Koça sormadan transfer yapılıyor diyince bana laf geliyor. Codi gayet iyi oyuncu bi tık seviye atlatır. Macon gitti yerine Alex geldi tamam e sormazlar mı adama daha 1 ay önce Travis Trice'yi kim transfer etti diye?
Her galatasaraylı yollamalı. bunun şakası olmaz.DESTEK yaz 1905' e yolla......
Ben de sene başında kötü olduğunu düşünmüyordum ama yanılmışım, zaman gösterdi ki bariz kötü bir kadro, hatta uyumsuzluğun nirvanası bir kadro kurulmuş. Gerçi Motum falan hiç de içime sinmemişti ama idare eder demiştim. Son üç transfer de zaten aynen sene başındaki kadroya nazire yaparcasına fiyaskoydu. Hele o oyun kurucu diye alınan adam nedir öyle. İnşallah şimdi yapılırsa transfer öyle hata yapmayız. Resmen üçüncü kez takım kurulacak, şu plansızlığa, vizyonsuzluğa bak. Üç tane de koç geldi takıma. Hafızamdan silmek istiyorum bu sezonu, inşallah kazasız bitiririz.Sene başında kötü kadro kurulduğunu düşünmüyorum ama en büyük sıkıntı Hankins yerine kimsenin alınmaması ve takım kimyasının oluşturulamamasında en büyük pay Ertuğrul Hocanın. Aralık ayında 3 tane birbirinden alakasız transfer yapan da üzerine tüy dikti maalesef.