2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euroleague oynayan Aaron White'ı neyle gelmeye ikna edeceksin? Zaten Motum'un aldığının 2 katı para kazanıyordur Pana'da.

Ayrıca Michael Eric aldığı para bir kenara daha Haziran'ın sonunda Türk Telekom'a imzayı attı. Koç Ertuğrul Erdoğan'ın o günlerde kalmayacağı bile belli değildi. Ayrıca 32 yaşında. Sezon içinde düşüşe geçmesi muhtemel. Bizim daha başka bir oyuncu bakmamız gerekiyordu. Mesela hala boşta olan Tarik Black ya da Deyonta Davis düşünülebilirdi.
Geçen sene Motum Valencia ile euroleague de oynarken , White Zaragoza ile şampiyonlar liginde oynuyordu, Bu sene Motum bize geldi, açıkcası ben White’in Galatasaray’a da gelebileceğini düşünüyorum.
Pivot konusuna gelince Eric’i örnek olarak verdim, Tarıck Black de iyi bir oyuncu o da olabilir, o kısma katılıyorum.
 
Basketbola biraz olsun değer veren bir yönetim olsa çoktan RJ Hunter'ı göndermiş yerine ligimizi iyi tanıyan Ryan Broekhoff'u getirmişti. Hatta gelmeye sıcak bakar mı diye Ömer Faruk Yurtseven'e de teklif yollamıştı. Ama ilgisiz ve hatta basketbol takımına düşman bir yönetim ve başkan var. Ondan 100 Bin Dolar'lık RJ Hunter'ı izliyoruz. Barış Ermiş'e emeklilik maaşı veriyoruz. Johnathan Williams basketbolu öğrenecek mi diye bekliyoruz.
 
Axel Toupane'ından Dzanan Musa'sına Ryan Broekhoeff'ından Malcolm Miller'ına NBA'den bir sürü kısa forvet kesik yedi. Hala yönetim bir hamle yapmıyor. Biz "100 Bin Dolar'lık RJ Hunter acaba bu maç bize katkı verebilir mi ?" diye düşünürken Fenerbahçe Marko Guduric'i alıyor. Frank Kaminsky ve Louis Labeyrie ile görüşüyor. Daçka 2 sezon öncesinin NBA oyuncusu Josh Magette'yi getiriyor. Tofaş eski oyuncusu Tarik Philip'i getiriyor. Yönetime basketbola değer vermeyen Beşiktaş bile 2017 NCAA şampiyonunun taşıyıcı oyun kurucusu olan Joel Berry'i getiriyor. Bu yönetim ve başkan ise sadece ama sadece koltuğu korumakla ilgileniyor. Utanmazlıkta Everest zirvesini bile geçtiler. Uzay boşluğuna çıkmak üzereler. Eğer küme düşersek Neptün'den bize selam yollayabilirler.
 
Johnny Hamilton FBB tarafından bugün/yarın serbest bırakılıyor, en büyük zaafımız olan bölgede böyle dominant olabilecek bir oyunca için neden bizim takımın ismi geçmez anlaşılır gibi değil Bursa'nın ismi geçiyormuş.
 
Galatasaray'a sezon ortasında transfer olan Alex Tyus, Real Madrid'e gidiyor.

İspanyol Encestando sitesinin haberine göre; Anthony Randolph'un sakatlığı sonrası bir uzun arayışına giren Real Madrid, Alex Tyus'ı kadrosuna katıyor.

Galatasaray'dan bu hafta ayrılacağı öne sürülen ABD'li oyuncunun İsrail pasaportu olması ve Euroleague tecrübesi Real Madrid için belirleyici oldu.

Basket Dergisinin haberine göre Tyus gidici. İyi oldu. Yerine ribauntçu ve savunması iyi bir 5 numara bulabiliriz inşAllah...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst