2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Monaco'yla Le Mans arasında oynanan final serisinde 3. maç geride kaldı. 3. maçı 84-72'lik skorla kazanan Le Mans, final serisinde 2-1 öne geçti. 32 yaşındaki Birleşik Amerikalı şutör Chris Lofton, 3. maça damgasını vurdu. 34 dakika 32 saniye parkede kalan Chris Lofton; 8'de 6 ikilik, 8'de 5 üçlük, 8'de 7 serbest atış isabetiyle 34 sayı üretti ve takımını galibiyete taşıdı.

Oktay Mahmuti gelecek sene için düşünebilir mi acaba ?
Hâlâ aynı Lofton var sanırım.
Biraz yaşlandı ama...
 
Berk Fenerbahçe'den ayrılmış. Berk-Erol Can-Göksenin-Emir-Burak Can eksenli bir yerli rotasyonu yeterli olabilir lakin 2 yabancı uzun almak durumunda kalacağız gibi görünüyor.
 
Berk bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Belki de beklenti büyük olduğu için altında kaldı. Ama kendileri pompaladılar bu kadar çocuğu. Yine de bu zamanda gelse iyi olur derim. Uzun için de mutlaka bir yerli bulmamız lazım ama.
 
Yerli rotasyonu açısından Berk ve Metin mutlaka alınması gereken isimler.Ayrıca Mehmet Yağmur'unda takımda tutulması lazım.Yabancı olarakta Philip Scrubb , Tai Webster , Dj Kennedy Jelovac , Ivan Buva ve Jarrod Jones transfer edebileceğimiz kaliteli yabancılar.
 
Berk Uğurlu,Erolcan,Göksenin,Metin Türen,Ege Arar 6 tane de dominant doğru yabancı transferiyle 4 M dolar bandında eurocup ve ligde final oynayacak takım kurulabilir bence.Örnek vermek gerekirse :

Henry600-Berk250-Erolcan150-Abramovic400-Göksenin250-Crocker450-Metin250-Caloiaro450-Raymand Morgan550-Ege150-İvan Buva 500



Oyuncu maaşları toplamı 4m dolar olacak şekilde bu takım kurulur fakat ikna edilmesi zor oyuncular var.Henry Morgan Caloiaro gibi oyuncular Euroleague kontratı bekleyeceklerdir.Henry yerine daha gerçekçi oyuncu önerileri olan var mı ? Joe Ragland duymak istemiyorum yalnız :)
 
Kadro çok mantıklı da ah bu kadroyu kurabilsek keşke. Henry ve Morgan özellikle bu seneki performanslarından sonra çok zor. Metin de gelir mi bilmiyorum. Henry yerine benim gerçekçi önerim curtis jerrells. Bizim bu bütçeyle alabileceğimiz oyuncu tipi o ve onun seviyesindekiler.
 

Üst