Ben kimsenin yorumuna boş demem abi değer veririm bir şekilde ama sen boş bulduysan eyvallah. Ha ben bunları bi yerimden de uydurmadım. Bu ligde Galatasaray’ın rakibi yok. Mart’ta şampiyonluğa elveda derken Başakşehir kimsenin anlam veremediği şekilde kontak kapatınca tüm camia kenetlenip şampiyon olduk. Şu anda da ligde rakip yok takdir edersiniz ki.
Her hafta özellikle şu başlığa geliyorum, her kim “terim başarısız” dese, yorumu soğumadan “ya aslında öyle değil de..” diye bi koruma kalkanı görüyorum
Birine “başarısız, yapamıyor” demek günah değil abi, diyebilirsiniz korkmayın.
Ben Fatih hocamı da Ergin hocamı da çok seviyorum. Ancak bu birliktelik iki tarafa da zarar veriyorsa bitmesi en mantıklısı. Ergin hocamın bu takımın başına adam gibi yönetim gelmedikçe gelmesini istemem. Bunu sevmediğimden değil sevdiğimden istemem. Çünkü yine saçma sapan yönetimlerle boğuşurken işine konsantre olamayacak. Evet o sene Eurocup kazandık ama deplasmanları ilk çeyrekten verip işi kendi evimize bıraktığımız gerçeğini Ergin Ataman fanı olarak ben bile görüyordum biliyordum.
Neyse konu Fatih hoca. 2011-12-13 yıllarında lige “çok iyi futbol”la ambargo koyup Avrupa’da harikalar yaratmıştır Allah razı olsun çok gururlandık o yılları hala ararım. Ancak son 2 sezondur futbolun F sini göremiyorum sahada. Madem o başarılarda baş faktör Terim, iki sezondur hezimetlerin müsebbibi de Fatih hocadır.
ÇÜNKÜ; ligin en iyi kalecisi sende, ligin en iyi orta sahası sende, ligin en iyi defans harlarından biri sende. Falcao gibi dünya starı sende, ama adama top getirecek hiç bir planın yok. Bunun bahanesi yok, olamaz da. Mourinho olsan şutlanırsın. Ha siz “bi günde bu adama bu yapılmaz, başarıları unutmayın” diyorsunuz. Kimsenin unuttuğu yok zaten. Bu takım Akhisar’dan Trabzon’dan bilmem kimlerden fark yediğinde, iki sezondur derbilerde yokları oynamasına rağmen her akşam havalimanına koştu. Ocak’ı bekleyin dedi, herkes storelara koştu. ŞL tarihinin en kek grubu geldi çıkamadın. PSG İstanbul’da 20 ye yakın şut çekti, “çok iyiydik bugün” be dediler komik şekilde
Bu iş şeye döndü artık, abi ülke ekonomisi kötü diyoruz, “siz hainsiniz karneyle ekmek günlerini unuttunuz”, abi millet aya gidiyor Apple milyar dolar kar ediyor diyorsunuz “IMF borcunu çabuk unuttunuz nankörler” ..
Yani size de kızamıyorum, iyiyi istemenin yasak olduğu bi ülkede bu zihniyet normal. Sizin mantıkla bakarsak Blatt Maccabi’ye mucize şampiyonluk yaşattı, ölene kadar sözleşme imzalanmalı.
Mourinho Porto gibi takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı ölene kadar kredisi var.
Her neyse uzattım, özetle; bu insanlar hezimetlere ve iğrenç futbola yeterince sabretti, gereken bütün fedakarlıkları da yaptı. Ve kimse kötülük için değil aksine hoca ve takımın iyiliği için istifa bekliyor.
Afedersiniz de daha kaç takımın ağzımıza etmesi gerekiyor “hoca yapamıyor” denmesi için?