Trey Burke Sixers ile imzaladı bu arada. Erdal üzgünüm
Türkiye içerisinde en azından bu sezon Galatasaray'dan başka bir takıma imza atmayacağını düşünüyorum ama imzayı bu kadar bekletmesi gerçekten ilginç. Euroleague ihtimali halen masada olabilir. Başka mantıklı bir sebep gelmiyor akla.Harrison'un menajeri para arttırmak için ligde başka takımlara da önerdi ve bazı sıkıntılar oldu bu yüzden transferde, geçen seneye göre 100 bin dolar zam da yaptık ama Tofaş, Beşiktaş gibi takımlardan birine giderse hayal kırıklığı olur, kendisi için de saçma tercih olur.
Tofas ihtimali cok yuksek...Türkiye içerisinde en azından bu sezon Galatasaray'dan başka bir takıma imza atmayacağını düşünüyorum ama imzayı bu kadar bekletmesi gerçekten ilginç. Euroleague ihtimali halen masada olabilir. Başka mantıklı bir sebep gelmiyor akla.
Tofas ihtimali cok yuksek...
Bildiğim kadariyla Harrison ile imzalayacaklarsa bize bonservis vermeleri lazım Aroyyo'ya bonservis vermiştik hatta Hawkins'e de...
Jarrod Jones ile anlaştığımız konuşuluyor. Aslı astarı var mıdır?
Benim için gayetle başarılı bir transfer hamlesi olur. Hücumda Hayes'i aratmaz, savunmada daha fazla sertlik koyar.
Tabi Hayes yaş itibarıyla gelişime açık biri ama her seneyi kendi özelinde düşünürse Jones benim için tamamdır
Hucüm anlamında iyi katkı alabilirsin ama savunmada Hayes'in verdiği katkıyı vermez, savunması zayıf çünkü. Muhtemelen yalan haber.
Jarrod Jones her anlamda fiyasko bir transfer olur. "Şutumu atarım, keyfime bakarım" mantığıyla parkeye çıkan birisi. Oynadığı 2. ya da 4 . maçtan sonra "Boris Savovic gelse daha iyiydi." diyeceğimiz birisi. Hücum anlamında sınırlı bile olsa Axel Toupane'ı bile kendisine tercih ederim.
Bu arada Tai Webster'le anlaşma haberinin çıkmaması beni umutlandırıyor.Zaten oyun kurucu - kısa forvet ve uzun forvet aldığımızda kadroda kendisine yer kalmıyor.
Savunmada Hayes ne katkı veriyordu ki? 4'e koysan undersize, 3'e koysan ayaklar yavaş
1- Switch'te Hayes önemli bir opsiyon.
2- Uzun kolları ile tuttuğu oyuncunun karşısında daha iyi durabiliyor.
3- Kısanın karşısında daha iyi kalabiliyor.
Hayes, fiziksel olarak kendinden daha kalıplı oyunculara karşı zorlanabiliyor fakat J.Jones kadar savunmada savruk bir oyuncu değil. Karşıyaka dönemindeki maçlarına bakarsanız, işin hücum kısmında daha aktif bir oyuncu olduğunu görürsünüz.
Hayes, fiziksel özellikleri nedeni ile 3 ile 4 arasına sıkışmış olabilir fakat oyun ve savunma zekası bakımından J.Jones'un daha üzerinde bir oyuncu Hayes.
1- Switch'te Hayes önemli bir opsiyon.
2- Uzun kolları ile tuttuğu oyuncunun karşısında daha iyi durabiliyor.
3- Kısanın karşısında daha iyi kalabiliyor.
Hayes, fiziksel olarak kendinden daha kalıplı oyunculara karşı zorlanabiliyor fakat J.Jones kadar savunmada savruk bir oyuncu değil. Karşıyaka dönemindeki maçlarına bakarsanız, işin hücum kısmında daha aktif bir oyuncu olduğunu görürsünüz.
Hayes, fiziksel özellikleri nedeni ile 3 ile 4 arasına sıkışmış olabilir fakat oyun ve savunma zekası bakımından J.Jones'un daha üzerinde bir oyuncu Hayes.