2019-2020 Avrupa'da Transferler ve Kadro Haberleri

Oha! O kadar para harca ama Avrupa'da en son başarısını 2005'te kazanan hocayla çalış. Bu kadar harcayacaksan getir Obradovic'i, Tomic'li pota altınla bile garanti Final Four yap. Sanki Mirotic tek başına Euroleague şampiyonu yapacakmış gibi. Avrupa'da parası olup da Barcelona ve Milano kadar aptalca harcayan başka takım görmedim.
 
Higgins, Davies, Mirotic.. Dahası da olacak gibi. Da benim anlamadığım Mirotic nasıl oldu da NBA’i bıraktı ? İsmail Şenol da 3 yıl 45M yi reddettiğini yazmış.
 
Mirotic'in gelmesiyle Singleton ile uzatmayacaktır Barcelona. Singleton da her ne kadar Barcelona'da bekleneni veremese de Avrupa'da dengeleri değiştirebilecek bir uzun.

Efes de şöyle bir yoklayacaktır ama maliyetini karşılayabileceklerini sanmıyorum. CSKA ya da Milano'ya gider
 
Yalnız mirotic bütün dengeleri değiştirir avrupa’da, nasıl nba’i bırakıp geliyor çok ilginç. Şimdiden barca en büyük favori diyebilirim eurolegue’de.
 
Maccabi Tel Aviv, transferde Anadolu Efes'in de gündeminde yer alan Angelo Caloiaro ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı. (@eli_sahar)
 
Barcelona kafayı yedi gerçekten. Nba'den 3 yıl 45 milyon dolar edecek adamı çalmak apayrı bir seviye. Abrines de gelirse kadro inanılmaz bir seviyeye çıkacak ama oyun kurucular Pangos ile Heurtel. Ne olursa olsun soru işareti bu ikili.
 
79 değil 70 milyon yazıyor ama onun için de yalan haber deniyor. Yine de ortada tuhaf şeylerin ya da en azından tuhaf astronomik rakamların döndüğü muhakkak. Bakalım görelim.
Efes’te şu an Derrick Williams öncelik sanırım.
 
En önemlisi Barça'da koç kim olacak? Bu kadroyu Pesiç'e emanet etmeyecekler herhalde? Bir ara Pedro Martinez'in ismi geçmişti ama o da bu kadro için uygun isim midir, tartışılır. Avrupa'da üst düzey koç bulmak da kolay değil gerçi...
 
Ben Pesic'in bu sene de Barca'yı çalıştırmasi gerektiğini düsünüyorum. En azından yılardır istenilen çizgide olmayan Barca'yı toparladı.

Kendilerinden çok daha iyi bir kadroya sahip olan Real'le başa baş oynadılar, Euroleague'de F4'ün kıyısından döndüler.

Barca, Heurtel'e gömdüğü parayla boşta olan Teodosic'i ya da Serrod'u niye getirmedi, anlayabilmiş değilim. Bunlardan birini getirselerdi kağıt üzerinde Euroleage'nin en iyisi olabilirlerdi.


Bu arada Singleton yarışına Fb'yi de dahil edelim
 
Oyun kurucu bölgesini Heurtelle geçeceklerini sanmıyorum. Özellikle şu hamleleri şu paraları döken bi takım için artık her an her şeye hazırlıklı olun.
 
Ben en çok FB'nin yapacağı hamleleri merak ediyorum.Melli'de Nba yolcusu oldu.

Barcelona artık böyle bir patlama yapmalıydı ama guard konusunda ben de aynı düşünüyorum.Calathes onlar için çok iyi olur bence.
 
Barca Higgins'i de almadı mı zaten ? Heurtel var, pangos var. Daha guard pozisyonuna ne yapacak ki ? Doğru yönetilirse daha hiç ekleme yapılması bile şu anki kadro zaten açık ara euroleague'de direkt favori.
 
Barca Higgins'i de almadı mı zaten ? Heurtel var, pangos var. Daha guard pozisyonuna ne yapacak ki ? Doğru yönetilirse daha hiç ekleme yapılması bile şu anki kadro zaten açık ara euroleague'de direkt favori.

Acik ara favori demek icin daha erken bence. Favorilerden birisi diyelim sadece. Real-Fb-Efes-Cska-Barca diye siralarim ben simdilik!
 
Panathinaikos son olarak Brose Bamberg forması giyen Tyrese Rice'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
İlginç bir hamle 🤔
 

Üst