2019-2020 Euroleague

Beş maç var yine nerdeyse hepsini aynı saate koymuşlar. Arkadaş ispanyada mesela bu gece madrid ve barca maçları var arka arkaya iki saat arayla oynatamaz mısın nasıl bir mantık bu. Sonra euroleague izlenmiyor diyorlar izlenmez bu kafayla.
 
Maccabi, Barcelona karşısında şov yapıyor.
18-24 yenikken, 12-0'lık seri ile 30-24 yaptı.
Bunu yazarken Tomic seriyi bitirdi.
 
Barcelona ikinci yarıda kadro kalitesi ile farklı kazandı.
Mirotic 25 sayı 14 ribaunt ile maça damga vurdu.
Müthiş bir kadro kaliteleri var.

Anadolu Efes😎 ve Barcelona 8 galibiyet 2 mağlubiyet ile ilk iki sıradalar.
Onları Milano ve Madrid 7-3 ile takip ediyorlar.
Daha sonra ki 4 takım ise 6-4 ile CSKA, Maccabi, Pana ve Khimki.
 
Haftanın flaşları CSKA ve Maccabi oldu. CSKA’nın Madrid deplasmanı makus talihi genel olarak devam ediyor.
Fener için de Asvel maçı kesinlikle ama kesinlikle ölçü değil. Asvel maçta hiç yoktu, sallapati attıkları üçlükler de dağa taşa gidince fener çok sıkılmadan aldı maçı. Çok top kaybı yapıp çok hücum ribaundu verdiler, yani bildiğimiz aynı fener devam ediyordu. Sallıyorum bugün bi Maccabi falan olsa gene 20 lik olurlardı çok rahat. Özetle iki kötü takımın maçında daha az kötü olan kazandı.
 
Bu Kimkhi Shved olmadığı zaman daha iyi oynuyor. Çok iyi maç oluyor ilk yarı itibariyle. Fener zorlanıyor yine, Datome’ye fırça yaramış en iyi o oynuyor. Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.
 
Şansa atılan yüksek 3 lük yüzdesiyle önde gidiyorlardı yazık oldu dedim. Khimki maçtan kopmayıp oyun planına sadık kalarak sistemli şekilde öne geçti, bravo. Düşünmeden edemiyorum mesela Shved olsa fark 7-8 e çıkmışken 3-4 saniyede kaldırıp üçlük atar, girmeyince fark çift hanelere çıkar erken havlu atarlardı herhalde. Shved varken top %70 onda, kalan 30 pay ediliyordu. Şimdi top ve oyun paylaşımı herkese eşit dağıtılıyor ve herkes verim veriyor bir şekilde.
 

Üst