Resmi açıklama geldi. Hayırlı olsun.
Mevcut kadromuzdan kalabilecek yabancılar kimler??
Harrison'un opsiyonu yok muydu ? yoksa yine bir yönetim zaafiyeti mi yaşanıyor ?Ben kalma ihtimali olan Alex Poythress, Zach Auguste ve John Roberson'u görüyorum. Webster, Harrison, Greg ve Lazeric'le yollar ayrılır muhtemelen.
Harrison ve Webster 1+1 olarak açıklanmıştı ama ciddi bir çıkış maddesi koyabilmiş miyizdir, hiç sanmıyorum.Harrison'un opsiyonu yok muydu ? yoksa yine bir yönetim zaafiyeti mi yaşanıyor ?
Ne yapıcaz EL takımlarına iyilik olsun diye adamın opsiyonunu mu kullanmicaz ? opsiyonu varsa uzatırsın sözleşmesini yine EL’e gitmek istiyorsa bonservis öder almak isteyen takım. Başkan hasta olduğu için pek bir şey söylemek istemiyorum ama yine baya baya yönetim zaafiyeti benceZaafiyet ya da çıkıştan ziyade geçen sene kötü yaz ligi geçirince EL’den teklif alamadı. Bu sene El yapacağına kesin gözüyle bakıldığı için tahminim yollar ayrılır.
Ne yapıcaz EL takımlarına iyilik olsun diye adamın opsiyonunu mu kullanmicaz ? opsiyonu varsa uzatırsın sözleşmesini yine EL’e gitmek istiyorsa bonservis öder almak isteyen takım. Başkan hasta olduğu için pek bir şey söylemek istemiyorum ama yine baya baya yönetim zaafiyeti bence