2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motum bitti haberi çıktığından beri 4 gün geçti sanırım, gerçekten bitmiş olan transferler genelde 2-3 gün içinde resmen duyruluyordu.
 
M.Ndour'da boşta sanırım. 4.5 için ideal isim ama bize pahalı gelir muhtemelen. Ya da 4 numarada Motum olmazsa ucuza D-League'den bir oyuncu alınıp 4.5 için Ndour'a bütçe açılabilir.
 
M.Ndour'da boşta sanırım. 4.5 için ideal isim ama bize pahalı gelir muhtemelen. Ya da 4 numarada Motum olmazsa ucuza D-League'den bir oyuncu alınıp 4.5 için Ndour'a bütçe açılabilir.

Zaragoza ilgileniyormuş. Greg Whittington& Pana işi yattı sanırım. Oliver & Maccabi olayında da bir gelişme yok. Greg için Pana 350k teklif etti deniyordu bu rakamın fazlasını nereden almayı umuyor acaba? NBA yapma şansı falan var mı?

Ekleme:Motum hayırlı olsun
 
Son düzenleme:
Brock Motum’u kim ikna ettiyse helal olsun. Malum euroleague de degiliz. Biraz savunmasi zayif ama olsun. Faydasi olacagina inaniyorum. Umarim belli sure sonra taraftar da olur salonlarda.
 
Her ne kadar takım kimyasına uyumu konusunda bazı noktalarda şüphelerim de olsa Motum'u bu bütçelerde getirmek önemli iş. BCL'de pozisyonundaki en sükseli isim olabilir. Hatta TBL'de de Efes'in 4 numaraları hariç pozisyonundaki en önemli oyuncu

Bu transferden sonra gerekirse vasat orta mesafesi olan ama savunmada rakibi bezdirecek ve reboundlara önemli katkı verecek atlet bir forvet bulmak gerek.
 
Son 4-5 numarayı kapatan bir oyuncu alacağız. Oraya ayıracağımız oyuncunun bütçesi de düşük olacak. Bu yüzden buraya alacağımız oyuncu için biraz daha ince eleyip sık dokuyacağız gibi.
 
Hakkaten bizim yöneticilerin kayıtsızlığını anlayamıyorum. Düşük bütçeyle başarı vadeden takım kurulmuş, taraftar heyecanlanmış, çık ordan 200k-300k dolar ek bütçe E.Terry ve M.Türen ile hem ligde hem BCL'de finali kovalıyalım
 
2 senedir yaptığımız 4 numara transferlerine ters bir profilde bir oyuncu transfer ettik. Bu bütçelerde ikna edilmesi, oyuna katacağı zeka bir yana oyun sistemimize uyacağı ya da savunma zaafları beni düşündüren başka bir konu.
 
Motum bize düşmez diyordum ama şaşırdım tertemiz bitirdik transferi. Motum biraz Erceg tarzı oyunculardan. Erceg'in bileği biraz daha temizdi ama Motum oyun aklı olarak ve konsantrasyon olarak daha yukarıda. Bence EL seviyesinde bir oyuncu bu seviyedeki oyuncunun esnekliği ve savunmasını dert etmem. Her şeyi kusursuz yapsa zaten ÇSKA alırdı. Şimdi yapmamız gereken tek şey Amerika'dan salt savunmacı sizeli bir 4.5 bulmak ve takımı görmek.
 
Hayırlı olsun Ergec 'ten daha iyi bir takım oyuncusu Motum. 50 maç 2 uzun ve Motum Ayberk Berke yle nasıl rotasyon yapılacak zaman gösterecek.
 
Bu takım oynadığı hiçbir kulvarda favori olmaz ama keyif verir. Şutör ve çok hareketli bir kadro kurduk. Sağlam bir pivot da alabilrsek tadından yenmez.
 
Takim butce oraninda iyi degil cok iyi kuruldu.
3m euro bile olmayan kadrodan hangi isimler,hangi oyuncular,hangi buyuk basarilar bekleniyor?

Takim 1.5 euromu süpeli bu pencereden bakmakda fayda var.

Bu kadro pimi cekilmemis el bombasi hertakimi yenebilir her takimida yenilebilir.

Kadro takim olabilirse Tbl de Final oynayacak potansiyelde oldugumu dusunuyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst