2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ne Okben ne Furkan alınabilir. Daha Ozan Odabaşı ile anlaşılamıyor,6. yabancıdan vazgeçiliyor,hem Furkan hem Okben'in maaşlarının yarısı bile bizim alabileceğimiz 6. yabancı ve Ozan'ın maaşının toplamından fazladır. Bence kadro tamamlandı,belki sezon ortası 6. yabancı getirilir bir ihtimal. Ozan da olmazsa,uzun rotasyonu hem kalite hem sayı açısından çok yetersiz kalacak.

Webster-Can-Emir
Klobucar-Erol Can
Harrison-Göksenin-Caner
Hayes-Ayberk
Zach-Ege
 
Hayes ve Harrison için bir an evvel resmi açıklama gelsin de rahat edelim çünkü ne çıkarsa onlardan çıkacak. Bu arada işi bilen yönetici ve menajer olsa Daçka ile Furkan veya Okben için maaş pazarlığı yapıp oynama garantisi verip alabilirdik.
 
Okben'i bilmiyorum ama Furkan'ın kontrat 1.8 civarındaydı sanırım eğer oynamaya niyeti varsa alınabilirdi ama zor görünüyor bence. 6.yabancıya ayırdığımız bütçe furkan için kullanılsa da yeterli olacağını sanmıyorum. Ozan konusuna gelince başaltı yerli oyunculara euro ile kontrat yapılmasına karşıyım gideceği yerler sınırlıyken diretiyorlarsa kendileri bilirler. Erkan Yılmaz bence yetenekli oyuncuydu keşke ona gitseydik. Caner TL'yi kabul ettiği için muhtemelen ona gidilmiştir. Zaten kendisi 3-4 oynuyor pozisyon olarak. 6.yabancı olmaması bizi zorlayacak uzun rotasyonu çember koruyuculuk anlamında çok yetersiz görünüyor.
 
Okben'i bilmiyorum ama Furkan'ın kontrat 1.8 civarındaydı sanırım eÄŸer oynamaya niyeti varsa alınabilirdi ama zor görünüyor bence. 6.yabancıya ayırdığımız bütçe furkan için kullanılsa da yeterli olacağını sanmıyorum. Ozan konusuna gelince baÅŸaltı yerli oyunculara euro ile kontrat yapılmasına karşıyım gideceÄŸi yerler sınırlıyken diretiyorlarsa kendileri bilirler. Erkan Yılmaz bence yetenekli oyuncuydu keÅŸke ona gitseydik. Caner TL'yi kabul ettiÄŸi için muhtemelen ona gidilmiÅŸtir. Zaten kendisi 3-4 oynuyor pozisyon olarak. 6.yabancı olmaması bizi zorlayacak uzun rotasyonu çember koruyuculuk anlamında çok yetersiz görünüyor.

Planlarında 6.cı yabancı yokmuş,toplam 5 yabancı ile lige başlanacakmış öyle demiş Ö.Y.
 
Ozan'ın şu an herhangi bir kulüpten euro kontrat alabileceğini sanmıyorum. Kime gider bilmem ama takım bulmak istiyorsa euro talebinden vazgeçmesi gerek. Dolayısıyla biz de ısrarımızı sürdürürsek, o da bu seneyi boş geçirmek istemiyorsa alırız.

5 numara için Semih hamlesi bence en ideal hamle. 6. yabancıyı alsak bile ligde sıkıntı çekeceğiz. Ayrıca Semih'in de piyasasının alabileceğimiz seviyelere düştüğünü düşünüyorum.
 
Kadro derinliği olmamasının sıkıntılarını önceki seneler çok çektik. Sırf yorgunluktan kaybettiğimiz tonla maç var.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Özellikle Hayes transferini bitirirsek çok sevineceğim. Şutu var, sırtı dönük oynayabiliyor, topu yere vurabiliyor. 3-4 oynayabilir...

Furkan Dillice Twitter'dan da yazmış, gayet mantıklı: Okben'i alıp, 5. yabancı hakkımızı 5 numaradan yana kullanalım.
 
Sayın Adminler her sene yaptığınız gibi Hocamıza röportaj düzenleyemecek misiniz bu sene işte bunu biraz öne alın
fikir alış verişi kıvamında olsun bence acizane !!
 
Bugün sezonu açıyoruz. Kazasız belasız sakatlıksız bir sezon diliyorum. Hayes ve Harrison henüz açıklanmadı. Yardımcı antrenörler de açıklanmadı. Malzeme sponsoru açıklanmadı. Kulüpte ciddi bir iletişim medya sorunu yaşanıyor.
 
Bugün sezonu açıyoruz. Kazasız belasız sakatlıksız bir sezon diliyorum. Hayes ve Harrison henüz açıklanmadı. Yardımcı antrenörler de açıklanmadı. Malzeme sponsoru açıklanmadı. Kulüpte ciddi bir iletişim medya sorunu yaşanıyor.

Hayırlı uğurlu olsun yeni sezon. Doların 7 lira olduğu şu ortamda bu takımı kurmak bile önemliydi. Şu dediklerin de açıklanırsa güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.
 
Ibb nin sezon açılışı haber olurken röportaj yapılırken bizim takım sezonu açtı da neden haber yapılmıyor röportaj yapılmıyor anlamıyorum cidden.
 
Harrison transferinin olmaması çok kötü haber. Tam takımı kurduk derken, piyasa bu hale gelmişken yeni bir yabancı arayışına daha girmek sıkıntı verir. Bizde oyuncuyu açıklamak niye bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum diğer takımlarda böyle uzun bir süreç olmuyor. Oyuncunun ismi çıkıyor bir kaç gün sonra da açıklanıyor.
 
Harrison iyi bir oyuncuydu istediğim bir transferdi. Olmamasına üzüldüm. Bizim beceriksiz yönetim ise şaşırtmadı. Dolar Euro kur diyenler olacaktır ama ellerini çabuk tutmaları gerekiyordu.
 

Üst