2020-2021 Euroleague

Kızılyıldız çok zayıf kalıyor ve ne oynadıkları da belli değil. Sonuncu olurlar bu sezon.
Diğer tarafta Khimki Pana maçı çok keyifli ve yüksek tempoda geçiyor. Savaş var resmen parkede. Salona belirli sayıda taraftar da alındığından atmosfer güzel nispeten diğer maçlara.
 
Mücadele ve çekişme açısından harika maçlar izliyoruz ilk hafta. Ama kalite olarak çok düşük geçiyor. Takımlar belli ki hiç hazır değiller. FB-Kızılyıldız maçı dışında diğer bütün maçlar yakın skorlarla geçti.
 
Kesinlikle doğru tanım bu. Eksik yani bir şeyler, belli. Kalite çok düşük, hiç bir maçtan keyif alamadım. Bi Münih Milano maçı çok savaş alanına döndü güzel ama onda da iki takım da çok hatayla oynuyor. Özetle ilk hafta bana keyif vermedi.
 
O bu su onlar bunlar sunlar degil de aklima takilan bir durum var arkadaslar ! Multinov ve Shengelia ayni takimda nasil olur ya ? Haksiz rekabet di mi bu ? Yok yok ben bu durumu kabul edemem ve FIbaya mail atarim :)
 
Ben de Khimki-Pao maçından zevk aldım. Kalite olarak düşüktü ama mücadele gücü yüksekti. İki takım da geri adım atmadı. Seyirci olması da beni çekmiş olabilir. Pao kazandı ama kadrosu bence iyi değil.
 
Larkin’in olmaması Efes’i etkilediği kadar Micic’i de etkiliyor belli. Çok saçma atışlar ve boş turnikeler kaçırıyor. Larkin varken daha dengeli ve konsantre oynuyordu. Şimdi sorumluluk ona kalınca bazen uçuk işler yapabiliyor. Fantasy’de de bir milyar saç yoldurabiliyor 😄
 
Larkin konusu tam bir skandal su anda. Ne oldugu belli degil. Sakat mi degil mi? Nedrn bir yetkili aciklama yapmiyor. Su macta Larkin olsa boyle mi olurdu? Bariz yetenek eksikligi var sahada.
 
Dunston bile yokları oynuyor. Bi Moerman didiniyor tek başına, biraz da Simon. Normal şartlarda Larkin de olan bi Efes’e rakip bile olamaz Fener. İlk çeyrekten çoktan selasını okurlardı. Şu an takım olarak %50 leriyle belki oynuyorlar.
 

Üst