• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2019-2020 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihat Bölgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Beş maç var yine nerdeyse hepsini aynı saate koymuşlar. Arkadaş ispanyada mesela bu gece madrid ve barca maçları var arka arkaya iki saat arayla oynatamaz mısın nasıl bir mantık bu. Sonra euroleague izlenmiyor diyorlar izlenmez bu kafayla.

Bütün maçları 11’den sonraya itelemişler, olaya bak😄

Asvel hiç yok bugün parkede. Jekiri dışında kimse maça gelmemiş.

Maccabi, Barcelona karşısında şov yapıyor.
18-24 yenikken, 12-0'lık seri ile 30-24 yaptı.
Bunu yazarken Tomic seriyi bitirdi.

Maccabi çok iyi oynuyorken bir anda 20'lik oldu. Barcelona çok korkutucu takım

Barcelona ikinci yarıda kadro kalitesi ile farklı kazandı.
Mirotic 25 sayı 14 ribaunt ile maça damga vurdu.
Müthiş bir kadro kaliteleri var.

Anadolu Efes😎 ve Barcelona 8 galibiyet 2 mağlubiyet ile ilk iki sıradalar.
Onları Milano ve Madrid 7-3 ile takip ediyorlar.
Daha sonra ki 4 takım ise 6-4 ile CSKA, Maccabi, Pana ve Khimki.

Haftanın flaşları CSKA ve Maccabi oldu. CSKA’nın Madrid deplasmanı makus talihi genel olarak devam ediyor.
Fener için de Asvel maçı kesinlikle ama kesinlikle ölçü değil. Asvel maçta hiç yoktu, sallapati attıkları üçlükler de dağa taşa gidince fener çok sıkılmadan aldı maçı. Çok top kaybı yapıp çok hücum ribaundu verdiler, yani bildiğimiz aynı fener devam ediyordu. Sallıyorum bugün bi Maccabi falan olsa gene 20 lik olurlardı çok rahat. Özetle iki kötü takımın maçında daha az kötü olan kazandı.

Shved olmaması iyi olacak gibi sanki ama bakalım.

Bu Kimkhi Shved olmadığı zaman daha iyi oynuyor. Çok iyi maç oluyor ilk yarı itibariyle. Fener zorlanıyor yine, Datome’ye fırça yaramış en iyi o oynuyor. Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.

Şansa atılan yüksek 3 lük yüzdesiyle önde gidiyorlardı yazık oldu dedim. Khimki maçtan kopmayıp oyun planına sadık kalarak sistemli şekilde öne geçti, bravo. Düşünmeden edemiyorum mesela Shved olsa fark 7-8 e çıkmışken 3-4 saniyede kaldırıp üçlük atar, girmeyince fark çift hanelere çıkar erken havlu atarlardı herhalde. Shved varken top %70 onda, kalan 30 pay ediliyordu. Şimdi top ve oyun paylaşımı herkese eşit dağıtılıyor ve herkes verim veriyor bir şekilde.

Bu Williams’da bi avellik var. Enerjisini saçma şeylerde tüketiyor. Anlamsız çok top kaybı yaptı elindeki toplarda.

euroleage fikstürü nbaye benzetmeye çalısıyorlar heralde.. takımlar arka arkaya deplasman veya içerde oynuyor..

Efes maçını da izliyorum bir yandan. Larkin alev alev yanıyor, ikinci yarı da böyle oynarsa Euroleague sayı rekoru kırabilir.

İlk yarıda 25 sayı inanılmaz. Bakalım ikinci yarı ne yapacak?

Larkin şu anda 34 sayıda. Eurolig rekoru 41 sayı bugün kıracak bu rekoru.

Geldi 41 geldi. 41 kere maşallah :)

43 ....... geldi be helal. M V P !!!

İnanamıyorum 49 sayı oldu.... Daha ne kadar atabilir ki 40 dakikada. Muhteşem.

Abovvv noluyor

O serbest atış kaçmasa 50 olacaktı ya 😞

Geri