2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Denildiği gibi ligde kalma şartı ile satın alma şartı konulduysa o iş yaş ama orada verilmi olur ve misal şöyle 10 gol civarı bir skor bulursa başka kulüplerden de talipler çıkabilir.
Bir de Gedson konuşuluyor ki olursa çok iyi olur. Sezon sonu milli takım için canını dişine takar.

Sağ bek için de Yedlin ismi geçiyor.
Yedek 6 içinde Malatyaspor'dan Youssouf.
Luyindama da gidecek gibi. Onun yerine de Benfica'dan Ferro ismi geçiyor.
Bakalım kalan 3 günde kimler gidip, kimler gelecek?
Ama korkum o ki kadroda bu kadar değişikliğin bizi olumsuz etkilemesi.
Hayırlısı bakalım...
 
Diagne gönderilmeliydi ama kiralık değil. Satılmalıydı. Gideceği takım ya ligden düşerse? Ya Diagne kadro dışı kalırsa? Daha önce oldu zaten Club Brugge'de. Olmadı mı? En kötü senaryo bu olur ve yine bize geri döner. Ve yine biz Mohamed Moustafa ya da başka bir forvet gelmezse forvetsiz kalacağız.
 
Gedson Fernandes gibi bir yeteneğin buralara düşmesi zor bence hele bu beceriksiz yönetim varken. İnşallah yine hayal satıp son gün saçmalamazlar.
 
Gedson zor transfer. Ama olursa varyaaa..
2 sene önce Uefa kupası elemelerinde Benfica da oynarken Ndiaye ve Fernando'lu orta sahayı resmen ezmişti. Ligimiz için çok acaip seviye. Olursa benim için Drogba, Sneijder kadar değerli bir transfer olur. Ama bence hâlâ çok zor transfer. Çok mümkün görmüyorum...
 
İyi gayet mutlu gözüküyor arkadaş şahsen St.etienne mevzusundan dolayı endişelerim vardı.Maçını hiç izlemedim ama bitiriciliğinde golcü kumaşı var. Umarım bilinçsiz taraftarlar 2-3 maç kötü oynayınca çocuğu harcamaz hemen gol makinası haline dönüşmesine beklemek fazla hayalperestlik olur. Mesela şu aralar Laligayı yakıp kavuran Nesyri ki benzer tipte oyuncular gibi duruyor geçen yıl devre arası geldiğinde pek birşey verememişti. Gelecek seneyi beklemek Mohammed içinde daha doğru olacaktır. Mısır ligine oranla biraz fazla ödesekte yinede iyi iş yaptığını düşünüyorum mali anlamda yönetimin Onyekuru da olduğu gibi. İrfan+Yedlin +yedek 6 alınırsa veya Luyindamanın gidip Ferro gibi ayağı iyi bir stoper satın alma opsiyonlu kiralanabilirse transferi geç halletseler bile ilk defa bana göre geçer not alırlar transfer döneminde.
 
Mohamed’den bu sene çok bir şey beklemiyorum. Bence Babel sağlıklı oldukça yedekten gelecektir. Öyle çok gol atmasını da beklemiyorum. Bence yanında iyi bir bitirici ile çift forvet oynatarak daha iyi işler yapabilir.
 
Hayırlı olsun, iyi oyuncu gibi duruyor. Bu arada İrfrancan gelsin ama 4-5m üzeri asla üzerri paralar verilmez, diğer 4-5m vererek aldığımız elimizde kalan Türk futbolcuların durumu da ortada satmayı becemeyen bir yönetimimiz olduğu da gayet açık.
 
Son düzenleme:
Fatih Hoca geçen sene yaptığı hatayı kabul ederek oyuncuların geleceğine yatırım yapacağız demişti. Onyekuru ve Halil'den sonra böyle bir transfer yapmamız sevindirici. Kısa vadeli hedefleri minimum tutmak lazım. İlk defa ülke dışına çıkacak bir oyuncu. Anlatılanlara göre vaat ettikleri iyi. Genelde scout transferlerimizde iyi çıkıyor. Tutar veya tutmaz ama günümüz şartlarında izlenmesi gereken yol bu.
 
Diagne'nin kiralık olarak Albion'a transferini TFF'ye bildirmişiz. KAP açıklamasında detaylar belli olur.
Yedlin transferi de oldu sanki. Haberler çoğaldı, yarın gelecekmiş sanırım. Bizim pas oyunumuza pek uygun biri değil. Kiralık sanırım.
 
Irfancan için satilik medya algıya başlamış fenerle anlaştı diye. Yarin biz görüşeceğiz halbuki :) yalan haberde üstlerine yok
 

Üst