2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Hahaha olaya bak ya. Ligin son maçı, ''gücü yeten yenip kupayı alsın'' deniyor ama kimse kimseyi yenemiyor. Bir şampiyonluk bu kadar hak edilmez yani. İki takım için de konuşuyorum, hatta 3 takım için. Bu hikayede en çok yanan Fener taraftarı oldu sanırım. İki rakibin de puan kaybında anlık, ama sen de 1-0 geridesin. Evlere şenlik süper lig.
 
Muhtemelen şöyle olacak ''abi görmüyonuz mu son dakikaya kadar getirdik savaştık, ama son anda kaybettik''. Ha umarım bir mucize olur da BJK maçı berabere biter, biz de kaza bela 2-1 kazanıp şampiyon oluruz.
 
Mal gibi penaltı yaptırdı Göztepeli stoper, 2-1 yaptı bjk. Ya Göztepe atacak ya da kalan 15 dakikada 3 gol atmamız gerekecek. İşler zora girdi biraz. Yine de belli olmaz.

Maça ikinci yarıdaki kadroyla başlasaydık her şey daha farklı olabilirdi.
 
BJK'yı tebrik etmek gerekir. Defolu ve sıkıntılı bir kadroyla şampiyon oldular. Biz bu maça her zamanki gibi yanlış bir 11 ile çıktık ve çok da öyle fark isteyen bir görüntümüz yoktu. Mucize bir defa olur, gerisini bizim halletmemiz gerekiyordu ama CL'ye bir şekilde gitmemizin mümkün olacağı bir yerde bitirmemiz güzel oldu.
 
Malatyaspor'da gol atan Adem'e ve kalesinde devleşen Ertaç'a tebrikler ama yine Ertaç'ın yenik durumda oldukları halde zaman geçirme uğraşları, oyuncu değişikliklerinde filan ağırdan almaları çok ucuz hareketler. Elbette önemli olan daha az fark yemek ama bunu oynayarak başaracaksın ki sana saygı duysunlar.
 
Bize göre daha fazla hak eden kazandı. Sergen, son haftalarda çok gevezelik yapıp antipatik görünse de, elindeki kadroyla çok iyi iş yaptı, maksimum verim almayı başardı.

Terim ise devre arası transferlerine ve sahip olduğu güçlü kadroya rağmen sınıfta kaldı. Çoktan şampiyon olması lazımdı. Umarım gelecek sezon alman ekolünden bir teknik direktörle anlaşırız.

Tabii bunlar için vizyoner bir yönetim de lazım.
 
İşi göztepeye bırakırsan kupayı alamazsın. Bu maçta çok rahat 4-5 bulunurdu ama terim'in yanlış kadro ile çıkması koskoca ilk yarının heba olmasına sebep oldu. Ikinci yarı atılan 3 golde doğal olarak yetmezdi zaten. Sağlık olsun.
 

Üst