Başka transfer olacakmı bilgisi olan varmı
Başka transfer olacakmı bilgisi olan varmı
Macaulay güzel katkı vermiş . Beklediğim bir şey bu. Sene boyunca sakatlanmazsa özellike savunmada cok katkı sağlayacak.
Bu arada takıma fahriye abdi ve ışıl alben dışında bir ekleme olacak mı ? İstatistik kağıdı oldukça sönük geldi.
Kadro kalitesi, tecrübesiz koç, takım bütçesi, lider oyuncu olmaması yeter sanırım.
Işıl Alben gibi bir liderimiz var ne demek liderimiz yok kaptanımıza ayıp. Su an tecrübe dolu bir koç da yok zaten Efe hoca basarısız olursa ses çıkartırız tabiki.Kalite olarak da nazlı dışında bütçeye göre kaliteli bir takım olduğumuzu düşünüyorum.
Biraz daha zorlasak küme düşüreceksiniz takımı.
Öncelikle ligimiz geçen sene kadar iyi bir lig olmayacak. YDÜ gibi bir takım artık yok ve döviz hareketlenmelerinden dolayı yabancı oyuncu konusu bizim için olduğu kadar diğer takımlar için de çok büyük sorun. Geçen seneden sözleşmesi devam eden oyuncularında indirim isteyen ya da göndermeye çalışan kulüpler var.
Yerli kadrosu olarak geçen seneden çok daha iyi durumdayız. Işıl Alben, Alperi Onar, Sinem Ataş ve artık genç oyuncu olma kavramından takımı için faydalı oyuncu olma seviyesine yükseleceğini umduğum İnci Güçlü, İrem Naz Topuz ile gayet iyi bir yerli rotasyonumuz olduğunu düşünüyorum. Bircan Gökdemir konusunda kafamda soru işaretleri var, Gizem Başaran kalsaydı daha iyi olurdu.
Yabancılara gelirsek iyi bir Moriah Jefferson'u her zaman Allie Quigley'e tercih ederim. Oyunun her yönünde olan bir oyuncu ve Quigley gibi sadece canı isteyince oynamıyor. Victoria Macaulay ve Fahriya Abdi de beğendiğim ve istikrarlı katkı alabileceğimiz oyucular. Burada tek soru işareti Monika Grigalauskyte.
Kadro kalitesi bizden daha iyi durumda olan Fenerbahçe, Hatay, Çukurova gibi takımları geçme ihtimalimiz olmadığını düşünüyorum lakin takımın dördüncü olma şansı var. Fakat daha önce de dediğim gibi çok yanlış bir seçim olan Efe Güven'in bu kadroya bir artı katabileceğine inanmıyorum.
Saygılar.