2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Petkim eksik maçında 32 -23 önde maç boyle biterse bizim durumumuzu nasıl etkiler hafta sonu olan maçı kazanma baskısı oluşturur mu sizce
 
Enteresan bir transfer furyası var ligde. COVİD sebebiyle bütçe kısan her takım nerdeyse bir önceki sene bütçelerini bile geçtiler. Ormanspor Payne ile anlaşmış, Telekom O'Bryant Foster yaptı Bursa da Bircevic'i almış. Tillmann 5 maç sonra ayrılmış takımdan falan. BSL gündemini takip etmek bile zor.
 
Alttaki takımlar: Abi sen Galatasaray'sın büyük takımsın düşmek sana yakışmaz biz maçlarımızı kaybedelim sen kümede kal abi.

Galatasaray: Olur mu öyle şey güzel kardeşlerim benim ben düşeyim Allah belamı vermiş zaten düşeyim de kurtulayım şu illet basketbol şubesinden.
 
Geçen hafta Gaziantep karşısında maçın başından sonuna dek,Gaziantep'in eksikleri olmasına rağmen öğrenilmiş çaresizlik içinde olan Fethiye takımı ve teknik ekibi,bu hafta Petkim deplasmanından galip ayrıldı.

Herkes her haftaya yeni bir umut ile bakıyor,sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor.Sezon içerisinde 3 kez kadro kurup tek sürpriz sonuç alamayan takım var o da biziz.
 
Beşiktaş-Darüşşafaka maçında hakemler kontrolü kaybettiler resmen.Çok kötü kararları var.İyi ki 1 hafta boyunca Beşiktaş kural hatası oldu falan diye söylenip durdu,hemen etkilenin,hemen.
 
Yanarım yanarım geçen hafta Telekom'u yenemediğimize yanarım.Ormanspor karşısında 2 kez 20'li farkları görmelerine rağmen skorda yakalandılar.Maçın son 1 dakikasında sadece 4 sayı gerideydi Ormanspor.

Elmedin Kikanovic çok rahat 32 sayı attı.
 
Bursaspor 2.çeyrek Afyon karşısında farkı 19'a çıkarmasına rağmen 3.çeyreğin ilk 4 dksı geçildiğinde Afyon öne geçti.

Tüm takım maçtan kopmuşken Marial Shayok'un çabasıyla kazandılar.Bursaspor'un bu sezonki en doğru transferi olmuş.
 
Beşiktaş çok enteresan bir takım.17 sayı öne geçiyorlar,mutfağa gidip bir çay koyuyorsun,tekrar geri geldiğinde fark 5 e inmiş oluyor.Kısa savunmasını kötü yapıyorlar.Şehmus harici potaya atak edebilen oyuncuları yok.

Maçın en kritik anlarında,kazananın belli olacağı anlarda Blackmon 2 tane 3'lük soktu ve kazandılar.Blackmon 25 sayı,Alperen 20 sayı,Şehmus ise 13 sayı 11 asist ile bitirdi maçı.
 
Supriz olmadı Fethiye kaybetti hafta boyunca antreman yapmamışlar zaten. Yabancılardan Abu yerlilerden Erdem oynamadı sanırım. Sakatlık vs mi oynamayı mı red ettiler acaba ?
 
BJK’nin 4 oyuncusu Covid olmuş.Bahçeşehir bu hafta BJK’yi yenerse Fethiye maçından önce ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemiş olacak. Sondan bir önceki hafta Çekmece Fethiye maçı var.Çekmece de o maça iddasız çıkacaktır.Hatta birkaç yabancısı gitmiş bile olabilir. Son hafta Afyon maçı var Afyon’un da o maça amaçsız çıkma olasılığı var. Fethiye takımı bir arada tutabilirse fikstürü çok avantajlı malesef.
 

Üst