2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Karşıyaka inanılmaz sert takım son dakikalarda hakem de itse de çok sert oynadılar son çeyreği. Mbaye inanılmaz oynadı De Colo baskıda top getiremedi.
 
Ligimiz geçen seneden itibaren düşeşe geçmişti ve bu sene ekonomik kriz ve yanlış yapılanmalar ile birlikte iyice görünür hale geldi. tofaş-banvit-galatasaray- karşıyaka dörtlüsü big 2'den sonra gelen takımlardı ama tofaş ve galatasaray zayıfladı, banvit kapandı. karşıyaka kadrosunu koruyarak önlerine geçti. bütçe olarak rahat ve güçlü olan takımlardan bahçeşehir ve telekom ise yanlış koç seçimleri ve yanlış yapılanma yüzünden etkisiz kaldılar. doğru yapılanmaları olsaydı bu iki takım sürpriz bir şampiyonluk bile çıkarabilirlerdi bu ortamda. anadolu efes ve fenerbahçe'de sıkıntılı bir sezon yaşasa da ligin düşüşü yüzünden zorlanmıyorlar.
 
Efes zorlansa da kazandı fb beko karşısında. Fakat maç sonu yorumlara çok güldüm. Malum camia yine hakeme yıkmış mağlubiyeti.

Şikeciler çabuk unutmuşlar baskette yaptıkları şikeleri. Yöneticilerinin hakemlerle olan konuşmaları, ifşa olan tapeleri, Markoishvili’nin eline vurarak topu alan Bo Mccalebb’e çalınmayan faulü, tribünde her türlü hayvanlığı yapıp 40 dk küfür edip ceza almamalarını, mor kafa koçlarının hakemleri uşağı gibi azarlayıp tek teknik faul çalınmadan her maçı bitirmesi, kadın basketboldaki rezillikleri vs.

Şimdi utanmadan hakem diyorlar. Yani bu kadar aşağılık, karaktersiz, utanmaz, pişkin bir camia olamaz. Umarım tüm branşlarıyla silinirler Türk sporundan.

Tufan denen yorumcu da bildiğin fb amigosu olmuş. Bekolu oyuncular steps yapınca falan üzülüyor bildiğin, sesi kısılıyor. Beter olsun.
 
Şaka gibi ya :D Adam canı sıkıldıkça fener yeniyor. Kulaklıkla falan tokatlaması da hakikaten basketbol tarihine geçecek ilginç aşık atmalardan biriydi :D Yine yenmiş:D
 
2 uzunla oynadığı dönemde FB savunmada ciddi problem yaşadı ve bomboş şut attı Moerman bütün çeyrek. Seyir ve mücadele açısından gayet güzel bir maçtı ama BSL'nin ne kadar izlenir bir tarafı var tartışılır.
 

Üst