2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Ndiaye ile birlikte Garry Rodrigues falan da deniyor :))))) O kadar mı düştünüz ya.....Sefillik...Yaşlılık bu kadar ilerledi acaba yöneticilerde?? Cidden psikolojik bir hal aldı.Imparator'a helal olsun bu yapıda iyi dayanıyor...

Ndiaye yalanlanmış. Acaba gerçekten yalan mıydı, taraftar tepkisi yüzünden vaz mı geçildi?

Onu bunu bilmem de çağımız modern futbolu esas alıyor artık. Buna uyarsan varsın, uymazsan yoksun. Fenerbahçe de olsan yoksun, Galatasaray da olsan yoksun. Ki zaten uzun zamandır yoksun. Ya çağımız futbolunu takip edip güncel ve kaliteli bir futbol anlayışı geliştirirsin ya da her sene oturur Başakşehir’in şampiyonluğunu izlersin.

Durum çok vahim.Orta saha transferi için Diagne yi gözden çıkarmış yönetim.2 hafta önce yazdım.Yonetim sahtekar,yalancı ...Yakışmıyor Ali Sami Yen ruhuna. Fatih hocamızıda kandırdılar. Liglerin seyircisiz olmasını kullanacaklar.Seyircili olsa 40.000 kişi, ağır hakaret ederdi yaş baş dinlemez ..tribünlerde o kadar söylüyorum.!

İlk yarıda çok güzel oyun sonrası ikinci yarıda tempoyu düşürüp 3-1 kazanıp 3 puanı aldık.

Fatih çok acemice gol yedi, Muslera gelene kadar çok sıkıntı çekeceğiz gibi.
Omar'ı çok beğendim, özellikle de savunmada.
Luyindama'nın eski formuna kavuşması için en az 1 ayı var.
Taylan çok iyi top oynadı. Fiziğini çok iyi kullanıyor. Atlet ve fuleli. Şutlarını daha çok geliştirmesi lazım.
Belhanda'yı beğendim ama şu takımda onun yerine Seri olsa çok daha güvenilir olur.
Belhanda'yı satabiliriz inşAllah 🤲
Seri-Babel takası olsa ne güzel olur. Babel'e verilen süreyi Ali Yavuz ya da Kerem'e verirdim.
Falcao ve Diagne değişmeli oynarlar.
Sakatlıksız, bol kupalı ve 23.şampiyonlukla geçen bir sene olur inşAllah 🤲

Perşembe günü Bakü maçı var.
Bence rotasyon yapmalıyız.
Çünkü önümüzde ki hafta Başakşehir maçı var.
Takımın bu yüzden diri olması gerekiyor.

Okan
Şener Luyi Emin Linnes
Donk
Etebo Ömer
Jimmy Diagne Babel

Luyindama'nın maç eksikliğini atması için yazdım ilk 11'e...

Okan
Şener Luyi Emin Linnes
Donk
Etebo Ömer
Jimmy Diagne Babel

Neftçi rotasyon yapılacak kadar çantada keklik bir takım değil. Avrupa Ligini gereksiz görüyorsanız bilemem ama bu kupadan erken elenmek uzun serüvende lig performansını da moral açıdan olumsuz etkiler.

Okan
Şener Luyi Emin Linnes
Donk
Etebo Ömer
Jimmy Diagne Babel

Bence de rotasyon yapılabilir ama rotasyon dedğimiz şey senin yaptığın gibi olmuyor. Bir kaç oyuncuyu dinlendirerek asıl iskeleti bozmadan. Falcao/Diagne, Emre/Ömer, Luyi/Donk yaparsın. Ana iskeletini koruyup sakat ya da sakatlık riski olan oyuncularını korumuş olursun.
Bir zahmet 3 günde 1 maç yapabilsinler.

Tek elemeli bir mac. Sifirdan baska takimla cikmak bence hata olur.

Eleştirileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ama bence bu kadro ile çıkmak daha doğru.
Hem yolculuk hem bir 90 dakika daha oyuncuları, aşırı yüklenme olan bu hazırlık döneminde fazlasıyla yoracaktır.

Ayrıca Fatih hoca bu kadro ile çıkarsa bu oyuncular demek ki bana da her an şans gelebilir umudu ile kendilerini sürekli hazır tutacaktır.

Tabi bu benim beklentim. Fatih hoca da muhtemelen sizin dediğiniz gibi yapacaktır.

Bence bu kadroyla UEFA gerçekçi bir hedef görünmüyor. Kulübü getirdikleri noktada, çağın ötesinde idman metodlarıyla haftada 1 maç 60 dakika koşabilen adamların haftada 2 maçı kaldırabileceğini sanmıyorum. Yola Neftchi'ye elenerek çıkmayacaksak bile bol bol rotasyonlu gitmeliyiz. Mesela Falcao değil Diagne oynasın. Geri kalanların çoğu milli takıma gitmedi zaten oynamalarında bir sakınca yok.

Yedeklerde oynasa bir zahmet elesinler Baku'yu. Eleme güçleri yoksa bıraksınlar aldıkları parayı gitsinler 3.ligde senelik 50.000 tl ye oynasınlar amator olarak veya cafede,barda asgari ücrete çalışssınlar

Ne demeye çalıştığım gayet açık :) Geçen seneki takımın durumu ortada sonuçta :) Çağın ötesinde derken hocamızın ön görüsünün muhteşemliğinden bahsettim yoksa sayın hocamızı eleştirmek bizim ne haddimize..

Fernandinho haberleri var.
7 senedir City'de 40 maçın altına düşmüyor.
Yaşı 35 ama Sosa, Atiba, Demba Ba ve Emre örnekleri varken bize en az 2 sene üst düzey katkı sağlayacaktır.
3 milyon euro altında bir maaş ile ben yok demem.