Transferde ligimizde takılmamızda pek de sıkıntı yok bence. Hatta iyi kötü ne verebileceklerini bildiğimizden pek maceraya girmeden ligimizden tercihler yapılmasını mantıklı görüyorum. Konu ile ilgili sözlükte de bir şeyler karalamıştım ama buraya da özet geçersek;
PG: Chris Jones, Trae Golden, Jordon Crawford, Can Öğüt
SG: Gian Clavell, Kenny Hayes, Archie Goodwin, Rıdvan Öncel
SF: Gregor Hrovat, Rion Brown, Omar Prewitt
PF: Perry Jones, Stevan Jelovac, Metin Türen
C: Devin Williams, Mangok Mathiang, Talib Zanna, Oğuz Savaş
gibi boşa çıkacak ilk 5 ve kadro derinliğinde düşünülebilecek birçok isim gözümüze battı aslında sezon içerisinde. Sözlükteki paylaşımımın son kısmını da paylaşsak yeterli olacak sanırım;
"bütçemizin düşeceğini de varsayarak, pg için de kendisinin ismi de şu aralar dolanırken işi her sene olduğu gibi uzatmadan, hazır onlar da güzel bir uyum yakalamışken afyon’dan jordan crawford ve ekürileri kısa forvet gregor hrovat ile pivot talib zanna’ya erkenden çökmemiz gerektiğini düşünüyorum. boşa çıkacak olan birkaç vasat üstü yerli ve yedek takımın liderliğini verebileceğimiz archie goodwin ya da kenny hayes gibi bir skorer ile nispeten keyifli bir takım kurabiliriz sanki.
pg: jordan crawford, can öğüt
sg: yiğit, archie-kenny, rıdvan öncel
sf: hrovat, göksenin
pf: stefan jelovac (antep), metin türen
c: zanna, oğuz savaş, ege
yani şöyle bir bakınca vizyon biraz zayıf ithamları olacaktır haklı olarak ama şu sıkıntılı yılı iyi kötü idare ettirebiliriz umarım
"