7 maçlık galibiyet serisi rekor mu acaba? Dün tvde Ersin Düzen bununla ilgili bir şey söylemişti sanırım.
sanmam. 2009-2010 gibi bir dönemde FB ve GS nin 8/8 falan gittiği bir dönem vardı..7 maçlık galibiyet serisi rekor mu acaba? Dün tvde Ersin Düzen bununla ilgili bir şey söylemişti sanırım.
GS 5/5 gitmişti fbye kaybetmişti derbide. FB de GS’yi yendikten sonra belini doğrultamadı diye hatırlıyorum o sezon.sanmam. 2009-2010 gibi bir dönemde FB ve GS nin 8/8 falan gittiği bir dönem vardı..
Biz 10/10 yapmıştık ama Bursa şampiyon olmuştu o sene...GS 5/5 gitmişti fbye kaybetmişti derbide. FB de GS’yi yendikten sonra belini doğrultamadı diye hatırlıyorum o sezon.
7 maçlık galibiyet serisi rekor mu acaba? Dün tvde Ersin Düzen bununla ilgili bir şey söylemişti sanırım.
Galibiyet serisi rekoru 13 maç ile Beşiktaş'a aitmiş. (1959-1960 sezonu) Fenerbahçe'nin 2010-11 sezonuda bahsedilen 17/17 maçlık serisi, galibiyet serisi değil, yenilmezlik serisi... 27. haftasında Bursa ile berabere kalmışlar. Yani 16 galibiyet 1 beraberlik...Traihin en büyük serisi olduğunu düşünmek abesle iştigal olur. 7 maç ne ki? Bu sezonun rekorudur olsa olsa. Fenerbahçe ve Trabzon'un şampiyonluk için çekiştiği tartışmalı 2010-11 sezonunu hatırlayın. Fb 17/17 ile 16/17 yapan Trabzonspor'u geçmişti 2.yarıda. Sanırım ilk yarının son haftasıyla beraber 18/18'lik seriydi ama rekor olarak hatırlamıyorum onu da. Muhtemelen anadolu takımlarının mütevazi olduğu en az 40-50 yıl öncesine aittir rekor. Ama asıl mesele şu ki Fener bizi kaç maçtır yenemiyor evinde ya da toplamda bilgisi olan varsa yeşillendirsin. Biz de bununla baskı kurmaya başlayalım artık EE keser döner sap döner , gün gelir devran döner demişlerOnlar da galibiyet serisinin hemen başında bu hesabı yapmaya başlayıp biz beraberlikleri alınca "evinde yenilmezlik serisi" gibi ezik bir başarıya döndürdüler işi. "Koskoca(!)" bir kulüp evinde bize yenilmemekle övünüyordu. bizim yapacağımız ancak deplasmanda veya tüm maçlarda yenilmezlik serisi olmalı. Bizim gibi büyük kulüplere ancak böyle serilerle övünmek düşer