2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Valla ben butce belli olmadan daha isim falan yazmam, cunku Galatasaray Futbol Klubu Baskanin Basketbolla uzaktan yakindan alakasi yok!
 
Donka yapılan primlerle birlikte yaklaşık 800.000 Euro zam yaklaşık 1 m dolar para eder.Basketbol şubesinin bu kadar bu yöneticileri nasıl zor durumda bıraktığını gerçekten anlamıyorum.Futbol kar mı ediyor yoksa ben mi yanlış biliyorum ? 5 M dolara doğru bir yapılanmayla rahatlıkla final oynamak varken Yok etmeye çalışıyorlar koca şubeyi !
 
Madem paranız var şuraya da az verin, çok değil Donk’un maaşını şuraya verseniz kuş gibi hafifleriz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Abi ezeli rakibimiz NBA'den oyuncu getiriyor.Bizde hala ses seda yok birilerinin şu yönetimi uyandırması gerekiyor şimdiye kadar bütcemize uyabilecek kaç tane oyuncuyu farklı takımlara kaptırdık yetmez mi artık.Oktay Hoca'nın istediği haberleri yazılan Joe RAGLAND serbest kaldı zaten alınabilecek yerli uzun Burak Can YILDIZLI dışında nerdeyse kalmadı hala neyin 1 hafta 2 haftasını bekliyoruz biz anlamış değilim.
 
Son düzenleme:
Yönetim ısrarla zaman talep ediyor. Yarın Oktay hocaya Eyüp abi vasıtasıyla ulaşmaya çalışıyoruz. Kendisi basın kanalıyla görüşlerini paylaşırsa ona göre vaziyet alacağız.
 
Yönetim ısrarla zaman talep ediyor. Yarın Oktay hocaya Eyüp abi vasıtasıyla ulaşmaya çalışıyoruz. Kendisi basın kanalıyla görüşlerini paylaşırsa ona göre vaziyet alacağız.

Tam da bunu diyordum işte.
Oktay Hoca bir şeyler söylesin.
Konuşsun azıcık.
Ergin Hoca olsa şimdi 40 kere konuşmuştu.
O da azıcık konuşsun.
Umarım kendisine ulaşabilirsiniz Doruk Bey.
Bizi habersiz bırakmayın lütfen.
 
Yanlış ve plansız yapılanmanın sonucları bunlar. Eski yönetimler borç ile transfer yaptılar amatör branşlara kovulmaktan beter ettik. Bu yönetim ne kadar ekmek o kadar köfte diyor; bizler beğenmiyoruz. Peki ne yapmak lazım. Türkiye de örnek var. Keşke örnek onlar olmasadi. ilk önce gelir getirici salon. Tekrar tekrar yazıyorum taraftar desteği olacak diye salonu plânlamayacaksın. En çok gelir getirebilecek şekilde bir salon yapacaksın. Paran var işe iyi yabancılar gelir. Başarılı olursan iyi sponsorlar gelir. Bununla birlikte alt yapını da geliştirilen 3-4 sene sonunda her yıl şampiyonluğa oynarsın. Yine stat gibi çok geciktik çok.
 
Galatasaray tarihinin basketbola en uzak yönetimiyle karşı karşıyayız korkarım ki. Temmuz ayına gireceğiz daha tek hamle yapıldı. Ağustos ortasında kimle kamp yapacak acaba bu takım?

Sabır taşırıyorlar artık. Yeter yahu.
 
Belki de başkanın ve de yönetimin Galatasaray 'ın basketbol takımları olduğundan,bu takımların kadrolarının kurulacağindan haberleri yoktur....Bu arada voleybol yöneticisinin çok iyi kadro kurduk hedefimiz her kulvarda şampiyonluk demesine çok ama çok sinirlendim...Yönetim bence uyuyor şuan uyanınca da hayal satıyor olacak anlaşılan...
 
Daha önce de yazmıştım, yine yazıyorum. Mahmuti'nin mevcut duruma isyan etme zamanı geldi de geçiyor. Şubedekilerin zaten yönetimin adamı olduğu düşünüldüğünde isyan edecek tek kişi kendisi.

Ama gördüğüm kadarıyla 800 bin dolarlık kontrattan dolayı olacak ki Mahmuti de ''bana ne, ben sunulan imkanlarla yapacağımı yaparım, paramı alırım.'' modunda. Kendi kariyeri açısından ve Galatasaray adına rezil bir sezon geçirecek belki ama önceliği kontratı gibi görünüyor. Umarım en kısa zaman içerisinde net bir tavır koyar ve beni yanıltır.

Yıllarca burada, Galatasaray'da antrenör olarak çalışmakla Fb, Zalgiris, Brose, Baskonia gibi profesyonellikte bizden katbekat üstün takimlarda antrenör olarak çalışmanin bir olmadığını dolayısıyla bu takımların antrenörleriyle bizimkileri kıyaslamanin haksızlık olduğunu anlatmaya çalıstim. Ne demek istediğim simdi daha iyi anlaşıliyordur diye düşünüyorum.

Malesef bizim takımın antrenörlerinin tek derdi parke üzerinde olmuyor. Saha dışında da bircok soruna tek baslarına göğüs germek zorundalar
 
Son düzenleme:
Oktay Mahmuti bu tiynette bi adam değil. Tabiki bire bir arkadaşlığım yok kendisiyle ama karakterini az çok biliyoruz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Oktay Mahmuti bu tiynette bi adam değil. Tabiki bire bir arkadaşlığım yok kendisiyle ama karakterini az çok biliyoruz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım değildir. Ancak kısa süre içerisinde bu belirsizlikle ilgili çıkıp bir şeyler demezse ve dikkatleri basketbol şubesinin üzerine çekmezse kimse kusura bakmasın sadece maaşıni düşündüğü apaçık belli olur.
 
Ergin Ataman: 3 milyon dolarlık bütçe ile Avrupa'da hangi kupada olursanız olun başarıya ulaşamazsınız. Türkiye'de beşinci, altıncı ve yedinci olursunuz ama bir şampiyonluk mücadelesi veremezsiniz. Fenerbahçe'nin bütçesi 30 milyon dolarken Galatasaray'ın bütçesi 3M dolar olamaz.

Ergin Ataman: Bir taraftan da Anadolu Efes'in teknik direktörü olarak Galatasaray'ın rakibiyim ama bir Galatasaraylı olarak bu durumdan üzüntülüyüm. 2026 yılında Galatasaray'daki 10. yılım dolacak ve inşallah 2026'da Galatasaray başkanlığına aday olacağım. (CRI TÜRK FM)

Ergin Hoca uzakta ama kalbi hâlen bizimle.
O bizim için konuşuyor.
Oktay Hoca da az konuşsa keşke...
 

Üst