2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geç kaldık ama sonunda eksik bölgelere öyle böyle oyuncular aldık. iki tanesi ligimiz bilen diğeri de benim umutlu olduğum bir isim. şu ortamda ben okeyim. yeter ki borca girmeden saçma sapan paralar harcamayalım.
 
Koçla ilgili hiç bişey yok konuşulan. Anlaşılan onunla devam etme kararı almışlar. Bu transferleri de heralde onunla istişare ederek almışlardır diye düşünüyorum. Bu koçla devam ederek büyük risk alıyorlar. Hayırlısı olsun sil baştan yaptık sezonun ortasında.
 
Travis trice en azından oyun kurucu. Barış Ermiş 3 maç var 5 maç yok. Daryl Macon daha fazla 2 numaraya kayıp ana kısa skorerimiz olacaktır. Yalnız motum-marei (ikisi de iyi bitirici kabul ediyorum) ikilisi sahadayken bu takım nasıl savunma yapar diye düşünmek bile insanı yoruyor.
 
Böyle bir organizasyon olur mu ya? Sezon içi boz her şeyi yeniden başla... Şu takımda bir tane savunmacı Hamilton vardı o da form tutturamadı hücumda zaten gidecek. Yine 85 atıp 96 yiyeceğmiz bir takım küme düşmemiz olası
 
Alex Tyus'tan ne kadar buy-out geldi acaba. Ancak şu yapılan üç transfer sezon başında yapılanmanın ne kadar kötü olduğu gösteriyor.Ve bu kötü yapılanma giden koça yazar demekki hoca teknik ekibe danışmadan tek başına istemiş oyuncuları.
 
Alex Tyus'tan ne kadar buy-out geldi acaba. Ancak şu yapılan üç transfer sezon başında yapılanmanın ne kadar kötü olduğu gösteriyor.Ve bu kötü yapılanma giden koça yazar demekki hoca teknik ekibe danışmadan tek başına istemiş oyuncuları.

120k. Yapılanma kötü bence de ama gelen oyuncuları Amile'yi kenara koy hangisini sene başı istersin o da ayrı hikaye.
 
Macon ya da Williams gitmeye en yakın oyuncu bence. Barış'ın durumundan dolayı Macon kalabilir de Williams da son 1 aydır oynuyordu gayet
 
Hamilton ile bağlar koptu zaten orası belli de iki tane Avrupa maçımız varken ben olsam hemen eldekileri göndermeye çalışmazdım. Gruptan çıkma ihtimalimiz düşük değil. Bir anda üç oyuncuyu sahaya atıp eldeki Macon, Hunter ya da Williams'ı artık gönderilmek istenen kim ya da kimlerse bir anda kızağa çekmek zorlu bir fikstüre girdiğimiz dönemde büyük risk teşkil ediyor.
 
Karşıyaka'nın son 10 yıldaki en kötü takımının pivotuydu Marei ve her maç potasında 80 ve üzeri sayı görüyordu Karşıyaka. Evet ribaund sezgisi var, hücumda da arkasına aldığı zaman oynar DA. Bizim gibi ön alanda rakibi karşılayamayan, yardım savunması sıkıntılı, zaten hücumda üretim problemi olmayan bir takımda Marei neyi, nasıl çözecek açıkçası anlamıyorum. Orta-Alt seviye bi takım kursam Marei'yi alırım da açıkçası şu zamanda anlam veremediğim bir iş oldu. Yani oyununda 2 senedir bir evrilme yoksa Marei'den savunma falan bekliyorlarsa işleri zor. Bamberg-Levallouis kariyeri de oldukça vasattı zaten.

Travis Trice de ortalama potansiyelinin altında kalmış bir oyuncu. Tofaş sonrası yanılmıyorsam Strasbourg yapmıştı ordan İtalya'ya geçti ama pek fark ettiremedi kendini. Yani ilk düşünülen NBA'den adam alacağız, şöyle oyun kuracak, böyle yönetecek diyorlardı ordan Travis Trice'ye gelen yolu merak etmiyor değilim. Yine ön alanda Macon gibi küçük, topa baskı yapamayan ama Macon kadar da topu domine etmeyecek bir kısa. Yine hücumunda sorun olmayan bir takımın hücum gücüne yönelik bir transfer. Bence var olan sorunlara çözüm değil. Ha Macon'a göre daha oyun kurucu profilli bir oyuncu orası ayrı.

Amile Jefferson'a gelince. Sene başı da listemizin ilk sıralarında olan bir oyuncuydu ama NBA beklediğinden ötürü teklifi kabul etmedi. Tatum'la olan ilişkisi sayesinde Boston'dan 10 günlük kontrat aldı ama kendini gösteremeden ayrıldı. Müthiş savunmacı diyemem ama ayaklarının çabuk olması, undersize olmasına rağmen atletizmiyle Tyus'a göre daha mantıklı bir hamle. Geçiş oyunlarında da oldukça sahayı hızlı koşabilen bir oyuncu. Tabi maç başı 85 sayı yersen ne kadar geçiş oyunu oynayabilirsin o da ayrı bir mesele. Sanırım G-League takımında Josh Magette ile birlikte oynuyorlardı. Bu bakımdan Trice gibi P&R oynayabilen oyuncuyla hücumda iyi performans verebilir.

Takımda yeri garanti olan oyunculara bakarsak RJ Hunter ve Motum bence. Onun dışında kalan oyuncular, eğer ayrılmayacaklarsa ki (Macon'un sezon sonuna kadar kalacağını, diğerlerinin ayrılacağını düşünüyorum en azından CL Sonrası) birbirleriyle rotasyon yapabilirler. Zaten Alex denklem dışı diyebilirim artık.

Böyle köklü bir değişiklik yapacaksak, profil olarak daha fark yaratacak oyuncuları tercih ederdim. Açıkçası Amile Jefferson dışında beni pek tatmin eden hamleler değil. Hayırlısı olsun.
 
Hayat ne garip...

Tuys Begenmiyorduk EL yapti...hemde real madride gitti.

Bence oyuncularda degildi problem Hoca yok sezon basindan beri ana meselemiz bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst