2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Valla oyuncuyu istedik mi istedik. Görüşmeler yaptık mı yaptık. Rize’de bir aslan var dedik mi dedik. Transferi bitirdiğimizden neredeyse emindik. Hatta bir çoğumuz bu nerden çıktı rize’nin oyuncusu falan dedi. Sonra fener geldi bi şekilde halletti dediğin gibi. Bence burada net transfer çalımı var. Biz istedik, onlar da istedi ve sonuçta onlar aldı. Sonuç bu.
Ben yine de ligi rahat götürürüz bundan eminim ama şu vedat bizde olsaydı keşke tam fatih hocanın istediği tipte adam.

Bende aynısını diyorum.
İlgilendik istedik Muriç de bize gelmek istedi ama Fb'li başkanı ve teknik direktörü baskı yaptı Fb'ye gitti.
Rize'de bir aslan var diyen UltraAslan ve Yusuf Günay adlı yöneticimiz idi. Sayın Albayrak nasıl bizi Falcao transferinde zora soktu ise Yusuf Bey de o açıklaması ile malesef zor duruma soktu.
Muriç bizde olsa yedek forvet olacaktı.
Bizde aynı uyumu sağlayamayabilirdi.

Biz şimdi kendimize bakalım.
Yarın Konya maçını kazanalım inşAllah.
Her şey yoluna girecektir ondan sonra eminim...
 
Hala Selçuk'un bugünkü maçta Belhanda’nın yokluğunda oynayacağı söyleniyor 😏
Fatih Hocam umarım böyle bir hata yapmaz.
Selçuk oynayacağına Atalay oynasın. Selçuk ile kaybedeceğimize Atalay ile kaybedelim.
Lütfen Fatih Hocam üzme bizi...

Olması gereken ilk 11 ektedir.
Jimmy yerine Emre de olabilir
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20190825_143545.jpg
    IMG_20190825_143545.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Süper ligden oyuncu alınmayacağını yeteri kadar gördüğümüz için, Diagne gibi istatistikleri kasıp kavurmuş bi adamın bile balon çıktığını gördüğümüz için, Rizespor gibi bi kulübün kendini paşa sanıp sıradan futbolcusunu ilahlaştırdığı için herkes burun kıvırdı. Anadolu takımının topçusu için mahalle kavgasına düşeceğime gitsin 30 gol atsın.
 
İleride zaten duran oyuncumuz vardı.(Diagne)
Şimdi de Babel var.
İleride hareketli olamıyoruz bu 2 isim yüzünden.
Onyekuru'yu çok arayacağız bu sene.
Umarım ikinci yarı da Selçuk girmez.
 
Yazmıyım hakarete girer diyorum da yani bizim orta sahalar niye böyle salakça kartlar görüyorlar iki sezondur ? Göz göre göre kırmızılık hareketler yapıyorlar Belhanda, Ndiaye, Seri vs...
 
Selçuk Inan oyunda. Geçen hafta bir arkadaş onu oyuna alan adam haindir diyordu. %100 katiliyorum. Adam 15 dakika da 1 pas yaptı onu da hatalı yaptı ki çok müsait bir pozisyondu.

Forma adaleti var ne de olsa.
 
Maçın çeşitli bölümleriyle beraber toplamda 60 dakikasına tahammül edebildim ama arkada sürekli açık durdu. Oynanan futbol işkence gibi. Biraz önce golü de yedik. Savunmada sağ tarafa düşen topta Mariano ve Selçuk çok güzel izledi. Adı sanı belli bir futbol oynayamadığımız gibi oyunu da tutamıyoruz.

İlk puanımızı aldık.
 
Evet arkadaşlar pardon, üzerimizde ölü toprağı var. Kürekli yetkililere acil duyurulur.

Lütfen ölü toprağını üzerimizden alın.
 
Aferin Terim. Tek yapabildiğin manevi evladını oyuna sokabilmek, gerisi koca bir sıfır! Bu takımın şampiyonlar liginde falan yeri yok, lafla peynir gemisi yürümüyor.
 
Selçuk'un sahada olduğu her an bizim için üzüntü ve keder.
Onun yerine keşke Atalay'ın hatası ile kaybetseydik şu maçı bu kadar üzülmezdim.
Sezon başından beri sıkıntılar belli. Yine iki şampiyonluk ardından 2013-2014 sezon başlangıcı gibi bir başlangıç.
Umarım toparlarız. Ama işimiz çok zor.
Allah yardımcımız olsun...
 
Selçuk ve Diagne kadro dışı bırakılmalı. Ben bu adamların vukuatlarından artık bıktım bıktım!

İkisini de oynatan haindir!

Albayrak bulunduğu pozisyonu acil olarak değiştirilmeli...

Hasan Şaş ve Ümit Davala yerine teknik ve taktik bilgisi yüksek antrenörler gelmeli. Futbol hayatında kırmızı kart görmeyen oyuncu bizde kırmızı görüyor.

Saha parselizasyonu yok, organize atak yok, pas kanalı yok, tempo zaten yok.

Futbol izlemek istiyorum arkadaş. Selçuk sahaya gireceği zaman ben dahil herkesin aklına aynı düşünce geliyor ama bunu beyfendi düşünüp akıl edemiyor. Sıkılmadın mı aynı şeyleri deneyip bizi mahvetmekten.

Yeter artık, yeter!!! Ya oynat ya da oynat!!!
 
Fatih Terim artık başkan olsun. Oynattığı futbolu beğenmiyorum. Diagne'nin ne günahı var adama top getiremiyoruz ki? Falcao gelse ne olacak sanki?
 
Kötü olanı herkes yazıyor zaten. İyi yönünden bakılırsa; takımın hızlı oynama istediğini sevdim. Orta saha oyuncuları ilk kez birlikte oynuyor birbirlerine alıştıkça çok daha iyi olacak.
Nzonzi ilk maçtan çok iyiydi. Seri vasat. Ama bu pas istasyonları kuruldukca oda farkıni gösterecektir.
Maç başı hariç defansif atak da iyiydik. Pozisyon vermeden golü yedik.
Fizik olarak da yetersiz oyuncularımız var. Emre Mor 30 dakika sonrasi bitti. Fegouli de 70 sonrası adım atacak halı kalmadı.

Maçın kendi adıma en kötü durumu golü attıktan sonraki rölantiye alınan oyun. Bu kronikleşen bir alışkanlık olmaya başladı.

Sağlık olsun. Sene başındayız. Daha çok uzun bir maraton
 
Diagne'nin bir günahı yok adam Kasımpaşa'da da böyleydi. O günah Terim ve Albayrak'ta

Diagne'nin oyun rolünde istasyon olmak yok, topu taşıyamıyor, hücum pres yapamıyor, top ayağındayken ceza sahası içinde müdahele alıp kendini yere atmayı düşünüyor, oyunu okuyamıyor, haliyle ileri gitsek bile birşey yapamıyoruz...

Yazık değil mi Galatasaray'ın parasına?

Mancini devre arası 19 milyon euro transfer yaptırdı diye kıyamet koptu, al sana 13 milyonluk kazık!
 
Arkadaşlar eksik kalana kadar özellikle ikinci yarıda ki 70.dakikaya kadar olan oyunu görmezden gelmek haksızlık olur.
2.yarı ile birlikte müthiş bir tempo ve sağlı-sollu ataklar ile mükemmel bir oyun vardı.
Tempo yok, organizasyon yok demek bu yüzden bence haksızlık.
Ne zaman ki 10 kişi kaldık işte o zaman her şey zorlaştı.

Bu arada bence Emre Mor ikinci yarı oyuna girmeli. Son 15 dakika tam onluk bir maç vardı aslında.
Selçuk umarım bir daha sahada olmaz.

Bilmiyorum düşünceniz nedir ama yabancı kuralından dolayı Donk'un maç kadrosuna alınmama ihtimaline karşı Mehmet Topal hamlesi gelebilir kalan sürede. Selçuk gireceğine o girsin en azından ondan daha iyi kesici.

Gelecek hafta Kayseri maçını muhakkak kazanmalıyız. Lige verilecek araya moralli girmek lazım. İnşAllah Fenerbahçe'de evinde puan kaybederse milli aranın ardından Allah izin verirse toparlayacağımızı düşünüyorum.

Kayseri maçı 11'im.
Muslera
Linnes Luyi Marcao Naga
Nzonzi Donk
Feg Belhanda Babel
Diagne
 
70. Dakikaya kadar olan oyunu görmezden mi gelmeyelim?

60. Dakikada gol artık. Geri kalan 30 dakika içinde Konya bizim sahamızda bir güzel oynadı. Bunun 15 dakikası 11'e 11 oynandı.

Neyse arkadaşlar suçlu benim gibi taraftar profilidir. Falcao'da zaten FFP sorunu varmış. 2 aydır bu adamın maliyeti hesaplamamış. Isviçreli bilim adamları bir algoritma hazirliyor.

Sormazlar mı adama başka forvet yok mu dünyada?

Resmen dalga geçiyorlar. Resmen fazia.
 
Bu Atalay konusu gerçekten can sıkmaya başladı. Selçuk İnan'a bende tahammül edemiyorum ama Atalay belli ki bu seviyeler için hazır değil. Ozan bir yaz geliştirdi kendini tak diye ilk 11 oynadı hem ligde hem şampiyonlar liginde. 2017-2018 içerideki Malatya maçında oyuna girmişti Ozan. Bir oradaki Ozan ile ertesi sezondaki Ozan'ın fiziki farkına bir bakın, ne demek istediğimi çok rahat anlarsınız. Futbolcuya forma verilmez, futbolcu alır. Teknik direktörler salak değil, kendi takımını daha ileriye götürecek bir futbolcuya niye forma vermesin? Yunus Akgün için de aynı şeyleri diyorduk ama gördük. Beğenmediğimiz Sinan Gümüş'ün bile gerisinde.

N'zonzi'ye bayıldım, cuk diye oturdu resmen takıma. Seri hala alışabilmiş değil ama yanında Belhanda ve arkasında N'zonzi ile birlikte görmek lazım. Bu maç vasattı ama oyun düşüncesi ve hareketleri olumlu. Ama takımla uyumu sıkıntı. Diagne bu maçta bence iyi oynadı. Yapması gereken her şeyi yaptı, pozisyona da girdi, rakip savunmayı bozdu, duvar oldu. Emre Mor için ilk 11 erken. Daha öğrenmesi gereken çok şey var. Toplu oyunda takımı bozuyor. Büyük takım topçusu olarak karşısında hep kapanan rakipler olacak. Buna da alışması lazım.

Bu maçtan sonra da Belhanda gitsin oraya Feghouli geçsin muhabbetleri de biter umarım. Merkezden bir kere bile delemedik rakibi. Konya merkezi kapattı ama iç sahada bu kadar kapanan takımlar karşısında az çok girerdik oralara. Beğenin, beğenmeyin bu takımda Belhanda elzem. Beklerimiz ağır sıkıntı. Tempo olarak düşükler ve hücumdaki katkıları fazla değil. Sağ Şener sol Linnes'i bile düşünmeye başlamadım değil.

Bir de şu golü attıktan sonra oyunu rölantiye almayı bırakalım artık ya Allah aşkına. İki senedir gol attıktan sonra aha şimdi baskı yiyeceğiz diyoruz ve yiyoruz. Konya'nın gerçekten üstümüze gelecek mecali yoktu. Adamlara 1 puan hediye ettik.
 

Üst