2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Maliyet uygun da ondan cok onemli olan 6 yabanci mi olacagiz. Oyleyse sorun degil ama Arapovic ve Hayesi aciklar transfer bitti dersen o zaman sorun. Yoksa Arapovic bakimindan sorun yok. O da istekliymis gelmeye.

6. yabancı olmalı. Yoksa bizim acilen düzen dışı skor üretebilecek bir 2-3 numaraya ihtiyacımız var (Kloubacar her iki pozisyonda da oynayabiliyor, o yüzden 2'ye yada 3'e oyuncu alınması farketmez).
 
Arapovic faydalı olsa bile ligdeki uzun rotasyonu Hayes-Auguste-Ege-Ayberk dörtlüsünden oluşacak ya da Arapovic girip Hayes ile Auguste'den birisi çıkacak.Kesinlikle zayıf bir rotasyon.

Semih boşta, kesinlikle yoklanmalı. Zaten Efes, Fb, Daçka'nın almayacağı düşünüldüğünde ona çok para verecek bir kulüp yok, makul ücretlere anlaşılabilir. Semih ve H.Thompson'u kadromuza katsak ligde ilk 5'i, Eurocup'ta çeyrek finali görebiliriz
 
Semih Erden aynı mantıkla beşiktaş tarafından transfer edilmişti. Orada da hiç katkı vermedi. Adam kafada bitirmiş olayı. Ne kadar kaliteli olursa olsun -ki kalitesi ortada- fayda gelmez. En son milli takımda biraz oynarken gördüm onu daha sonra yine yatışa geçti. Onun geleceğine Bora Hun Paçun'u tercih ederim. Hiç değilse mücadele eder, kendini oyuna adar. Kısaca Semih'ten bize fayda gelmez.
 

Üst