2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Açıkçası ben de üzülmedim. Nedense bi yumru vardı içimde. Ha gelse şu an yine bomba transfer ama bi tarafım şüphedeydi.
Şimdi yapılacak şey en acilinden bi golcü transferi. Şu güzelim hücum hattına Diagne ile yazık etmeyelim. Aynı senaryoyu yeniden görmek istemiyorum. Gomis’ten sonra forvet görmedi takım, şaka gibi.
 
Nzonzi de İstanbul'a dönüş yaptı.
Darısı Falcao'nun başına.

Şimdi sıra gönderme işinde.
Kostas, Denizli maçı kadrosuna alınmamıştı. Umarım onu kiralık bir yere gönderebiliriz yabancı kontenjanı dolayısıyla.

Ozornwafor da sanırım Bursaspor yolcusu. Orda çok beğendiğim Yalçın Koşuvak hoca ile kendine şans bulacaktır.

Bence ayrıca yaşı, savunmada ki etkisizliği ve Linnes-Şener rotasyonu dolayısıyla Mariano'yu da 2-3 e bakmadan satmamız gerektiğini düşünüyorum. Böylece yabancı kontenjanımız 1 kişi daha azalmış olur. Böylece 2.forvet için scout transferine yer açılmış olur.

Ayrıca sol kanatta Soso-Jimmy ve E. Mor varken şans bulması zor olan Yunus'u da 3-4 milyona bir takıma göndermeliyiz. Malesef ileriye gidemedi. Ahmet Bulut bu işi çok iyi yapar.

Muslera
Linnes Luyi Marcao Naga
Nzonzi Seri
Soso Belhanda Babel
Falcao

Gibi çok iyi bir ilk 11.
Aynı zamanda

Okan
Şener Gökay Ahmet Emre
Donk Ömer(Selçuk)
Emre Jimmy Adem
Scout Forvet

Gibi birde yedek kadromuz olur.

Ayrıca şimdiden gelecek sene için kaleci, stoper, sağ ve sol bek ile Belhanda yerine 10 numara arayışlarına girmek lazım.
 
Son düzenleme:
Roma, Nzonzi'nin Galatasaray'a 1+1 yıllığına kiralandığını duyurdu.

Kiralama bedeli: 500 bin euro
İlk sezon satın alma opsiyonu: 16M€
İkinci sezon satın alma opsiyonu: 13M€

Acaba kendisine ne kadar vereceğiz?
Bizim KAP açıklamasında artık görürüz.
 
AS Roma: Bu sezon Nzonzi için Galatasaray’dan kiralama bedeli alınmayacaktır. Gelecek sezon kiralama sürerse 500 bin € alınacak.


Şükrü Reis ne yapmış öyle ya😄
 
Roma, Gençlerbirliği'nden Mert Çetin ile 5 yıllık sözleşme imzalamış.
Hazır Nzonzi transferinden dolayı aramız iyi iken 1 yıllığına kiralasak çok güzel olur...
 
Donk varken maça Selçuk İnan ile maça başlamak,
Babel, Belhanda ve Diagne varken Selçuk'un penaltıyı kullanması,
Seri'nin çıkıp Selçuk'un oyuna devam etmesi,
Hücum oyuncusu alacağımıza Ahmet Çalık'ın oyuna girmesi..
Yorum yapamıyorum...
 
Skor önemli değil telafi edilir ama futbol hep aynı, değişen fazla şey yok. Bir de merak ediyorum berabere kalmışsın veya yenilmişsin çok mu fark edecek de zaten oynayamayan ama en azından potansiyelli oyunculardan kurulu takımı değişikliklerle bozuyoruz?

Bence takım hala çok eksik. İyi bir hücum oyuncusu iyi olur ama orta alanda kanat oyuncumuz yok, geçen sene iyi kötü Onyekuru solda idare etti ama bu sezon daha ciddi sıkıntı yaşayabiliriz. Ayrıca Mariano da gitmeyecekse toparlanmalı. Marcao'ya pek kızamıyorum çünkü gördüğü kartlar büyük ölçüde orta alandaki zayıflığımızdan kaynaklandı. Daha yeni gelen Seri'nin yanına Donk'u koysan olur ama Selçuk zaten yumuşak bir adam, böyle olunca kağıt gibi olduk.
 
Son düzenleme:
Futbolda “daha iyi oynar” dan ziyade “daha kötü oynamaz” sözünü isabetli bulurum. Selçuk’un yerine kimi koysan daha kötü oynayacak? Kafayı yedirtmeyin insanlara küfür mü edelim illa burda. Adamın HİÇ BİR özelliği olmadı gibi handikapları da o kadar fazla ki..
 
Selçuk'u ilk 11'e koyan kimse değil teknik direktörlük, malzemecilik bile yapmaması lazım kulüpte. Bu ne saçmalıktır? Bir de 90 dk oyunda kalıyor, ayakta duracak hali olmayan adam. Torpiliniz de bir yere kadar..

Zaten takımda kimse ne oynadığını bilmez bir görüntüde. Feghouli de olmayınca hücum tıkanıyor resmen. İlk maç aksilik olabilir lâkin göz göre göre yapılana hata denmez.
 
Nzonzi ve Seri'nin gerçek kalitelerini özellikle deplasmanlarda göstermesi gerekiyor.
Onlara bu sene çok iş düşecek.

Defans hattımız SOS veriyor.
Hem beklerimiz hemde stoperlerimiz inanılmaz kötü durumdalar.
Ya ciddi uyarılmaları gerek ya da gerekli değişiklikler yapılmalı.
Nzonzi'nin gelişi umarım stoperlerimizi geçen sene ki hallerine döndürür.
Yoksa bu stoper hattı ile ŞL'de kevgire döneriz.

Birde bu sene Onyekuru'yu çok arayacağız...
 
Bu Belhanda denen hayalet ne iş yapıyor ? Bu adam kaç milyon maaş alıyor ama ne hikmetse sürekli hayalet mod on. Sneijder en kötü maçında bile bi hırs koyardı sahaya, çıkar 30 metreden sallardı bir iki tane tutar veya tutmazdı. Bu Arap arkadaş kabuğuna bi çekiliyor ara ki bulasın sahada..
Selçuk’u zaten oynatan haindir. Kupa maçında çöp olduğunu izah eden adamı yine oynatıyorsan hainsindir.
Takım sürekli 1 yıldır istikrarlı olarak her maç kartlar görüyor. IQ düşüşü mü var anlamadım.
Ben bu yıl da vasat futbol istemiyorum ittire kaktıra.. ŞL’de patates eder yollarlar.
Abdurrahim bey de çıkmış Falcao konusunda %99 rahat olsun taraftar demiş. Bravo sen iki gün ortadan kaybol, 2-0 yenilelim akabinde açıklama yap. Biz de safız zaten..
 
İttire kaktıra vatan millet Sakarya ile şampiyon olmaktan bıktım. Adam gibi bi yapılanma ve sisteme geçilmesi lazım artık. Zaten rakip yok ligde, farkı da açmışız şampiyonluk sayılarında iyice. Bundan hazır ortam olamaz. Koy bi sistem bilen yabancı hoca, gönder Selçuk gibi çöpleri, biz de artık deplasmanda Avrupa’da orda burda sinmeyen cesur bi futbol ve her şeyden önemlisi “futbol” oynayalım. Ayrıca hoca niye yardımcılarını Elmander-Drogba-Sneijder üçlüsünden kurmuyor? Dünya tarihine adını yazdırmış süperstar oyuncular bi Türk kulübüne gelmiş. Bi zahmet bir şeyler teklif edin de kulüp bünyesinde yer alsın arkadaş ne vizyonsuz adamlarsınız.
 

Üst