• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehmus'u Bjk almış keşke biz alabilseydik.

BJK'ın Bandırma'dan takviyeleriyle ilgili 7M TL rakamını okudum. Bir senelik düşünüldüğünde yüksek gelebilir ama oyuncularla 3 - 4 senelik kontratlar yapılabiliyorsa gayet iyi bir iş olmuş. Şehmus / Eray ve Alperen / Sadık / Furkan isimlerinde 1 kısa, 1 uzun bu sene bize çok iyi giderdi.

Nasil bir anlasma oldu ilginc geldi. Bu oyuncularin hic soz hakki olmadi sanki. Toptanci gibi yolladilar.

Süleyman ile de anlasilmis sanirim

Eurohopps motum zo gs dedi
Hayirlisi olsun

Aaron White - Panathinaikos.

Greg Whittington'ın sakatlık riskini EL'den kimse almak istemezse tekrar bize düşme ihtimali olur mu acaba?

Greg Whittington'ın sakatlık riskini EL'den kimse almak istemezse tekrar bize düşme ihtimali olur mu acaba?
Çok iyi olur. Keşke tutabilsek takımda. Motum ile o bölgede şampiyonlar liginin en iyi takımı oluruz. Aynı anda da olabilirler sahada. Greg'i takımda tutabilsek ben iyi transferimizi şimdi yaptık derim.

Basketfaul.com da Motum ve Süleyman haberi girmiş haberin diline bakarsak Motum kesine yakın Süleyman da ise ilerleme kaydedilmiş durumda

Bu Süleyman nasıl Greg gibi katkı verir mi acaba ? Hiç bilmiyorum adamı, inşallah uyum sağlar.

Kesinleşmeden basına sızmamıştır inşallah. Diğer transferler sizdiktan kısa süre sonra açıklanmıştı

Motum, klasik ayağı yerden kalkmayan uzunlardan. Parkede yanında oynayacak uzunun mutlaka atlet olması gerek. Hatta kısaların da rebo katkısı önemli.

IMG_20200808_142712.jpg

8-13 Eylül tarihleri arasında Gloria Cup'a katılacağız.
Sezon öncesi güzel bir turnuva olacaktır.

Takımlar gayet güzel, iyi olmuş.

Süleyman Hapoel’de kalmış.Wiki’Deki bilgi doğru ise zaten geçen sezon başı 1+1 opsiyonlu sözleşme yapmışmış Hapoel ile

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle paramız yetmedi Süleyman'a. Alabilseydik pota altı rotasyonumuz çok sağlam olurdu.

Altıncı yabancı için acele etmeye gerek yok. NBA'den kesilip G League'de yer almaya başlayan uygun fiyatlı pf/c'ler çıkacaktır zamanla.
Alex Poythress de olduğu gibi...
Almak için almaktansa, takımı geliştirecek hamleyi yapmak lazım.

Şu ana kadar ki yabancılarımız kimler arkadaşlar?

Ben hala temiz bir 3 numara alsak istiyorum. Oyle bucuklu filan da degil, dumduz ucoglu uc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri