2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Luyindama sakatlanalı 3 ay oldu. Çoktan stoper transferi yapmamız gerekirken malesef beceremedik. Semih Kaya'ya kaldık sanırım. Semih yerine Emin ya da Işık Kaan oynasa en az Semih kadar hata yaparlar zaten. Donk, Marcao, Ahmet ve yanlarına da muhtemelen Semih. Bu defans hattı ile şampiyon olma şansımız çok zor. Allah yardımcımız olsun...

Belhanda'yı satmayı beceremedik. 13 milyon euroluk Diagne elde kaldı. Yönetim sınıfta kaldı yine transferde. Bu sene Allah korusun şampiyon olamazsak son transfer dönemleri olacak. İnşAllah şampiyon olalım da yine giderler muhtemelen.
 
Çok yadırgamadım transfer yapılmamasını bitmiş bir sezon sonuçta ilk 4 e girsek yeterli. 10 kişi oynayan lig sonuncusana son 3 dk da 2-0 öndeyken puan veriyorsan kimse kusura bakmasın ne oyuncular ne de teknik heyet şampiyonluğu haketmiştir.
Büyük ihtimal seneye de çöküş senesi olur CL ye katılamayıp elinde ki bu maaş yüküyle zor işler. Üstüne elden çıkartamadığımız Belhanda ve Feghouli gibi iki tane adam var yetmezmiş gibi son yıllarda alt yapıdan çıkardığımız tek oyuncunun bonservis parasını bir tane ruh hastasına bastık ve oda elimizde kaldı. Ve elbette başımızda ki vasıfsızlar ordusu da bize eşlik edecek...
 
Maalesef zamanında kadro planlaması yapılmıyor. Beceremeyince hep son güne kalınıyor bu yüzden. Ondan sonra da genç Semih ya da 13 milyona Diagne geliyor işte. Oyuncu göndermede zaten sorunluyum. Satmayı beceremiyor bu yönetim. Hal böyle olunca da karmaşık ve güvensiz bir kadro çıkıyor ortaya. İşimiz çok zor.

Artık Allahın izniyle inşAllah:
1-Muslera'nın sakatlanmadan şampiyonluk modunu açmasına,
2-Donk ve Marcao'nun sakatlanmadan geçen sene 2.yarıda ki savunma disiplinini sağlanmasına,
3-Andone ve Onyekuru'nun golleriyle ciddi katkılar vermesine,
4-Feghouli, Emre ve Saracchi'nin formunun sakatlanmadan devam etmesine,
İhtiyacımız var.

Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah 🙏
 
Luyindama ve Nagatomo, TFF'ye bildirilen listede yer almadı.
Luyindama'nın durumu demek ciddi ki listeye alınmadı. İhtiyacımız vardı aslında, üzüldüm 😞
 
Yani lemina iyisin hoşsun da her maç sakatlanmaz umarım diye izliyorum haftaya en kritik oyuncumuz olacaktı. Maçtan çıkarken ki görüntüsü de pek iyi değildi ciddi bir durum var gibi.
 
Lemina malesef Fenerbahçe derbisinde yok. Çok kötü oldu bu. Onun yerine Donk'u oraya çekip stoper hava toplarında Muriç'i durdurması için Ahmet'i koymak gerekir.

Muslera
Mariano Ahmet Marcao Saracchi
Seri Donk Ömer
Feg Adem Onyekuru

Gibi bir 11 daha mantıklı olacak gibi.
Aklıma bu geldi.
He bu arada bana kalsa Ahmet ile kaybedeceğime Emin ile kaybederim ama Fatih hoca Emin'i böyle kritik bir maçta ateşe atmaz.
 
Son düzenleme:
Her yönüyle kusursuzdu ya. Hocanın oyuncu seçimi, taktik anlayışı, oyuncuların performansı, son dk Onyekuru golü. İlk yarının son haftalarındaki Antalya maçından beri artıyordu oyun kalitemiz ve performansımız bu da tacı oldu. Artık gazı arkamıza iyice alıp arkaya bakmama zamanları.
 

Üst