• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Iyi oyuncu, baska takim daha istekliymis, insallah gelir tatmin eder bilen kisileri.

4 numara transferi ne durumda? Hoca birden fazla rookie istiyor mu? Eğer 5 numara rookie olursa 4 numaranın da rookie olması ilginç olur.
 
Beşe iyi bir çember koruyucu ve ribaundçu getireceksek dört için skor üretebilecek/şutu olan Jarrod Jones gibi bir isme gidebiliriz esasında.
 
Webster-Klobucar-Hollis Thompson-Jarrod Jones-Henry Sims(Cameron Oliver) yeterli olur. Beni salona çeker en azından :)
 
Webster-Klobucar-Hollis Thompson-Jarrod Jones-Henry Sims(Cameron Oliver) yeterli olur. Beni salona çeker en azından :)

Hollis kesin mi herkes onu yazmaya başlamış.
Tanju Abinin yazdığı isim Hollis'miymiş :)
Bize yar ederler mı? Sanmıyorum..
Gelirse nasıl olur? Enfes olur :)
 
Mustafa Cengiz'in sirketinin adı ne ? Google'a bakmadan söyleyebilir misin ?

Söyleyemem fakat 3 yıllık süre zarfı boyunca piyasada ve iş dünyasında inanılnaz bir tanınmışlık edineceğinin garantisini veririm.
 
4 numara transferi ne durumda? Hoca birden fazla rookie istiyor mu? Eğer 5 numara rookie olursa 4 numaranın da rookie olması ilginç olur.

Avrupali aliriz oraya sutu iyi olan, para problemi yasama ihtimalimizi dusununce herkesi Abd’li almanin o tarz sikintilari da var.
 
Avrupali aliriz oraya sutu iyi olan, para problemi yasama ihtimalimizi dusununce herkesi Abd’li almanin o tarz sikintilari da var.

Tanju Abi sence 1 ve 2 numaramız yani Webster ve Klobucar bizi başarıya götürebilecek isimler midir?
Şutlarına o kadar güvenmiyorum nedense.
Aklımda soru işaretleri var.
He diyeceksiniz ki bu şartlar da fazlasını beklemek mümkün değil.
Ama görüşünüzü merak ettim :)
 
Onceden de yazdim 7-10 arasi bitiririz, takim kimyasi saglanirsa 5-6 olabilir hadi basari kistasin ne :) Klobucar’i begeniyorum ama Crocker tarzi oyuncuyu tercih ederdim.
 
Onceden de yazdim 7-10 arasi bitiririz, takim kimyasi saglanirsa 5-6 olabilir hadi basari kistasin ne :) Klobucar’i begeniyorum ama Crocker tarzi oyuncuyu tercih ederdim.

İlk 8 şu yönetimde benim başarı kıstasımdır abi.
Sen öyle diyorsan öyledir.
Umarım yönetim ve takım seni yanıltmaz:)

Klobucar bence atanamamış Preldzic'tir :)
 
Ivan Buva’nın Çin’e gidişi ile yeniden pivot arayışına giren Galatasaray’ın geçtiğimiz sezonu Eskişehir Basket’te tamamlayan Josh Duncan ile görüştüğü iddia ediliyor. Bence Buva daha iyi bir oyuncu ama Duncan da BSL’yi bilen bir pivot.

(via@bugratopuz)

Duncon 5 numara mı, Pivot mu?
 
İlk 8 şu yönetimde benim başarı kıstasımdır abi.
Sen öyle diyorsan öyledir.
Umarım yönetim ve takım seni yanıltmaz:)

Klobucar bence atanamamış Preldzic'tir :)

Preldzic 2 gömlek iyi oyuncu, birde en azından yerliydi :) Bizim için Ivan Buva yerine Josh Duncan düşünülüyor yazmışlar, herhalde teknik ekip pozisyonları karıştırıyor :)
 
Josh Duncan'ı severim ama çok riskli hamle. Çok ciddi iki sakatlık var. Bir de Josh Duncan biraz daha 4.5 gibi direkt olarak 5 olacak adam değil.
 
Niyet yok abi niyet. İnsanların problemi burda.Neden anlatamıyoruz ben bunu anlamıyorum. Küme düşmedik de 10. olduk, 9.olduk diyelim başarılı mı olmuş olacağız? O kadar çok fırsat transferini kaçırdık. İnsanlar yönetime yardımcı olmak için 1000 tane çözüm yolu sunuyor. Adamlar duyarsız. Sinir yapıyor bu insanlarda. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz ısrarla ya.

Bonservisinden kar edilip, gelecek yılın bütçesinin bir bölümünü çıkartabilecek potansiyelde oyuncular kaçıyor. Evet Galatasaray küme düşme adayı olmayacak ama bu zihniyetiyle çoktan kümeye düştü bile Galatasaray. Yani 8. olalım hesabına mı girelim burda. Olympiakos deplasmanına acaba yener miyiz diye, ilk Euroleague senesinde oyuncuları final four inancıyla sabahın köründe havaalanında uğurlamış insanlar, Her ne kadar inanmasak da Ergin Ataman'ın hedef final four sözüne acaba olur mu diyen insanlar burdakiler. "Küme düşmeyeceğiz, play off yaparız. boşuna eleştiriyorsunuz" argümanıyla geliyorsunuz. Komik bu yani.

Ben elma diyorum siz ısrarla armut diyorsunuz. Ben diyorumki daha kadro kurulmadan, ligdeki rakiplerin çoğu kadro kurmadan nasıl küme düşme adayı oluruz ? BSiz diyorsunuz küme düşmeyiz ama 9. oluruz, 8. oluruz bizi kezmez. Bir daha yazayım, daha kadrolar kurulmadı. Ne bizim ve ligdeki takımların kadrolarını kurmadan küme düşme adayı olmak neyse 9., 8. olma adayı söylemek de aynı derece mantıksız...
 
Matt Costello için Avellino ile yarıştığımızı yazmış sportando.
 
Bugün ismi çıkanlar Josh Duncan ve Matt Costello.

Webster-Klobucar-X-Josh Duncan-Matt Costello olursa,5. yabancımız 3-4 oynayabilen biri olmalı. Small Ball oynarken X-Josh Duncan pota altı yapılabilir. 6. yabancıya gidilir mi bilmiyorum,ama net şutu olan 2-3 numara oynayabilen bir 6. yabancı gerekir gibi gözüküyor. Hem Eurocup rotasyonu hem de sakatlık durumunda ligde de oynayabilecek bir 6. yabancı.
 
Hem Duncan hem Costello olacağını zannetmiyorum ben Costello'yu tercih ederim. Birbirlerinin alternatifidir muhtemelen.
 
Costello o dedigim esas oglan, Avellino’ya bir zahmet oyuncu kaptirmayalim, Duncan’i hic duymadim bizim listede.
 
Geri
Üst