2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

İşte bu ya işte bu. Bunun üstüne sevinç yok. 20 sene bizi çirkeflikle yendiler o stadyumda. Son iki senede kırdık bunu. Keşke seyircimiz de olsaydı orada. Takımın tribüne gitmesi çok şıktı. Hepsine helal olsun.
 
Kadıköy’den ağlata ağlata çıktığımız doğrudur.

GALATASARAY ULAN!

Hele golleri de iptal oldu ya ahahahahaha.
Ağlayın şikeciler.

Hadi gidin, VAR’ın kaldırılması için başvurun.
 
Bugün Taylan defansif anlamda müthiş oynadı heryere yetişti belki hücumda çok aktif değildi ama önündeki oyuncuların etksiziliğindendi. Marcao ile de sözleşme yenileyin artık sezon sonu satacaksa da yenileyelim elimiz güçlensin.
 
Yİne kadıköy deplasmanı yine galibiyet. Hoca iki senedir çok iyi hazırlıyor takımı bu senede golü attıktan sonra topu rakibe bıraktı ki fenerin en zorlandığı sistem.Birde Mesut müthiş oynadı bugün. 😆 😆
 
Bu galibiyet özellikle derbilerde 50 yıl daha galip geleceklerini söyleyen Volkan Demirel'e, stada alınan 2000 civarındaki taraftara ve ettikleri galiz küfürlere gelsin. Hani Kadıköy'den çıkış yoktu? Güle oynaya çıktık maşallah.
 
Tertemiz kazandık. İlk yarının küçük bir bölümü ve 70-85 dışında oyunun kontrolü hep bizdeydi. İlk yarı biraz daha kontrollüydük ama ikinci yarı direkt vitesi arttırdık ve golü bulduk. Fener baskı kurdu ama öyle çok net pozisyonları da yoktu. Gol de ofsayttı zaten. Şampiyonluk yarışı şu saatten sonra ciddi bir şekilde başlayacak. Fatih Hoca mutlu olunca herkes mutlu oluyor. Fikstüre başlamadan zor derken tek tek galibiyetleri ala ala çıktık. Önümüzü kesmeyi denemek için daha farklı şeylere de başvurabilirler ama biz böyle oynamaya devam ettikçe her zaman biz bu ülkenin en büyük kulübüyüz.
 
Fenerin golü net ofsayt adamlar hala ağlıyorlar anlamadım bu işi gözleri görmüyor mu neyin peşindeler yok mesut topa vurmadan çizgi çekilmiş yok onun kafası büyütülmüş yok onun poposu küçültülmüş..bırakın kardeşim bunları bırakın..sayet büyük takimsan hakemide yenersin..
 
Eksiklere rağmen oynanacak en iyiye yakın topu oynadık değişiklikleri biraz erken yapsak gereksiz baskı yemezdik ama herkes çok iyi hazırlanmış. Tebrik ederim tüm takımı tüm ekibi. Suyun karşı tarafı yine sulandırmaya da çalışsa 10 numara galibiyet oldu.
 
Çok zor bir fiksürtden son maçı kadıköyde fb yi yenerek çıkınca bir doygunluk oluşmuş topçularda o yüzden rotasyon lazım bu tip durumlarda daha aç oyuncular gerek. Ama sahaya çıkan adamda topunu oynayacak şu maçı kazansak büyük ihtimal finale çıkacaktık.Bu rezalet hem hoca hemde takıma yazar.
 
Kupadan elenmek tabi ki olabilir ama ciddiyetsiz oyun olamaz. Çağdaş Atan 3. maçı da alır bize karşı.
 

Üst