Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Shaqiri 10 numara oynamıyor. Shaqiri tipik ters ayaklı bir kanat oyuncusu.
Shaqiri 10 numara oynamıyor. Shaqiri tipik ters ayaklı bir kanat oyuncusu.
Bizde o bölgede çok oyuncu var.
10 numara da oynar.
Çokta güzel oynar.
Valla ayakları kafasından önce giden bir adamın 10 numara oynaması da ne bileyim. Yıllardır izliyoruz.
Belhanda 10 numara oynamıyor. Yani en azından 4-3-3te 10 numara yok. Yıllardır izlediğim Shaqiri kanatlarda ve LPool’da sağ içte oynuyor. Alacak 20-30 milyonunuz varsa alabiliriz Shaqiri’yi pek ala.
Galatasaray, KAP'a yaptığı açıklamada Kostas'ın €1.25M karşlığında PSV'ye kiralandığını açıkladı. Galatasaray da Kostas'a 2019-20 sezonu için €1.95M ödeyecek.
Şimdi sorum şu: Alacağımız 1. 25 milyon euro FFP'ye dahil mi?
Dahil. O yüzden maaşını ödeyeceğiz zaten
Ne fotoğrafmış be. Ne kadar çok takılıyorsunuz bunlara. Fotoğrafın manası Falcao ile anlaştıksa yalan yanlış bir şey yok. Kendisiyle anlaştık. Bunu bilmeyen yok sanırım.
Evet sızması hata ama bunun görüşmelere, transfere filan olumu ya da olumsuz etkisi olduğuna hiç inanmıyorum.
Nasıl yok Allah aşkınıza.
Bak İbrahim Seten neler yazmış.
bugün-yarın kap beklemeyin..
falcao da bi’ kaç gün daha gelemez..
monaco slimani’den sonra bi’ golcü daha alana kadar falcao’yu vermeyeceğini g.saray’a iletti..
ahmet bulut monaco’da..
görüşmeler sürüyor..
Adamlar bahane üstüne bahane uyduruyor. Neden bonservis alabilmek için. O fotoğraftan sonra dönüşü olmayacağını onlar da biliyor.
Bu saatten sonra Falcao gelse bile ne kadar mutlu oluruz bilmiyorum. Gına geldi artık.
Yönetim Malesef kendini çok zor duruma düşürdü.