2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Arapovic daha önce sakatlandığı dizinden yeniden sakatlanmış. Çok üzücü. Özellikle bu yaz çok çalıştığını gösteren paylaşımları da vardı. En son Krstic de böyle paylaşımlar yapıyordu ( gerçi Krstic'in çalışma videoları normal hızdayken bile ağır çekim gibi duruyordu ya,neyse). Sonları aynı oldu ne yazıkki.

Şimdi 5 yabancı+ Arapovic'le çıkacağımız bu yolda Arapovic'ten mahrum kalacağız. Bir yabancı daha gelir mi? Böyle bir bütçemiz olduğunu hiç sanmıyorum. Arapovic'in kontratından çıksak bile ( ki bunun da olacağını sanmıyorum) onun aldığı parayla bir oyuncu bulmak imkansız. Arapovic o paralara alınabilecek bir riskti çünkü potansiyeli çok yüksekti, tutmadı. Arapovic'e de teknik heyete de geçmiş olsun.
 
Arapovic için çok üzüldüm.
Böyle yetenekli bir oyuncunun malesef sakatlık yüzünden spor hayatı belki de bitti.
Umarım en kısa zamanda toparlar.

Peki sizce Arapovic yerine hamle yapılmalı mı?
Eğer yapılacaksa 4-5 oynayan bir isim mi yoksa 5 oynayan birisi mi lazım sizce?
 
Sırbistan altyapısının son yıllardaki en önemli potansiyellerinden biri olan Marko Pecarski, Sırbistan Milli Takımı’nın genç takımlarıyla birçok turnuvada mücadele ederken son olarak bu yaz FIBA U20 Avrupa Şampiyonası’nda forma giydi. Turnuvada altı maçta forma giyen genç uzun, ortalama 26.5 dakika süre alırken 18.5 sayı ve 8.8 ribaund ortalamaları tutturmuştu.
 
Muhtemelen 2-3 aylığına teklif yapmışızdır.Altyapı milli takımlarında adını duyurmuş birisi.Fiyatıda 50-60 bin Euro'yu geçmiyorsa denenebilecek bir risk.
 
Yetenekli ama ne kadar hazır bir oyuncu olduğu daha önemli bugün için. Para yoksa Güney Amerika Belçika Hollanda vb. liglerden bir amerikalı almak daha iyi bir tercih olabilir. Eylül sonuna kadar nbaden kesilenler de olacaktır.
 
Biz gentile ile nasıl ilgileniyoruz anlamadım. Bu adam iyi kötü avrupa'da ismi olan bir adam. Bizi şu an aşar en hafif tabirle. Ha keşke gelse kalitemiz net şekilde artar ama son günlerde aynı kaynaktan mı bilmiyorum asparagas haberler gelmeye başladı. Geçen gün de granger denmişti. Gentile çok iyi oyuncu dediğim gibi keşke olsa ama çok zor. Babasını da çok severdim zaten o da çok iyiydi.
 
Gentile bu yaz alt sıra takımlardan biriyle 2 yıllık imzaladı diye biliyorum.
Ayrıca ismi olsa da son yıllarda epey epey düştü gözden. Kimse alıp uğraşmak istemiyor.
 

Üst