2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Basaksehir iyi futbol oynuyor olabilir ama bu klup kesinlikle seffaf degil, ne tur zoraki sponsorluklar veya hangi is ihale karsiligi yardimlar aldigi konusunda ne yazik ki karanlik durumlar mevcut. O yuzden arkadaslarima katiliyorum. Asla istemem sampiyon olmalarini.

Tasima su ile degirmen donmez demis Atalarimiz. Biz olamiyorsak Bjk-Fb olsun olmadi Trabzon olsun.
 
Basaksehir iyi futbol oynuyor olabilir ama bu klup kesinlikle seffaf degil, ne tur zoraki sponsorluklar veya hangi is ihale karsiligi yardimlar aldigi konusunda ne yazik ki karanlik durumlar mevcut. O yuzden arkadaslarima katiliyorum. Asla istemem sampiyon olmalarini.

Tasima su ile degirmen donmez demis Atalarimiz. Biz olamiyorsak Bjk-Fb olsun olmadi Trabzon olsun.
Yalnız, ezeli rekabet öyle bir noktaya geldi ki, geride kalan, öncekini geçmeye çalışacağına, onu daha arkaya çekiyor. Sonunda da birbirlerini geri çeke çeke başakşehir gibi takımları böyle görmeye başladık... Unuttuk iyi top oynamanın nasıl olduğunu, 99-2000 lerdeki gs nin, 2007 lerdeki fb nin oynadığı top ile kıyaslarsak hatırlarız belki..
 
U19 takımımız Lokomotif Moskova'yı deplasmanda yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Eğer Schalke bugün Porto'dan puan alırsa, Porto ile oynayacağımız son maçta berabere bile kalsak grup lideri olarak çıkacağız. UEFA Gençlik Ligi'nde bu zamana kadar gruptan çıkan Türk takımı yoktu umarım yine bir ilki daha başaracak Avrupa Fatihi.
 
Ya arkadaş iyi tamam ne güzel birlik olmak için her şart oluştu da şu takım da biraz top oynasın. Yahu 1 forvet almadılar nerelere geldik. Gomis veya X bi golcü olacaktı ki, en kötü çatır çatır Arena’da golleri sıralar herkesi sustururdu. Yani bu sadece dış mihraklar değil iç düşmana karşı da verilen bi mücadele.
 
Şampiyonlar liginde daha önce bu kadar aciz, bu kadar rezil bir Galatasaray izlememiştim. Bu sezon tam bir fiyasko. Avrupa Ligi bile fazla bunlara. Sadece konuşmakla olmuyor, sahada cevabını veremezsen hepsinin içi boş kalıyor. Sene 2019 olacak hâlâ Leşçuk oyuna giriyor sizin yapacağınız işin...
 
Transfer döneminde 5-6 milyon euro harcayıp -kiralık da olsa- forvet ve stoper alsaydık, alacağımız galibiyetler ve gruptan çıkma primi ile parasını çoktan çıkartmış olacaktık. Sene sonu şampiyon olamazsak, kaybedeceğimiz en az 30 milyonluk ŞL gelirini de bu hesaba ekleyebiliriz.

Tebrikler beceriksiz yönetim.
 
Geçen sezonki Gomis gibi bir golcümüz olsaydı hem ligde hem Ş. Liginde 5-6 puan fazlamız olurdu. Bir forvet almadılar tarihin en kolay gruplardan birinden çıkamayacağız şaka gibi.

Aslında bir bakımdan da seviniyorum. Çünkü bu takım gruptan çıksa Allah korusun Psg falan bize 4-5 atardı hiç acımazdı. En azından tüm konsantrasyonumuzu lige vermek daha doğru bir yol.

Takım ŞL maçlarını sattı resmen. Tek kredileri lig kaldı. Artık bu maçlara da asılırlar herhalde yoksa kenetlenme, birlik falan denilmez suç oyuncuların olur. Yönetimin de transfer çalışmalarına şimdiden başlaması lazım. Origi, Solanke gibi 2 tane forvet kiralamaları gerekiyor. Yoksa seneye o koltukta oturamazlar.
 
Dün kulüpler birliğinin maçtan önce yaptığı büyük hainlikten sonra artık eleştiriyi bile bırakıp tek vücut olmamız gerekiyor. Bu sene VAR'dan ve hakemlerden şikayet etmeyen tek bir kulüp bile yokken Galatasaray'a laf atan bu şerefsizlerin hepsine birlik olup gereken cevabı vermeliyiz.
 
Abi mesele o değil ki. Biz de galibiyeti unuttuk. En çerez grupta sonuncu olmak üzereyiz, ilk maçta bala 3 gol attıktan sonra 0 gol. Ligde de durum farklı değil. Artık Arena faktörü de çok etkili olmuyor görüyorsunuz. Ben sahada top oynayan takım istiyorum. Allah’ın cezaları bi forvet almadılar ki takır takır saydırıp herkesi sustursun. Defans desen evlere şenlik, ruh desen ... Şu anki durumla lig yeniden başlasa Fener’e aşağılarda eşlik ederdik kol kola.
 
Kötü sonuçlar, moral bozukluğu her leyi dağıtmak için bu hafta sonu çok kritik. Cumartesi günkü idmana herkes gelmeli. Orada çok güzel bir sinerji yakalamamız lazım. Sahadaki teknik konular cumartesi günü çözülmeyecek ama derbi dediğimiz olayın çoğu kafada bitiyor. Oradan alacağımız güzel bir sonuç hakemleri, tff'yi, yapılan puan kayıplarını unutturur. Cumartesi 19:05.
 
Ben yarınki maç için o kadar da umutsuz değilim. Evet takımın birçok eksiği var ve üst üste gelen yıpratıcı kaybedilen maçlar sayesinde psikolojik olarak bir çöküş içerisindeyiz. Ancak takımın yarınki maçta diğer maçlara nazaran farklı olacağını düşünüyorum. Çünkü artık Avrupa defteri kapandı bizim için. Tek kulvarımız kaldı. Bütün yoğunluğu ona vereceğiz, kafalar daha dinç olacak. Yeter ki doğru kadroyla çıkalım. Hoca abuk subuk kadro çıkarmasın. Selçuk oynamasın mesela.

Şu kadroyla çıksın kaybetmeyiz bu kadar iddialıyım. Bjk'de iş yok. Pepe olmayınca defansları bitik halde adamların. İlk yarı gol atarsak 3-5-2'ye dönüp skoru elde tutmaya çalışmalıyız.

1543673473795.png
 
Bala 1-0 1-0 gelen Başakşehir evinde 1-0 mağlup oldu. En kötü 1 puan gerekli bize. Ama ne yapıp edip gol yemeden, mümkünse en kötü 1 gol yiyerek o deplasmandan çıkmak lazım. Benim pek umudum yok ama umarım şu taraftarın soğukta karda kışta antrenmana akın etmesi bi nebze adam eder, silkeler futbolcuları.
 
Penaltiya bak cay demle! Dirsege carpan topa penalti verdi. Bu yil boynumuzu vurmuslar kurtulus imkansiz gibi.

Oncesindeki serbest vurusda uydurmaydi. Yok yok ne desem bilemedim. Alayinizin .... .....
 
Takımı sahadan çekmeyen şerefsizdir. Yönetim eğer adamsa takımı ikinci yarı oynatmaz. Verilen komik penaltı, bize verilmeyen net penaltılar, faul yapılan biz sarı kart gören biz. Yetti artık 2 aydır hakemlerin üzerimize oynadığı. Alın ligi ananıza sokun.
 

Üst