2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Aktaş ne yapıyor ? Emircan'ı ilk 5 başlatıp Alpha Kaba'ya şov yaptırdı,7 dk sahada tuttu sonra kenara aldı.Takım kötü başladığından gitti 4 yerliyi oyunda tuttu.

Neyse soran olursa ligimizin kalitesi artıyor deriz.
 
Peterson'un yokluğunda Antep, lige flaş bir başlangıç yapan Denizli'ye çemberi göstermiyor. Önce de yazdım Peterson gibi oyuncular göze hoş gelen, kendi skorlarına oynayan, takım savunmasını baltalayıp bireysel istatistiklerle göz boyayarak transfer yapan oyunculardır. Bunu Peterson önceki 2 maçta 32 sayı ortalamayla oynamışken söylüyorum

Sadece düşmemeye oynayan takımlarda bu tarz adamlara şans veririm.
 
Günün 2.vasat maçı Yalovaspor-Afyon arasında oynanıyor.

Dün basketbola iyi kötü doyduk bugün gözlerimiz kanıyor.Allah'tan Efes-Karşıyaka maçı var bugün.
 
Ligin en kötü 5 takımından 4’ü oynadı bugün şu ana kadar :) Maçı geçtim bir tane kendini izleten topçu bile yok

Yalova-Afyon maçında bir tek Marcus Lee'yi beğendim.Onun harici 2 takımda rezalet kadrolar kurmuş.Afyon en azından Can Sevim varken daha göze hoş gelen kadrolar kuruyordu.

Maç o kadar vasat ki Efe Beşok'un pasında Tj Campell alley oop'u tamamladı.
 
Diğerleri neyse de Merkezefendi'nin yerli rotasyon şaka gibi, Ümit Sonkol, Hakan Yapar, Altan Erol abartısız 38 yaş ortalamalı, Yiğitcan 34, Serkan 30. 30 yaş altı olarak sadece 26 yaşındaki Emircan var. 1.lige çıkmışsın, tek amacın ligde kalmak, bu oyuncuların yapacağı katkıyı yapacak genç yok mu ya. Altyapıdan oyuncu yetiştirmeyi falan geçtim, Efes'ten, Fener'den kirala, onlar oynasın, ülke basketboluna ufacık bi katkı olsun bari.
 
3 lük düellosuna döndü maç. Fakat hakemler de saçmaladı baya. 2 takım aleyhine de verilmeyen net fauller var. Son Efes sayısında da Larkin dışardayken top ona çarpıyor ama devam ettirdiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst