Yani her sene bu kadar istikrarlı olarak kötü guardı bulup çıkarmak için inanılmaz bir takım çalışması yapmanız gerekiyor. Douglas'ı veto ediyorsun, Perry'i veto ediyorsun. Zaten gelmesini istemediğim ama bu adamları top diye oynayacak Theodore'nin yüzüne bile bakmıyorsun ama gidip Lazeric Jones alıyorsun. Yani hakikaten biri gelsin şu sebepten aldık desin. Niye kendi ayağınıza sıkmaya bu kadar ısrar ediyorsunuz ben anlamıyorum. Sonra insanları çağırıyorsunuz maça gelsinler diye. İçi geçmiş Lazeric Jones, topu yere vurmayı bile bilmeyen kaptan mı izlemeye gelsin insanlar. Yardımcı koçun gidiyor yaz liginde asistan koçluk yapıyor, koca yaz bir tane çaylak, oralarda tutunamamış Avrupa'ya gelecek adam bulamamış yani gittiniz Lazeric Jones aldınız. Kim verdiyse size bu aklı söyleyecek bir şey yok. Kim size ne diyorsa hak ediyorsunuz valla ben cidden sıkıldım bu işten. Her sene bir umut tutunacak bi şeyler buluyorum şu şubeyi takip etmek için. Ama haziran ayında Auguste ile sözleşme uzatıyorsunuz, üstüne bunları alıyorsunuz. Hakikaten helal olsun hepinize alkışlıyorum.
Şimdi bulmakla uğraşmak istemiyorum ama piyasaya "şutu olan uzun boylu guard" diye saçma sapan bir tanımlamayla girip felaket şut atan üstüne kısa boylu adam getirdiniz. Yani bütçe arttırıp güç kaybetmek inanılmaz bir başarı.