• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johnathan Williams, Galatasaray part ways
sportando girdi hayırlısı olsun ,iyi niyetli idi elinden geleni yaptı ama olmadı.

Johnathan Williams, Galatasaray part ways
sportando girdi hayırlısı olsun ,iyi niyetli idi elinden geleni yaptı ama olmadı.
Bence de bu sene ki yabancılar içinde en iyi niyetli olandı. Kulübümüz için hayırlısı olsun.

Temel sıkıntı sezona tek 5 numara olarak başlamasıydı, sonra Tyus Marei ve Amile geldi ama Marei sakat Amile de Jonathan gibi 4,5'tu. Bunlar yanında kendi mental sorunları da maalesef hedef bir takımda oynamak için yeterli değilmiş normal bir yapıda en azından sezonu tamamlayabilir diye düşünüyorum. Yolu açık olsun en azından iyi niyetli şekilde mücadele etti. RJ Hunter da diğer giden olur sanıyorum.

RJ'in gitmesi üzücü olur bana kalırsa. Bu takımda hırs gösteren ender oyunculardan biriydi. Şut tehdidi de vardı. Savunmada olmasa da hücumda çok ciddi katkılar alabilirdik daha düzenli ve basketbolu bilen bir kadro ile. Yanlış zamanda geldi demek çok da isabetli bir yorum olmaz ama yine de söylemiş olayım. Daha eli yüzü düzgün bir Galatasaray'da RJ Hunter'ı tekrar izlemek isterim.

Williams altından kalkamayacağı bir rolde oynadı ve haliyle sırıttı, tıpkı diğerleri gibi. Takımda Trice dışında hiçbir yabancı bulunduğumuz seviyenin altında oyuncular değil ama birbirini o kadar tamamlayamayacak oyuncular bir araya getirildi ki hepsi döküldü. Bu kadroyu kuran basketbol aklına selam olsun.

Yok mu gelen giden?

Yakın zamanda bir transfer daha açıklanabilir.

Hunter yerine Travis gitseydi keşke.

Bu kaçıncı transfer, kaçıncı değişim. Belli ki sadece Pierre Jackson ile sınırlı kalmayacağız. Yani o zaman Ömer Uğurata'ya neden 3 tane birden transfer yapıldı? Şu takıma kafa patlattıkça zihinsel olarak çok yoruluyorum maalesef.

Kim gitti şimdi, takip edemiyorum artık. Hunter da mı gitti ?

Hunter da gitti,keskin şutör bir 3 numara lazim ama kim???

Ribaund alamıyoruz içeriyi kapatamıyoruz Motum zaten 3 gibi oynuyor 4 numara ile alakası yok sahada. Kimya o kadar bozuk ki
.

Bu takımın sadece kalıplı ve savunmacı pota altına değil, topa yön verebilen ve savunmada kara delik olmayan net bir kanata da ihtiyacı var.

Jordan Crawford yazılmış

Sene başında yapmamız gerekenleri şimdi yapmamız...

İyi hoş da 3 numara lazım bu takıma acilinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri