2020-2021 Euroleague

Fb evinde CSKA'ya uzatmalarda 78-77 mağlup oldu.
Eddie acaip bir şutör. Avrupa'nın en iyi şutörü olabilir.

Bugün Maccabi evinde Bayern'e yenildi.
Milano, Oly'e kaybetti. Oly'de Harrison 16 sayı ile oynadı.

Eddie ile ilgili bu cümleyi kurduktan sonra son 2 maçta 11'de 2 ile 3'lük isabeti buldu 😅
Fener şimdi önce Maccabi deplasmanı sonra evinde Khimki ile oynadıktan sonra üst üste 3 İspanya deplasmanına gidecek. (Barcelona, Baskonia, Madrid)
 
Khimki'nin patlama maçı geldi. O kadar 8 kişilik maçlardan sonra Shved, Monroe,Timma, Mickey, McCollum geri döndüler.
 
Son düzenleme:
Khimki yine her zamanki gibi yapacağını yaptı ve içeride Maccabi'ye uzatmada yenildi. Bu mağlubiyetin sorumlusu kesinlikle coach Kurtiniatis'tir. 3 senedir takıma gram katkı vermiyor. Bu kadar yıldızın var 25 milyon dolar bütçen var takımı oynatamıyorsun. Kurtinaitis out.
 
Şu Bayern’i izlemek keyifli. Onlarda bizim 11-12-13-14 sezonunlarını görüyorum. Kendi hallerinde iyi bir kimya kurup güzel bir atılım yapıyorlar. Umarım artık biz de yakın zamanda yeniden EL arenasında boy gösterir ve heyecanla maçlarımızı takip ederiz. Vallahi özledik :(
 
Barcelona - Real Madrid maçı çok zevkliydi. Barça’da Jasikevicius dokunuşu belli ediyor kendini. Mirotic olmamasına rağmen ilk devre son derece dominant bir Barça varken, Madrid son periyot geri dönme noktasına getirdi skoru. Üzücü olan ise; bizim buralarda olmamamız ve sanırım ileride de bir şeyin değişmeyeceği..
 
Seraphin emekli olduğunu açıklamış hem de 30 yaşında. Efes’e güzel gitmez miydi Dunston vari canavar gibi 5 numara. Yaşı çok genç, çok enterasan. Şu adamı nasıl isteyen yok, bari biz alsaydık harika işler yapardı.
 
Kariyeri tam gaz asagi gitti.
Sakatlik ve fiziksel problemleri var. Belki de saglikli oynayamayacagi icin birakti yoksa cin dahil her yeri deniyordu.
 
CSKA-Valencia maçı çok keyifli oluyor. Valencia yine pes etmeden deli gibi savunmayla savaşıyor. Çift hanelere çıkan farkı kapattılar. Hücumda da akıllı paylaşım yapıyorlar.
 
Real Madrid- Bayern maçında Andrea Trinchieri daha ilk çeyrekte 2 teknik faulle oyundan atıldı. Dahi koç olmadan Bayern'in işi çok zor.
 
Ali Muhammed'e bak ne top oynuyor adam. Böyle maçları oluyor ara sıra Maccabi'ye denk geldi. Kötü oldu. Jarrell Eddie'de 1 maç 5/5 atıyor 3 maç 2/7. Ne yapacağı belli olmuyor ama sağlam şutör. Maccabi bugün iyi top oynamıyor. De Colo ve Vesely'nin fazla katkı veremediği günü daha iyi değerlendirmeliydi.
 
O kadar para veriyoruz spiker yerine 2 Fenerli oturup maç yorumluyor gibi. Rezalet maç anlatımı diyeceğim, anlatım da yok. Oturup sohbet ediyorlar bağırıyorlar , hadi be oğlum diyorlar. Murathanoğlu rezaletinden sonra daha görmeyiz diyordum ama gördük...
 

Üst