2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbolun Fatih Terim'i : Ergin Ataman'dır. Sezon sonuna kadar yardımcı hoca ile gidilip, yeni yönetimin hediyesi Ergin hocam olmalıdır. Fatih Terim + Ergin Ataman ile 2025'e kadar sozlesme imzalayıp gidilmeli. Gelirken'de Larkin ( Turk vatandaşı olarak ) + 3 senelik imza ,ile.....Bekle bizi Avrupa dememiz lazım.
 
Bu doneme buyuk bir idari bosluk ile giriyoruz. Yigit ve berke gibi bir seyler bekledigimiz oyuncular kendilerini motive edip, gelisim gostermek durumunda artik.
Oysa onlar tam tersi prime hallerini gostermis, artik vitesi bosa almis gibi takiliyorlar.
 
Ömer Uğurata ile yola devam etmeliyiz bence yeni yönetim gelene kadar.

Macon asla gönderilmemeli.
Jordan değil de Hunter yerine 3 oynayabilecek bir isim bulmalıyız...
 
Alex ve Barış'ın en az 1 ay oynayamayacağı konuşuluyor. Guard transferi şart oldu. Yalnız bu isim Theodore değil savunması iyi ve takımı yönlendirebilecek bir isim olmalı...
 
berbat olan nedir ya cidden çok merak ediyorum. 1.8 milyona daha nasıl takım kurulabilirdi?
Yetenek sınırlı,mücadele karakteri yok,sakatlık sorunu var.Daha 1 ay oldu sezon başlayalı.2 oyun kurucun 2şer kez sakatlandı.Tesadüf mü? 1.8 milyonla fethiyeyi aliağayı yenemeyen bir kadro kurulmuş.Neyi savunduğunuzu gerçekten anlamıyorum.
 
Bu transferlerin kadroya katılmasını sağlayan en buyuk suçludur. Unal Aysal'ın zamanında dediği gibi, Bir önceki GS klubu calısanı elemanına yol gösterilerek dogru olan yapılmıştır. Yoksa başkan nereden bilsin Hamilton'ı, Williams'ı ? Sorsan hala da bilmiyordur nereden hangi takımda oynadıgı gecmişte vs.
 
Bu ekibin savunma sikintisi yasamasi normal. Zaten bekleniyordu ancak bu zaafi tempo ve baski ile maskeleye calisacaktik. Ne yazik ki sahada hic bunlari goremedik ve organize olamadik.
 
Berbat kadro illa berbat oyuncularla kurulmaz kimya diye mühendislik diye bir şey var.Birbiriyle uyumsuz oyunculardan oluşan bir takımız.Hamilton ile Macon ve Williamsla Tyusın birbiriyle alakası yok.Birbirini tamamlamıyorlar.Kısalarımız topun sürekli onda kalmasını isteyen oyuncular.Biri kullanınca diğeri pasif kalıyor.Hamilton sakatken Maconın performansını hatırlayalım.Bir de şimdikine bakalım.Hunter kafadan yanlış bir transfer.10 tane üçlük şut atmalı bir maçta ki yararlı olsun.Öyle bir takım olamayız.Barışın sağlam kalması yaşından ve fiziksel durumundan ötürü çok zor gözüküyor.Williamsta finishing ve rebounding sıfır gibi bişey.Nası uzun anlamadım.Tyus gerekli katkıyı verecektir ama asla ana pivot olacak bir oyuncu değil.Göksenin her maç ilk 5 başladığı bir takımız ya.Bildiğin berbat bir kadro.
 
Macon: Kesinlikle tutulmalı, Hamilton : Theodore gelecekse gidebilir. Hunter: Kesinlikle Kalmalı. Bu oyuncu boş değil. Basketbolu bilmeyen coachlarla çalıştığı için( Turk Telekom / Burak Gonen ) , bir önceki Galatasaray coachu ... adam Boston'lardan ...ben nereye düştüm havasında. CSKA Moskova'ya verin Hunter'ı ve sonucunu görün. Yanında Göksenin gibi bir oyuncu ile değil Hunter, kim gelirse gelsin olmaz bu yapıda. Motum : Kalmalı iyi oyuncu. Williams: Her zaman diyorum ilk 5 oyuncusundan ziyade iyi bir 4 numaranın iyi bir yedeği olur. Zamanında Deon Thompson yerine bu arkadaş gelseydi efsane olurdu. Yanında benchte oturan Caner'i görünce bu da kim diyordur :) Alex Tyus : Boş transfer.(Zamanla göreceğiz boş oldugunu).
 
Sene başında Motum yerine Aaron White, Tyus ve Williams yerine de Michael Eric’i alsak bu oyunculara verdiğimiz paradan kaç yüz bin dolar daha fazla para verirdik acaba?
 
Sene başında Motum yerine Aaron White, Tyus ve Williams yerine de Michael Eric’i alsak bu oyunculara verdiğimiz paradan kaç yüz bin dolar daha fazla para verirdik acaba?
Euroleague oynayan Aaron White'ı neyle gelmeye ikna edeceksin? Zaten Motum'un aldığının 2 katı para kazanıyordur Pana'da.

Ayrıca Michael Eric aldığı para bir kenara daha Haziran'ın sonunda Türk Telekom'a imzayı attı. Koç Ertuğrul Erdoğan'ın o günlerde kalmayacağı bile belli değildi. Ayrıca 32 yaşında. Sezon içinde düşüşe geçmesi muhtemel. Bizim daha başka bir oyuncu bakmamız gerekiyordu. Mesela hala boşta olan Tarik Black ya da Deyonta Davis düşünülebilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst