2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
400bin euro muhtemelen değildir...

Uçan kuşa harcanan parayı yazan belkide 400.000 euro diye yazmıyor olabilirler.Futbol takımına harcamak için,Seytan avukatı olmak değildi işimiz ama bu yönetim Şeytan yanında bize master yaptırıyor.
 
Ciddi ciddi küme düşme ihtimalimiz var. Evet matematiksel anlamda hala ligde kalma ihtimalimiz var, ligin görece zayıf takımlarını yenip en azından 12-14 bandında bir yerde bitirip önümüzdeki sene sıfırdan başlama şansımız var. Ancak bu kadro ne saha içinde ne de teknik ekip bench'te hiçbir ümit vaat etmiyor. Işık vermiyor. Sahada ne yaptığı belli olmayan, hücum yapmayı beceremeyen bir GS var. Guard topu indirsin Marei'ye, Marei de dönsün bitirsin şeklinde bir anlayış var 2 maçtır. Pota altında Bryant Dunston olan bir takıma karşı denenen taktiğe bak. Savunma evlere şenlik. Göksenin kazması oyunda olduğu sürece 5v4 oynuyoruz zaten, bir de kenar yönetimi buna çanak tutuyor. Koçun takım üzerinde bir ağırlığı yok. Tüm bu verilerin ışığında bu takım Çekmece'yi, Petkim'i, Fethiye'yi, Afyon'u yener diyemiyorsun. Sezon başında düşer mi denen Beşiktaş bile bir proje içerisinde, meyvelerini bu sezon için topluyor fakat bizim takımda ne parlayan bir yıldız var ne de işleyen bir sistem.
 
Bir sezona başlarken kafamda bir yapılanma yapmaya çalışıyorum ama hiçbirinin olmayacağını bildiğim için mesai harcamaya değmiyor. Yani elimi gözümü çekmeye gönlüm varmıyor. Başka da bir şey söylemek gelmiyor içimden. Yazıklar olsun sadece.
 
Kafamda bir yerli rotasyonu çizdim seneye dair. Doğuş/Can, Eray/Cem, Yiğit, Okben/Erkan/Sinan, Berkay/Mert/Metin, Ege/Muhsin, Berke şeklinde ama hiç olmayacağını bildiğim için çok da düşünmüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst