2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Ozan'ın gittiği gün tepki çekmemek için marifetmiş gibi üste para verip Tarık'ı yolladıklarını açıklayanları hiçbir şekilde ciddiye almıyorum.

"Süren ve Aysal neden başarılı oldu biliyor musunuz? Fatih Terim’e rağmen onun istemediği ama esas patron taraftarı heyecanlandıracak oyuncular aldığı için. Bu “bizim çocuk”,”Galatasarayın evladı” gibi söylemlerle parayı veren taraftar aldatılmadı." Twitter

Faruk Süren: "Transfer teknik direktöre bırakılamayacak kadar önemli bir iştir."
 
Son düzenleme:
Ya bu kadar boş yapan bi kulüp hesabı görmedim. Zaten milyonlarca taraftar barut gibi, hala daha taraftarı yalayan tribün doldurma twitleri atılıyor resmî hesaptan saat başı. İnsanlar da altına haklı olarak küfür yazıyorlar. Bazen arada BJK ve fener Twitter sayfasına bakıyorum işler kötü gittiğinde hiç twit atmıyorlar. Bizimkiler çocuk avutur gibi dalga geçer gibi “omuz omuza, kenetlen, konsantrasyon, şampiyon olucaz” gibi boş beleş şeyler yazıyorlar. Hemen herkes de “Sinan’ı mı forvette izliycez nah geliriz” diye haklı twitler atmış altına.
 
Ben böyle gol attıkça daha atmayın diyen bi taraftar devri hatırlamıyorum 😄 Gülüyoruz ediyoruz ama skora bakarak forvet almaktan vazgeçtiklerini söyleyecek şaklaban çok bu kulüpte.
 
6-0 yendik belki ama gram sevinmedim çünkü ölçü değil bu tarz maçlar. Alanya maçında da 6 atmıştık sonra bu takım 6 atabiliyor diye forvet almamışlardı. O yüzden sevinemedim. Ne zaman forvetler gelir o zaman anlamı olur bu galibiyetlerin. Sosyal medyada Alan ve Pato duyumları var. Artık ikisini geçtim bari birini alalım yoksa koca bir yarıda sadece Sinan'ı göreceğiz forvette.
 
İçeride Ankaragücü maçı yerine deplasmanda Başakşehir falan olsa 6 yiyebilirdi bu takım. Öyle dengesiz, hiç güven vermiyor. En az 2 forvet ve 1 lider stoper kesin gerekiyor.
 
Haksizlik yapmayalim arkadaslar, 6-0 yendik ve siz hala forvet diyorsunuz. Forvet olsa 12 - 0 olacakti bu da bizim buyuklugumuze yakismaz.

Sinanin attigi 2 golu daha bugune kadar ne Maradona ne Messi ne de Ronaldo atabilmis degil. Forvetimiz kesinlikle Sinan Gumus olmali!

Onyekuruye buradan sevgilerimi yolluyorum attigi 3 golde de vurus ustaligi isteyen gollerdi. Tebrikler kara kobracigim :)

Fatih Hozamla mac sonu gorustum ve dedim ki ona Hozam forvet yoksa ben varim bakma 90 kiloyum ama ayibogan gibi mucadele eder top gecer adam gecmezi oynarim. Hozamin gozleri doldu ayni anda aglamaya basladik. Sonunda forvete karadeniz usagi lazanya Abdullrahim Dalyaprak olarak karar kildik. Yani kendimi.

Hozam, hozam, hozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Ihale olsada alsak yahu devletten, 2 gundur ihale alamadim derde dustum. Kurtar beni hozam.
 
Bugün Trabzon’un Başakşehir’i yenmesi lazım. Bizim zaten gidişat tamamen meçhul olduğu için farkın bi anda 3 e inmesi onları erken bunalıma sokar, ileride hamle şansımızı arttırıp bize zaman kazandırır. Daha doğrusu Malatya, Kasımpaşa, Beşiktaş Trabzon gibi takımları da iştahlandırır...
 
Şu Trabzon’daki Nwakaeme’de bizdeki Keita havası var. Bileklerine çok hakim, soğukkanlı ve tekniği çok yüksek. Şöyle futbolcu görmeyeli uzun zaman oldu.
 
3.7 milyon TL nedir ya?
Hani sokağa atacak paramız yoktu?
Basketbola gelince paramız yok deyin ama "evlatlara" para yağdırın!
Yazıklar olsun!!!
 
Arkadaşlar zaten Semih Kaya transferi ile transfer kapandı hayal kurup forvet transferi falan beklemeyin yönetim forvet transferi düşünmüyor forvette Sinan gümüş ve muhdat yeterli görüyor ikinci yarı için
 
Terim, futbolun psikolojik kısmını çok iyi bildiği malum da, teknik kısmını bildiğini hiç sanmıyorum. Şu Yunus'un yetenekleri çok aşikar ancak bir maç solda, bir maş sağda oynatıyorlar. Hızı ve fiziği de zaten çizgi için uygun değil, sadece 11'i doldurmak için bunu yapıyorlarsa da hata yaparlar çünkü bu çocuk da aynı Ozan gibi gelişime açık ve şuan o dönem içerisinde.

Bu çocuğu forvet arkasında oynatılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Şu takımın penaltıcısı Sinan değil mi, sanırım Terim birinci penaltıcı olarak onun ismini zikretmişti.

Penaltıyı Sinan kazandırmış, ne için Selçuk kullanıyor?! Duran topun başına gelir, penaltının başına gelir, artık sıkıldım.
 
Digitürk'e dünya para veriyoruz lakin aynı platformada yayının kalması bence biz takipçiler için daha faydalı olur.
Maçı anlatan arkadaşımız, sinema ve dizi reklamı vermekten maç anlatamıyorum, bir de sağ taraftaki rakip oyuncu için şöyle böyle etkili senaları diziyor da, arkadaş farklı maçı mı izliyoruz, ben hiçbir şey göremedim. Yanındaki yorumcu desen tam bir cinayet; adam diyor ki "forvet olsa o gol olurdu/Sinan"! Arkadaşım, Sinan'ın vurduğu topta 3 oyuncu kale çizgisindeydi... Sen nasıl maç yorumluyorsun?
 
Terim, futbolun psikolojik kısmını çok iyi bildiği malum da, teknik kısmını bildiğini hiç sanmıyorum. Şu Yunus'un yetenekleri çok aşikar ancak bir maç solda, bir maş sağda oynatıyorlar. Hızı ve fiziği de zaten çizgi için uygun değil, sadece 11'i doldurmak için bunu yapıyorlarsa da hata yaparlar çünkü bu çocuk da aynı Ozan gibi gelişime açık ve şuan o dönem içerisinde.

Bu çocuğu forvet arkasında oynatılması gerektiğini düşünüyorum.
Yunus ve Recep'ten bir halt olacağını sanmıyorum olursa belki Atalay olur. Yunus'un fiziksel olarak büyük eksikliği var. Adam geçemiyor. Patlayıcı gücü yok. Bundan sonra ne kadar bu özellikler gelişir bilmiyorum çünkü onun yaşındakiler Avrupa'yı kasıp kavuruyor. Ozan mesela formayı bir aldı gidene kadar vermedi.
 

Üst