2020-2021 Hazırlık Dönemi

Barış tam beklediğim gibi yarı saha oyununda istediğimizi veriyor hücumda sorumluluk da alıyor böyle oynarsa 17-18 dk civarında sahada kalabildiği müddetçe epey sorunumuzu çözecek. Berkede de Ege’den yıllardır beklediğimiz perde sonrası devrilmelerini iyi buldum parmak hassasiyeti biraz zayıf ama hücumda da elinden geleni yaptı. Ayberk yeri geldiğinde şut soktu ama takımdan biraz kopuk görünüyor. Yiğit de bugün iyi oynamadı ama kritik anda sorumluluk aldı. Eray’a bir parantez açmak lazım özgüvenli oynadı top kaybetse de hücumda istediğini vermese de uygun pozisyonda korkmadan attı. Ben özellikle yerli oyuncuların da oynadığı dakikalarda düşmemeyi önemli buluyorum. Hepsini beraber sahaya atmadığımız müddetçe lig özelinde iyi katkı alabileceğimizi düşünüyorum.

Goksenin ve Ege Arar'dan tez zamanda kurtulduğumuz iyi oldu. Can Korkmaz ve Baris ise birbirinin aynı terazisinde olan 2 oyuncu. Bu seneki yabancılar NBA gormus oyuncular olacak..Her şey olabilir.

İzleyebilenler Saadettin'i nasıl buldular fena süre almıyor sanki. Fenerbahçe altyapısında değil miydi ne zaman aldık ?

Çok fazla bir şey beklememek lazım.
Böyle farkın açıldığı maçlarda belki 3-5 dakika rotasyona katılabilir.
Onun dışında başa baş geçen maçlarda çok süre alacağını düşünmüyorum.

Dnipro ve Bahçeşehir maçında ki oyunlar beni mestetti.
Hele Macon'a bayıldım. Bu seneden sonra mümkün yok tutamayıp, Euroleague oyuncusu olacaktır. O yüzden sene içinde sözleşmesini uzatıp en azından boy-put alacak duruma gelmemiz lazım. Potansiyel Larkin olacaktır. Allah nazardan sakatlıktan korusun inşAllah 🤲

Genç oyun kurucumuz Eray da dikkatimi çekti maçlarda. Emir'e göre çok daha iyi yönetiyor takımı. Oyun görüşü daha iyi. Ama şutunu ve skorerliğini de devreye sokması gerekiyor.

Bir sakatlık ve aksilik olmaz ise çok güzel bir sezon bekliyor bizi, sabırsızlıkla bekliyorum ☺️

Çok fazla bir şey beklememek lazım.
Böyle farkın açıldığı maçlarda belki 3-5 dakika rotasyona katılabilir.
Onun dışında başa baş geçen maçlarda çok süre alacağını düşünmüyorum.

Dnipro ve Bahçeşehir maçında ki oyunlar beni mestetti.
Hele Macon'a bayıldım. Bu seneden sonra mümkün yok tutamayıp, Euroleague oyuncusu olacaktır. O yüzden sene içinde sözleşmesini uzatıp en azından boy-put alacak duruma gelmemiz lazım. Potansiyel Larkin olacaktır. Allah nazardan sakatlıktan korusun inşAllah 🤲

Genç oyun kurucumuz Eray da dikkatimi çekti maçlarda. Emir'e göre çok daha iyi yönetiyor takımı. Oyun görüşü daha iyi. Ama şutunu ve skorerliğini de devreye sokması gerekiyor.

Bir sakatlık ve aksilik olmaz ise çok güzel bir sezon bekliyor bizi, sabırsızlıkla bekliyorum ☺
Macon direkt NBA yapsa şaşırtmayacak gibi

Efes maçı bence bizim için önemli veriler sunacaktır. Yeniliriz ama az çok önümüzü göreceğimiz maç olacaktır. Efese karşı direncimiz savunmamız çok önemli

ÖZEL HABER: Dnipro, Gloria Cup’tan çıkartıldı!
Ukrayna takımı Dnipro’da son testlerden sonra üç oyuncu pozitif çıktı. Ardından dün yapılan testlerde de bir oyuncuda pozitif virüs çıktı. Turnuvadan ayrılan takım bugün ülkesine geri dönüyor.
(VİA@TIMEOUTBASKET)

Son maçımızı onlarla oynamıştık. İnşAllah bizim oyuncular da büyük bir sıkıntı yoktur.

Bizim takımın da ayrılıp hemen test yapması lazım. Gerekli önlemleri alması, gerekirse oyuncuları karantinaya sokması gerekir. Aynı şekilde Efes’in de. Euroleague veya diğer avrupa organizasyonları Nba gibi Bubble yapamayacaklarına göre bu sene de maçlar tıkanabilir. Gidişat hiç iyi değil. Mart-Nisan aylarına döndük neredeyse.

İlk çeyreği 20-18 geride kapattık. Efes farklı başladı maça ama periyotun sonuna dogru farkı kapattık. Efes Agır basıyor. Vitesi yükseltikleri zaman farkı artırıyorlar. Macon'u çok begendim. 3 yabancı ile oynuyoruz

Hunter saç baş yoldurabilir. Ritmi bulamadığı zaman hiç çekilmiyor.

Yigit el freni gibi. İkinci çeyrek 1 kaç dakikalık sekans oldu. Top kaybı inanılmaz saçma şutlar

Son düzenleme: