2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoda bazi oyuncular fit duruyor belli bos gecen donemde iyi kotu bir seyler yapmislar. Ah ayberkcim sen de az bi kas kutlesi yapaydin fena mi olurdu.
 
Yerli uzun olarak Metin Türen var ama bizim kalan bütçe ona yetmez sanırım hadi yetti diyelim başka bir yabancı için bütçe kalmaz.
 
Metin Türen gelecekse ben 6.yabancıyı çok ucuz bir çaylağa vermeye razıyım. Metin hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde bize fayda sağlar. Kaliteli yerli oyuncu her zaman rotasyona olumlu katkı sağlar.
 
3.vasat yerli uzunu almak israftan başka bir şey olmaz bence, Metin Türen fark yaratacak biri değil 60 bin dolara Metin'den çok daha kaliteli amerikalı bulunur. Motum ve Hackins'le sezona girilmez 2 aya yakın vaktimiz var 6.yabancı alınır muhtemelen
 
6. yabancının kesin olarak alınacağı belli röportajdan ayrıca başka bir takviye olmayacağı da net. Ancak mevcut yerli uzun rotasyonuyla ligde çok zorlanacağız. Ertuğrul hoca da bunun farkında. Muhtemelen ligde 3 yabancı uzunla sahada kalıp kısalardan birini tribüne gönderir
 
Kabul edilebilir insani bir gerekçesi yoksa sembolik de olsa bir tazminat alınmıştır inşallah.Gerekçesi varmış,geçmiş olsun kendisine sezon öncesi çalışma dönemini etkileyecek sağlık sorunu denildiğine göre ilk akla gelen covid-19 mu acaba ?
 
Öngörülemeyen nedenler neymiş sağlık deniyor pesinati almadan daha iyi teklif gelip pişman mi oldu ? Elimizdeki uzun da gitti o ebatta hızlı dengeli uzun bulmak kolay değil kötü oldu bizim için değerli bir parça ayrıldı.
Başka bir kulüple anlaşsaydı yine ayrılacak mıydı Galatasaraylilari düşündüren soru, kulübe itimat nerdeyse kalmadı çünkü.
 
Bu yönetim varken sezona uzunsuz başlarız demedi demeyin. Eğer yerine birisini alacaksak biraz pollyanacılık olacak ama daha defansif sert bir uzun almak için bir şans doğdu. Takımdaki 3 yabancı da iyi şut atıp kırılgan görünümünde.
 
Heyecan verici bir transferdi. Motum transferinden sonra Hankins yerine alınacak 5 numara profilinin de değişeceğini düşünüyorum.Muhtemelen daha net bir kesiciye gidilir
 
Hala Lessort, Gist, Acy, Landale gibi oyuncular boşta. Bütçe ne durumda bilmiyorum ama acaba bu oyunculardan birine gitmeyi düşünür müyüz? Hankins potansiyeli beni heyecanlandırmıştı üzücü oldu benim için.
 
Landale bize pahalı kaçar NBA bekliyordu zaten. Eğer yeniden Avrupa dönüşü yaparsa alacak takım çıkar Gist de ihtiyacın olan 5 değil. Bütçe kalsa 4,5 için olabilirdi. Lessort EL'den bulamazsa bende isterim ama onun dışında pek aday kalmadı avrupa'da zaten. Hankins ve Motum 200 sınırı geçen oyunculardı şimdi o paranın daha azına ama biraz daha risk alacak bir hamleye gideceğiz gibi görünen eğer Avrupa'da isim yoksa.
 
E.Buckner ilaç olur da uzattı mı ki takımıyla?

Landale NBA için Barcelona'yı reddetti, para olsa T.Black de boşta

C.İverson bizim bütçelere gelebilir ama o da çok içime sinmezdi sanırım

Khimki T.Robinson'u bırakmıştı, orda iş yapmasa da bizim seviyeleri dağıtır ama onun da bizim bütçelere düşeceğini sanmam
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst