Galatasaray’ı futbol kulübü sanan sığ insanlardan temizlenmek lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Efes Stimac'la barcelona da Petteri Koponen'le yolları ayırdı
Stimac ligin Ribaund kralı ve biz ribaund alamayan bi takımdık bence Stimac düşünülmeli.
Yöneticiler en az Can Topsakal kadar canımızı sıktı, heyecanımızı söndürdü. Umarım Oktay hocanın listesinden iyi oyuncular getirebiliriz.
Somut icraat görmek istiyorum artık.
Can Topsakal en azından hocanın istediği oyuncuları alıyordu, öyle 10. sıradayız memnunuz, yabancı oyuncular parasını alamayınca oynamıyor, yerli oyunculardan daha ucuz takım kuracağız, taraftar istedi diye transfer yapmayız vs vs diye saçma sapan açıklamalarda yapmıyordu. Hep demişimdir beterin beteri varmış...
Önümüzdeki hafta Cenevre-Milano(Eurocup kura içinde) ve sonrasında Las Vegas'a gidiyor Ömer ve Erol beyler. Transfer harekâtına böyle başlayacağız bakalım ama nedense benim umudum yok...
Buralara düşmesi çok zor sanki sağlam piyasa yaptıSezonun Dikkat Çeken Skorerlerinden Gabe York, Alman Ekibi medi Bayreuth'tan Ayrıldı.
Keşke ilgilensek...
Can Topsakal en azından hocanın istediği oyuncuları alıyordu, öyle 10. sıradayız memnunuz, yabancı oyuncular parasını alamayınca oynamıyor, yerli oyunculardan daha ucuz takım kuracağız, taraftar istedi diye transfer yapmayız vs vs diye saçma sapan açıklamalarda yapmıyordu. Hep demişimdir beterin beteri varmış...