Vallahi bunlar eğitilmez, bunlar insan bile değil. Aziz’in 20 yılda yapamadığını 2 ayda yaptılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oktay Hoca karakterinden taviz vermez, yanıltır.
Ama olan her zamanki gibi bize oldu yine.
Yalnız kontratını çatır çatır alacak. Hani parasindan vazgeçme gibi bir durum söz konusu değil. Ha hakkı midır, tabi ki. Suç onda mı , hayır. Suç 800 bin dolar gibi büyük bir paraya onunla kontrat yapanlarda ve kontratın hukümlüluklerini yerine getirmeyenlerde.
Kendisinden beklentim çıkıp yonetimi zor duruma düşürecek bir açıklama yapması.
Neticede gül gibi bir transfer yasaği dosyamız daha oldu . Bu sene ve geçen seneki alacaklarıyla yaklaşık 1 milyon dolar civarında.
İşleyişin zamanlamasından emin değilim. Ama eğer bu 1 milyon dolarda içinde bulunduğumuz transfer dönemine yansırsa kuracagımız takimla muhtemelen küme düşeriz.
Taraftarın gazını almak için yapılan bir algı yönetimi olduğunu düşünüyorum. Hocaya devam et dedik garanti verdik devam etmedi diyecekler ve muhtemelen bir görüşme bile olmayacak. Bunlar 90'larda başarılı olabilecek algı yönetimleri artık teknoloji çok gelişti bu tarz algı yönetimleri işe yaramaz. Böyle bir görüşme olmazsa ya da olursa içeriği farklı olursa bunun gizli kalabileceği düşünülebilir mi..?Taze bilgi!
Mustafa Cengiz ve Ömer Cansever yarın öğlen koç Oktay Mahmuti ile görüşecekler transfer konusunda garanti verip devam etmesini isteyecekler. Kabul etmezse yabancı bir koça gidilecekmiş.
Transfer konusunda ise Berkay Candan, Can Korkmaz, Yunus Çankaya ve Ivan Buva ile görüşülmüş. Bu isimler ikna edilmeye çalışılıyor.
Salon konusunda ise Sinan Erdem'de devam edilecek fakat @TBF ve sayın @hidoturkoglu15 yıllık 1.1 milyon kira istemişler. Kulüp indirim istiyor bu para çok fazla deniliyor. İndirim yapılması bekleniyor.
Sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle başkan Mustafa Cengiz harekete geçmiş son aldığım bilgi de bu şekilde. Yani para bulunacak ödemeler yapılacak başka çare yok.
(via@eyupyildiz)
Baskan suan durumu oyle biliyo. Kocun yasadiklarindan haberi nerdeyse hic yok. Bikac kisi kendisine ulasip anlatmaya calismis ama yeterli degil. Ultaaslan olsun gsbasket olsun yarin oylene kadar ses getircek girisimlerde bulunup baskanin gercekten neler olup bittigini anlamasini saglamazsa yarin oylenki gorusme purosedurden ileri gitmiycek.Oktay Hoca gitmek istedi önümüze bakıcaz diyen başkan böyle bir adım atar mı ya da atarsa samimi olur mu ?bunu siz düşünün.
Taraftarın gazını almak için yapılan bir algı yönetimi olduğunu düşünüyorum. Hocaya devam et dedik garanti verdik devam etmedi diyecekler ve muhtemelen bir görüşme bile olmayacak. Bunlar 90'larda başarılı olabilecek algı yönetimleri artık teknoloji çok gelişti bu tarz algı yönetimleri işe yaramaz. Böyle bir görüşme olmazsa ya da olursa içeriği farklı olursa bunun gizli kalabileceği düşünülebilir mi..?
O yüzden kimse Galatasaray taraftarının zekasıyla alay etmeye manipülasyon yapmaya kalkmasın. Oktay Hoca gitmek istedi önümüze bakıcaz diyen başkan böyle bir adım atar mı ya da atarsa samimi olur mu ? bunu siz düşünün.
O yüzden bana inandırıcı gelmedi açıkçası. Bu arkadaşlar şimdi zafer purosu içerek yeni getirecekleri koçu düşünüyorlardır. O da en iyi ihtimalle Cem Akdağ olur.
Baskan suan durumu oyle biliyo. Kocun yasadiklarindan haberi nerdeyse hic yok. Bikac kisi kendisine ulasip anlatmaya calismis ama yeterli degil. Ultaaslan olsun gsbasket olsun yarin oylene kadar ses getircek girisimlerde bulunup baskanin gercekten neler olup bittigini anlamasini saglamazsa yarin oylenki gorusme purosedurden ileri gitmiycek.
Recep Şen'in ismini ortaya atıp Cem hocayı getirirler muhtemelenDoruk Bey, teşekkür ederiz.
Umarım çok daha iyi şartlarda yine birlikte oluruz Oktay Hoca ile.
Recep Şen falan hiç olmaz.
En azından Cem Akdağ gelir umarım.
Mustafa Cengiz yönetiminin iş bilmezlikleri yüzünden hem Oktay Mahmuti'yi kaybettik hem de 800 bin dolardan olduk. Hoca hakkını sonuna kadar arasın elbette, kuruşunu dahi alsın. Şark kurnazlığı öyle değil böyle yapılır diyip kalksın masadan. Bu yönetime bu müstehak.
Belli ki bu şube dibe vurmadan ayağa kalkmayacak. Bu basiretsizlerin rezillikleri ortaya çıksın ki herkes aklını başına devşirsin artık.
Bu arada bir not da Ömer Yalçınkaya için. Yine bir şekilde aradan sıyrılmaya çalışacaktır fakat seni de unutmuyoruz elbette. Sen de mutlaka gideceksin Ömer efendi.
Recep Şen'in ismini ortaya atıp Cem hocayı getirirler muhtemelen
Umarım böyle olur.
Cem Hoca ile Washington, Jasaitis, Wilkinson, Rancik gibi karakterli oyuncular ile o muhteşem sezon gibi yine heyecanlı ve basketboldan zevk alacağımız bir sezon yaşarız yine inşAllah.
Hatırlarsınız o sezonu