• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda hiç varlık gösteremiyoruz. İçerde zaten yokuz, dışarıda da vasat bi savunmayla bile bizi rahat durduruyorlar. Ben şu ana kadar bir hücum planı göremedim..

Bu ne ya, akşam güzel bi keyif yapalım dedik aylar sonra basketbol izleyelim dedik, parkede ne takım var ne oyun. Yazık.

Fener bogdu bizi savunmada. Kullandıkları her şutu da attılar. Salak salak pas kayıpları yaptık

Hunter bos bos salla babam salla Allahtan Macon var

Bu seneki formalar 10 numara. Kesinlikle satisa cikarilmali. Kulup icin guzel gelir kaynagi olur.

Macon senin bu takımda ne işin var abicim

Macon, Jordon musun be mübarek

Macon adam ya adam

Fenerin savunma yapmasına gerek yok ki. Ayberk , Yiğit, Göksenin sağolsun o yükü çekiyor zaten. Kendi kendilerine top kaybedip duruyorlar. Vasat oyuncularla bu kadar.

Macon'ın FB karşısında bu şutları sokabilmesi çok değerli. Maça neden onunla başlamadık, anlamadım.

Gökseninin oyuna girmesiyle savunmada baskıyı artırdık. Hunter ne bileyim şut soksa bari. Bu sezon çok eleştirilir

Takımdan bu sene beklentiyi yüksek tutmayın. Seyirci olmayınca iyiyce sarpa sarıyorlar.

Bu Ali Muhammed kaç yaşına girdi en son 47 diydi,daha ne kadar oynayacak?

Fener şut kaçırmayacak herhalde

Pota altında hicbir caydırıcılığımız yok

İlk yarının bitimine 6 dakika var 41 sayı yedik

8-0 seri ile farkı iki topa kadar dayadık neredeyse.

Seri 11-0 oldu.

Döndük. 4 dakikadır sayı yemedik. Fark 4 oldu

Melih’den de sayı yemezsin artık ya yıl olmuş 2020, Melih’den de sayı yeme..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri