2020-2021 Hazırlık Dönemi

dnipro çıktı turnuvadan turnuvanın akıbeti ne oldu sıradaki hazırlık maçımız ne bilenler aydınlatırsa iyi olur

dün tofaş dnipro vardı tofaş bay geçti. Dnipro ile oynayan bay geçer yarın normaldr Dnipro ile oynatacaktık ama iptal oldu. Şimdi diğer ağacın maçları var bugün ordan gelen bi takımla oynayacağız sanırım
 
Fikstüre bakılırsa pazar günü 13.00 da, karşıyaka-fb maçının kaybedeni ile telekom-kızılyıldız maçının kaybedeninin arasında yapacağı maçı kazananla oynayacağız.Arada bir maç ayarlanmazsa 5 gün boş geçecek takım.
 
Maç sırasında spikerin dediğine göre efes kazandığı için turnuva maçı olarak tofaşla oynayacak, biz ise hazırlık maçı olarak cuma günü oynayacağız
 
Takim bana heyecan veriyor. Yeni gelecek uzunu da merak ediyorum nasil bir performans sergileyecek diye. Umarim turnuvanin geri kalaninda forma giyer. Jonathan Williams icin yorumlar gayet guzel ancak bir de parkede gormek gerekiyor. Alex Hamilton icin de keza oyle. Onun icin de yorumlar gayet iyiydi ancak parkede gormek lazim bir de.
 
Bu sene lig finalini Efes-GS oynar,Efes % 100 şampiyon olur. Yarı finalide Karşıyaka ve eurocup sınıfı kadrosu ile çöküşe doğru giden Beko oynar.
 
Abi neden Efes 100% sampiyon olsun ? Bu nasil Galatasaraylilik ? Ligi kacinci bitirirsek bitirelim takimin arkasinda durur her Galatasarayli ama kimse ikincilige sevinecek degil. Yani su anlamda soyluyorum. Bizim kadro Efesin kurdugu kadronun degerinin kat kat altinda ancak ikinci olduk hadi sevinelim diye bi mevzu olmaz kesinlikle.
 
Yalnız neye göre sadece 2 oyuncuyu temaslı kabul ettiler anlamadım ,sürekli birlikte değil mi bu oyuncular .Adam değişerek savunma önem kazandı antremanlara birçok oyuncu İle birbirlerini savunmuş olmalılar.
 
Her Covid çıktığında maç iptal olsun denirse ligleri oynatmanın da pek bir mantığı yok. Ligler başlayınca bir çok takımdan Covid vakası çıkacaktır. Her hafta o takım bay geçecekse ne ligleri ne de Avrupa kupalarını oynatmanın manası yok
 

Üst