2020-2021 Euroleague

Tabi çok erken ama şampiyon olmaları halinde şöyle bir şey aklıma geldi: Eğer geçen seneki sezon da devam etseydi şampiyonlardı.. Ve ilk sezonunda finalde CSKA'ya yenilmeseydi, Ergin Ataman tarihte ilke imza atacaktı sanırım ; göreve başladığı ilk 3 sezonda 3 Eurolig kupası alarak.
 
Messina mı boş adam yoksa Milano mu çakraları kapalı bir takım anlamadım. Çok da iyi kadro planlaması ve iyi de koçları olduğu halde var bi gudubetlik bu takımda. Olmuyor yani ne yapsalar olmuyor. Eşleşenler için piyango resmen. Çok acayip bir takım ya.
 
Mükemmel bir maç sonu.İlk 3 çeyreğe bakınca herkesin Bayern'in doğal olarak sonuna dek hakettiği,rekabetten uzak geçen bir maç derken,son çeyrekte Rodriguez öyle bir kıvılcım oluşturdu ki,o kıvılcım yeterli olmayınca,ortalığı yangın yerine çevirdi.Takımınıda uyandırmış oldu.

Bomboş şekilde üçlüğü yollayan Punter'dan destek bekledi gelmedi.Girse Milano çok erkenden öne geçecekti.Shields'den destek bekledi,gelmedi.En son Delaney'den destek bekledi,o da gelmedi.Hücumdaki tek destek Zach Leday'dan geldi,1 saniye kala müthiş çizilen set ile maçıda Zach Leday noktaladı.

Bayern sezon boyunca beğendiğim bir takımdı ama 19 sayı öne geçtiğin maçı kazanacaksın.Fırsatı tepmeyeceksin.
 
Şu Lundberg’i nerden buldu CSKA acaba, çok temiz ve net katkı veriyor. Bence James’ten daha hayırlı biri. Saçma sapan işler yerine oyunu doğru okuyarak yönlendiriyor. Şutu falan da çok iyi, yüksek de yüzde ile atıyor geldiğinden beri.
 
Şu De Colo’yu savunan adamlar da IQ eksikliği yaşıyor herhalde. De Colo dediğin adam her penetrede sağa sola çarparak faul almaya oynayan adam. İnatla sürekli adama temasta bulunup çizgiye yolluyorlar. Bunu ben buradan görüyorum. Yarım adım geriden savunacaksın adamı.
 
Şu De Colo’yu savunan adamlar da IQ eksikliği yaşıyor herhalde. De Colo dediğin adam her penetrede sağa sola çarparak faul almaya oynayan adam. İnatla sürekli adama temasta bulunup çizgiye yolluyorlar. Bunu ben buradan görüyorum. Yarım adım geriden savunacaksın adamı.
Çok küçümsedin be adamı :)
Euroleague de son 5-6 yılın en önemli 2-3 oyuncusundan birisi, kaç kere mvp olmuş adam. Yarım adım geriden savunursan da şut atacak.
 
Küçümsemedim. Adamın hücumdaki 1 numaralı planı temas almak dedim. Bunu göremeyip inatla adamın ense köküne giriyorlar vura vura. Bu adamın 50 santim sınırına girip de faul almaması imkansız gibi bir şey. Şunu sadece 2-3 pozisyonda akıl edebildiler, onda da tuğla attı zaten çembere De Colo.
 
Yalnız ne maç oluyor Cska-Fener maçı. Resmen 90 lı yıllardaki Oly-Pana maçlarındaki tadı alıyorum. Kıran kırana, her hucüm altın değerinde. Özlemişiz böyle maçları.
 
Cska maç genelinde iyi üçlük atmasının ve maç boyunca Hackett ile Clyburn'ın verdiği katkılar ile son çeyreği rahat oynayarak maçı kazandı.

De Colo tek başına direnmeye çalıştı ama olmadı.Fenerbahçelilerin bugünkü maç ile gurur duyması lazım.Son çeyreğe girene dek saygıyı hakeden bir mücadele,oyun sergilediler.
 

Üst