2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Bu sıkı maç trafiğinde olmazsa olmaz değildi turu geçmek, yeterince Türkiye kupamız var zaten.

Mohamed’i izlerken büyük keyif alıyorum, Gedson da çok katkı verecek. Önemli olan şampiyon olmak. Oyun olarak bjk’nin gerisindeyiz şu an. Daha iyi olmamız gerek.
 
-Alanya bize iyi hazırlanmış biz ise hem zafer sarhoşuyduk hem de gevşektik. alanya allahtan 60'dan sonra geri geçildi de büyük bir rezillikten kurtulduk.

-Babelin kanatta verimsiz olduğunu 2 yıldır anlamayan hocama saygılar..

- Mohammed harika bir isim, biraz şanslı olsa 3 gol bulabilirdi, gedson olumlu sinyaller verdi. (mohammedi benzemaya benzitiyorum bu arada)

-Marcao ile donk rezaletti, maçı veren isimler oldu.
 
Belhanda 2 mac sonra kesık yer.

Marcoa bugun entresan agrefisti.

Etobo,Emre Akbaba yollanmalı Emre Kılıncda cok uzak Sivastaki görüntüsünden.

Yedlin arkada cok adam bırakıyor basımız agrır.Hücümü gayet iyi.

M&M cok iyi transfer Gedson hazır olursa Taylan ile bizi level atlatır.Kızsakda SOSO elzem adam.

Üzülcek bişi yok Hakem ortada bu yogunlukda Şampiyonluga giderken gerekte yok.Bu sene ıcın diyorum bunu standart Ligde Galatasaray nerede oynarsa Orada kupa almak zorundadır Türkiye sınırlarında
 
Belhanda turnusolü bir 4 gün geçirdik. Bana göre Fb maçının kahramanlarındandı. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı, hücumda çok temiz top oynadı. 94. dakikada rakip sahada Ozan'a pres yapıyordu. Bugünse son derece lakayt ve ciddiyetsiz bir görüntü verdi.

Yıllık 1.5-2 milyon doları civarına bu kadar kaliteli ve bonservissiz oyuncu zor bulursun. Ancak bu kafa yapısıyla bu adamla 2-3 yıl daha geçmez
 
Böyle rezalet bir havada top mu oynatılır ya, art niyet aramamak elde değil. Mohammed şu rezil zeminde bile alt yaş grubuyla oynar gibi bir hava hakimiyeti yarattı.
 
Mohamed her maç olduğu gibi çok iyi. Gedson da oldukça istekli. Kerem biraz güçlenirse ve şutunu, bitiriciliğini geliştirirse elit seviye topçu olabilir. Bu zemine göre gayet iyi oynuyoruz fakat ne yapıp edip 2. golü bulmamız gerek rahatlamak için. Luyindama da iyi sinyaller verdi bu maç. Tüm takım iyiydi ilk yarı.
 
Şansla aldık 3 puanı. İlk devre ile ikinci devre arasında gece ile gündüz kadar fark vardı. İlk yarı ne kadar iyiysek ikinci yarı o kadar berbattık. Kasımpaşa oynadı, bizimkiler izledi resmen. Muslera’nın kendisine yakışmayan hatasıyla golü yedikten sonra pozisyonumuz olmadı hiç. Onyekuru penaltı yaptırdı, Mustafa attı. Başka türlü atamazdık zaten. 3 puanı hakettik diyemiyorum.
 
İkinci yarı oynadığımız taraf çok daha kötüydü zemin olarak kasımpaşa da yaşadı aynı sıkıntıyı. Hatta juventus maçında da yine sol taraf çok daha kötüydü. Bir sıkıntı var heralde zeminde.
 
Normal şartlarda rahat kazanabileceğimiz bir maçtı ama zemin sayesinde o aradaki kalite farkı yok oldu. ne olursa olsun bu maçta 3 puan almak çok çok iyi oldu. haftaya alanyadan en kötü 1 puan ile çıkarsak yolumuz açık. alanyadan sonra rahat bir şekilde 4/4 yapabileceğimiz güzel bir fikstüre gireceğiz.
 
Kimse kalite beklemesin bu zeminde. Maçı almak önemliydi. nasıl oynadığımız değil. Olağanüstü koşullarda oynadık. İlk yarı 5-6 tane şutumuzu kaleci kurtardı. Zemin o tarafta top oynamaya daha müsaitti orada gol atabildik. İkinci yarı zorlanacağımız belliydi. Yine de tebrikler.
 
İlk yarı oynanabilecek en iyi oyunu oynadık zira kasımpaşa'nın ve ikinci yarı bizim hücum ettiğimiz alan top sürmeye elverişli değildi. normal şartlarda çok rahat kazanacağımız maç sıkıntıya girdi ama şampiyonluk bu tarz tozlu yollar ister. Tebrikler takıma hiç düşmediler oyundan.
 
İlk yarı maça çok iyi girdik gerçekten. Böyle bir zeminde oynayabileceğimizin maksimumunu oynadık. İkinci yarı zemin iyice çamura dönmesiyle ve Muslera'nın bireysel hatası sebebiyle daha çok hücum etmeye çalışırken normalde yorulacağımızdan daha çok efor sarf ettik ve daha erken yorulduk. Bu şartlar altında daha normal karşılanması gerekiyor. Ama takımdaki istek ve arzu hiçbir zaman düşmüyor. Bu istek ve arzu, şampiyonluğun alametlerindendir.
 

Üst