2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Fatih hocamızın direkt yönetimi hedef alıcı açıklamalar yapma zamanı geldi. Hala oyuncu alınmadı,başarısızlığın sorumlusu siz olacaksınız gibi ağır lafları kamera karşısında duymamız lazım acilen. Yönetimin laf yemeden,tokat ağır iğneli sözler yemeden kendisine geleceği yok.
 
Medyanın uydurması James Rodriguez Everton ile anlaştı :=) Daha bunun gibi uydurma,sahtekar tirajcı medyanın diğer kahramanları(Gotze,Rakitic) yakın zamanda yeni klüplerine imza atarlar.. Avrupanın 5 buyuk ligi varken,Galatasaray,fener,bjk de kim allah aşkına..Biz Turkiyenin en buyuk takımıyız,Avrupada maalesef buyuk değiliz.Gerçekler acı.Siyasi arenada Turkiyenin dunya sahnesinde buyuk olamadıgı gibi!! Bugune kadar gelen Hagi,Sneijder,Drogba gibi oyuncular o donemler Avrupada zirvelere yakın oldugumuz için bizi tercih ettiler..Neyse, ilk hayallerimizi gerçekleştirelim de 2022 2023 2033 2044.... İlk Brugge ve ayarındaki klüpleri yenelimde ondan sonra bakarız diğerlerine.

Birde webaslanı okurken bir şey dikkatimi çekti...Aşağıdaki linkte taraftar isyanda diyor.Neyin isyanı kardeşim????? Hala malınızı klubun degerlerini yöneten 2 tane yaşlı adamın ne işe yaradığını anlayamadınız mı? İsyanmış...neyin isyanı..

 
Son düzenleme:
Taraftar baskani secmedi, soz hakki olmadi. Uye olan toplasan onbin kisi filan secti. Galatasaray taraftari sayisini dusunursek bu sayi cook az.
Taraftar isyani filan sevimsiz kelimeler haklisin ama taraftar begenmedigini soyleyemeyecek midir?
Son olarak para olsa oyuncu bir sekilde gelir yoksa cin ligine kimse gitmezdi degil mi?
 
Babel'den bile kurtulamadığımız bir dönemde ne transferi bekliyor taraftar anlamadım. Sağ bek alındı, sol bek sanırım Sarracchi oynayacak ki bence çok yetersiz, stoperler yine devam, kaleye Muslera gelene kadar idareten Fatih alındı, orta sahaya da Arda Turan ve Emre Kılınç geldi. Diagne'nin de dönüşüyle forvetlerimiz bir hayli maliyetli. Orta alanda da ne Belhanda'dan ne de Feghouli'den kurtulabildik-ki bence Feghouli kalabilir-. Sanırım Seri de bizimle olacak, Belhanda ve Seri yan yana oynamaz diyorum ben ama artık bir formül bulacaklar herhalde.
 
Yukarıda ki mesajlarda da bahsettim..Başkanmış ne başkanı..Takunya başkanı... Ancak federasyona mektup yazsın.Varsa antika daktilo ile daha iyi olur..Başka bir halta yaradığı yok. fb nin aldığı oyuncular iyi kötü tartışılır ama biz ve bjk sınıfta resmen kaldık.Niye? 2 klubunde yöneticileri cidden hani berbat ötesi...Yöneticilik dışında ne yaptıkları belli değil..Babel kalmalı diyorum.Göndermek büyük hata olur..Niye?Normalde gitmeli,ama bu çapsızlar şimdi Babel'i gönderirse oraya adam falan alana kadar sene 2021 olur..

 
Biraz önce internette Deniz Turuc - Feghouli takası haberleri var.Ben tabi takmıyorum, James Rodriguez'in Galatasaray'a gelme ihtimali ne ise, bu haberinde gerçekleşme ihtimalini öyle görüyorum.Hani hasbel kader olursa böyle bir şey zaten yonetim başta olmak üzere çok çekecekleri var bizlerden şahsen benden tribunde).Soso , Denizi 10 ile çarpar,4 e böler.
 
Neftchi Baku - Galatasaray eşleşti. En zor takım çıktı,keşke Lokomotiv Tiflis çıksaydı diyorum. Şu an ki mevcut durumda Neftchi'nin eleme şansı az değil. Normalde zor takım değil ama, kolay takım hiç değil. Muhtemelen 1-1 biter uzatmalara gider maç.
 
Neftchi iyi bir takım son yıllarda yeniden yapılanmaya gittiler ve iyi gelişim gösteriyorlar.Kolay bir rakip değil ve kolay bir deplasman değil.
 
Bugün de muhtemel 3.tur rakibi belli olacak saat 14.00'da. Kura hızlı çekilsin diye oluşturulan gruplarda sonuncu ve 8'li 2 gruptan birinde yer aldığımız için bizim kuramız sindire sindire daha özel çekilecek. Olası rakiplerimizin hiçbiri bence Neftçi ayarında değil;

Group 8

Seeded

1 Neftçi (AZE) or Galatasaray (TUR)
2 CSKA-Sofia (BUL) or BATE Borisov (BLR)
3 Viktoria Plzeň (CZE)
4 Kaysar Kyzylorda (KAZ) or APOEL (CYP)

Unseeded
5 SønderjyskE (DEN) (Benim tercihim)
6 B36 Tórshavn (FRO) or TNS (WAL)
7 Renova (MKD) or Hajduk Split (CRO)
8 Olimpija Ljubljana (SVN) or Zrinjski (BIH)

Beşiktaş'ın olası rakipleri daha zorlu. 3 takımın 2si kendi puanı ülke puanının yüzde yirmisinden az olduğu için bu ülke puanı alt limitiyle kuraya girse de bu ülkeler Portekiz ve Hollanda. Diğer takım da Lech Poznan ki bence bizim alternatiflerden daha zor;

Group 6

Seeded

1 OFI Crete (GRE) or Apollon Limassol (CYP)
2 Beşiktaş (TUR)
3 Lincoln Red Imps (GIB) or Rangers (SCO)

Unseeded
4 Progrès (LUX) or Willem II (NED)
5 Borac Banja Luka (BIH) or Rio Ave (POR)
6 Hammarby (SWE) or Lech (POL)

Alanya ise WolFsburg gelmezse eğer her ne kadar köklü Avrupa kulüpleri olsa da diğer takımlara karşı özlellikle Antalya'da şansa sahip. Seribaşı olmadan girdiği bir kura için fena sayılmaz.

Group 2

Seeded

1 Ventspils (LVA) or Rosenborg (NOR)
2 Kukës (ALB) or Wolfsburg (GER)
3 Sfintul Gheorghe Suruceni (MDA) or Partizan (SRB)

Unseeded
4 Charleroi (BEL)
5 Desna Chernihiv (UKR)
6 Alanyaspor (TUR)

Not: Takımların yanındaki sayılar puan sıralaması değil kurayla atanan numaralardır. Özellikle adını geçirdiğim takımlar içinde 3.tura henüz bizim gibi geçemeyenler var ama favori tarafın tur atlayacağı varsayımıyla bu takımları hesaba kattım.
 
Son düzenleme:
Renova (MKD) or Hajduk Split (CRO) galibiyle eşleşeceğiz 3.tura çıkarsak. Kuranın en önemli tarafı ev sahibi avantajıydı ve onu en azından bu turda yer alırsak sağladık.
 
Renova-Hajduk serisinden Hajduk gelir..Ev sahibi olmasaydık şu an ki kadro ile turun favorisi Hajduk derdim..Ama iç sahada ne yapar eder zorlansak ta turu geçeriz. Yönetim transfer yapmamaya tam gaz devam etsin.
 
Belhanda'nın yapamadıgını Arda 1 maçta yapmaya başladı. Belhanda'ya kim hangi amaçlı sahip çıkıyor bunu sorgulamak lazım futbolun adaleti için. Adam öyle bir Galatasarayı ele geçirmişki, bonservisini eline verseniz uzerine para verip kalmak istiyorum der. Galatasaray'ın corona virüsüdür Belhanda.!
 
Sene sonu transfer yapamayan bu acizler toplulugu...Belhanda ile 2m euroya tekrar anlasip transfer yaptik dicek kadar omurgasiz olabilir..Ben sahsim adima bekliyorum
 

Bu sahneyi bekliyorduk zaten... 1 aydır Onyekuru,Lemina,Seri ekseni etrafında koşmaktan başka oyunculara bakamadılar.Şimdi panik transferleri ile, Stefan Johansen gibi Norvec'in dandik oyuncularının peşindeler. Bu yönetim değişmeden Terim'in daha fazla dayanacağını düşünmüyorum.

Yahu cengiz bey kardeşim yapamıyorsan yapamıyorum de.sağlık sorunlarım var bana göre bu işler değil de git ya.. Bu kadar mı aciz olunur..Abdurrahim Albayrak'ta bence yavaştan spor klüp yöneticiliği vs bıraksın. 2000 model anlayışlarla spor klubu yonetilmez. Genç başkanlara ihtiyaç var. Sportif direktöre ihtiyaç var. Kimin ne yaptığı belli değil klüpte. Sonra PSG,Real'den 6 gol yiyince Imparatoru eleştiriyoruz.

Oysa bilmez ki çoğu kimse, Terim'in en kötü kaderidir transfer listelerinde her zaman yönetimler ilk 3-5 teki oyuncuları almamıştır. ( Amrabat hariç ). 2002-2003 sezonunda Sony Anderson'u Canaydın'dan istemişti, o zamanın günümüzü aratmayan fukara yönetimi gidip Fabio Pinto'yu,Ali Lukunku'yu almıştı..
 
Ndiaye haberleri söz konusu..Bunlar Ndiaye'yi falan hayatta alamazlar.Bunlar forumdan herhangi birimizi bile zor alır.Bunlara yönetici demek için deli,çılgın olmak lazım..Anlamadığım Omar'ı nasıl aldılar?Arda,Diagne hadi bedava gibi oldu. Emre Kılınç konusunda şanslılar..Bizim iş bilmeyen yçneticilerden daha GS'lı olduğu için geldi. Bu sene şampiyonluk mu? Bu mesajı forum kaydetsin.Şu yapı ile şampiyon olalım çıplak Taksimde gezeceğim.
 
Ndiaye ne yapmış da alıyorlar ya şaka gibi. Adam en son bizde yokları oynadığını geç, her maç bedavadan sarı-kırmızı kart görüp duruyordu. Bitmişiz biz geçmiş olsun😄
 
Bence Ndiaye haberleri doğru idi ama tepki çekince şimdi yalanlandı. Ndiaye ile birlikte Alper, Tolgay ve Ekici de isim verilmeden yalanlandı.
 

Üst