer gibi leşler oyamaya devam ederse bu takımı ne izlerim ne de 1 kuruş para veririm. Bunun adı iyi gün taraftarlığı değildir. Eğer iyi gün taraftarı olsaydık Ekim'den itibaren destek vermeyi keserdik, antrenmana 40 bin kişi gitmezdik. Ama bunlar hâlâ akıllanmamış. Hele hele Fatih Terim. Yabancı bir hoca olsa sırf şu hamleleri için paragraflarca küfür döşemiştim buraya, geçmişteki başarılarından dolayı saygı duyuyoruz. Lakin bu sezon başından beri adam akıllı futbol izlettirmedi. 2 aydır bu takım maç kazanamıyor. Saçma sapan kadrolar, oyuncu değişiklikleri. Yani yıllarca menajerlik oyunu oynayan birisini takımın başına koy o bile daha iyi kotarır şu durumu. Psikoloji, fizik, kondisyon, oyunu koparamama birçok problem var yılda 3 milyon € alan hoca çözmeyecek de ben mi çözeceğim? Taraftar her istenileni yaptı ama siz taraftarı keriz sandınız yanılıyorsunuz.
 
Hem hazırlık kampı hem transfer bakımından kötü bir sezon başı geçirdik ve şu an bunun ceremesini çekiyoruz. Yönetim Terim'e güvendi, o bu işi bir şekilde halleder dedi, ama o da çok kötü gidiyor. Şansımıza FB ve BJK de en az bizim kadar kötü. Bir tek iyi olan Başakşehir var. Haftaya onlar ile oynayacağız. Kaybedersek ligde havlu atma noktasına geliriz. Şu halimizle kazanmamız da zor...
 
Takımın Porto deplasmanından başka iyi oynadığı maç yok, başlarım Fatih'ine de Terim'ine de! Ya adam gibi oynatacaksın, ya da basıp gideceksin. İyi alıştınız yok hakem, yok mhk. Bahane bulmak kolay.
 
Fatih Terim’e bu kadar yetki, alan, özgürlük verirseniz bu adam azar. Adam kendini gerçekten imparator zannediyor çünkü. Bundaki ego, kibir kimsede yok. O yüzden bu adamla çalışırken iplerin mutlaka birazda sizin elinizde olması lazım. Yoksa tamamen gevşetirseniz böyle tablolar ortaya çıkar. Herşeyi fatih terim’e bıraktılar diyoruz da bunu zaten fatih terim istiyor. İmparator ya herşeyi o yapacak.
Şu anda resmen darmadağın olduk. Ve ortada bunu düzeltebilecek hoca da cezalı. Üstüne de federasyon ve hakem camiasıyla papaz olmuş durumda. Başakşehir maçı son atımlık barutumuz olabilir yoksa terim de sorgulanır.
 
Şimdi de çıkıp ağlayacak mısınız hakem mhk tff diye ? Top oynadığınız yok. Fenerle çok dalga geçen herkes onlara uydu. Beşiktaş da biz de galibiyet denen şeyi unuttuk. Dua edin Kasımpaşa falan olsun yoksa Başakşehir için bütün şartlar altın tepside.
 
Devre arasında yapılması gerekenler belli;

Maicon'u 5-6 m'ya sat
Melo'yu yarım sezonluğuna kirala
Alan, Soriano, Origi, Solanke bu 4 isimden 2'sini kirala
Adam gibi kondisyoner bul

Bu takım açık ara şampiyon olur. Çünkü ne taraftarları olmayan loser Başak ve Paşa şampiyon olabilir ne de 35 yaş ortalamasıyla ligin en yaşlı takımı olan Bjk şampiyon olabilir. Yeter ki biz yukarıda yazdığım hamleleri yapalım gerisi kendiliğinden gelecektir.
 
Geçtiğimiz hafta BJK maçında geriye düşene kadar kendi sahamızdan çıkmakta zorlandık. Sonrasında da organize atağımız olmadı. Bildiğin doldur boşalt yapıyoruz, buna rağmen ezilmedik filan diyenler var. BJK da kötü durumda olunca sanırım gözlerimizi kapamamız gerekiyor. Bu hafta yine aynı şey oldu, haftaya da benzer bir durum olur muhtemelen. Şampiyonlar liginde Schalke maçındaki hakem kıyağı ve ilk hafta Rusların basiretsizliği olmasa şu grupta sıfır çekme riskimiz olacaktı.

Oyuncu formsuz olur, sakatlık olur, maç takvimi kötü etki eder, oyuncuların yetenek yönetimi kötü planlanır ve takım kötü gidebilir ama bir takım en azından top yapabilmeli. İşler nispeten iyi giderken-Akhisar maçı gibi- de belliydi bu durumun geleceği çünkü takım bir şey oynamıyordu. Fatih Hoca her zamanki gibi yapacağı bir şey kalmayınca kavga çıksın kaos olsun dedi ama bu defa o da tutmamış görünüyor. Umarım bir çıkış yolu bulabiliriz sezon sonunu getirecek.
 
Akhisarspor bizden çok daha iyi top oynuyor. Ayağa pas yapıyorlar, iyi organize oluyorlar, dün izlerken çok beğendim. Biz gerçekten berbat durumdayız. Porto 10 dk ciddiye alırsa 3 puanla döner.
 

Üst